Pluspunten
veel informatie
Verbeterpuntenhuisjes blijven duur, staat niet meteen aangegeven hoeveel meerkosten je kwijt bent omdat je een/twee hond(en) meeneemt. Had ik wel verwacht
Pluspunten
Een van de weinige nieuwsbrieven die nuttige informatie bevat en niet storend is om te krijgen.
Verbeterpunten-Snelheid van server -Soms te duidelijk verkoop-gericht
Pluspunten
Ik weet dankzij deze site waar ik op vakantie kan gaan met m'n hondje en kreeg daardoor vorige jaar geen problemen door
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer duidelijk en correct
VerbeterpuntenGa zo verder
Pluspunten
Goede actuele informatie.
VerbeterpuntenTip: Uitbreiding van informatie voor kamperen met de hond.
Pluspunten
Niet te veel e-mails. Leuke en relevante inhoud
VerbeterpuntenUitlaatplaatsen bij de hondvriendelijke hotels.
Pluspunten
Altijd actuele informatie die gemakkelijk gevonden kan worden. Heel veel leuke vakantiehuizen.
Pluspunten
zoeken accommodatie alleen voor honden
Pluspunten
zeer gemakkelijk te boeken !!!
Verbeterpuntennood nr in Belgie zou zeer gemakkelijk zijn ; nu moet je naar denemarken bellen waar ze met moeite engels verstaan .
Pluspunten
Prima site!
Pluspunten
Correct,netjes.
VerbeterpuntenMeer info v.h hotel wordt gemist. Soms zijn de hotelkamer kleiner dan verwacht voor grote hond en 2 personen. B.v Ibis Utrecht.
Pluspunten
Het zoeken naar mogelijke hotels onderweg naar je vakantiebestemming wordt heel gemakkelijk gemaakt door de mogelijkheden om gericht per regio en zelfs per plaats te zoeken. Prettig om een bevestigingsmail te ontvangen.
VerbeterpuntenTip. aanvullende informatie van de hotels of honden worden toegelaten in ontbijtruimte/restaurant zou prettig zijn.
Pluspunten
Tot nu toe alles positief. Goede site, veel informatie en het boeken van hotels en bevestiging daarvan verliep ook heel vlot en goed.