Pluspunten
Deze site is voor mij nieuw, hondje is pas 5 maanden, maar ben er erg blij mee. Ga het zeker vaak gebruiken!!
Pluspunten
heel erg snel, keurig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eenvoudige en vlotte manier van online boeken
Beste, ik vond alles initieel geweldig, maar doordat ik 10talle confirmatiemails binnenkrig in mijn mailbox ( en dit blijkt inmiddels niet te stoppen, het gaat maar door) ben ik bang dat mijn boeking veelvuldig ook van mijn rekening zal gaan, terwijl dit slechts gaat over 1 week vakantie met mijn hond aldaar! Stelt u mij gerust aub? Gr; Danny
Jammer dat we deze beoordeling hebben gekregen want de 10-dubbele boeking die u via onze website per abuis heeft gemaakt, hebben we teruggedraaid en u heeft van ons al uw geld terugontvangen. We hebben zelfs de rentekosten van uw creditcardmaatschappij tot op de cent terugbetaald.
Pluspunten
Overzichtelijk zoeken
Pluspunten
grote hulp bij het zoeken naar logies met honden toegelaten
Verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer heldere en overzichtelijke informatie. Een verademing om zo veel info en beschikbare accommodatie op één site te vinden. Echt een aanrader
VerbeterpuntenHet was niet duidelijk dat de boeking via Booking.com zou verlopen. Geen echt probleem, maar wel fijn wanneer dit voor boeking duidelijk is.
Pluspunten
overzichtelijk
Verbeterpuntenzoeken op gewenste vertrekdatum vind ik prettig
Pluspunten
Het is de eerste maal dat ik zo tot in de puntjes alle details meekrijg. Je moet practisch niks zelf opzoeken, dogsincluded doet dit voor jou: bv. waar je een tussenstop kan doen en overnachten, natuurlijk rekeninghouders met de info die je hebt meegegeven.. Wat et in de buurt te zien is, alles! De reis naar les barreaux was super en dit door dogsincluded!
Pluspunten
Je krijgt wat er beloofd word en direct Ik heb nu voor de eerste keer een hotel via DogsIncluded geboekt dus ik kan nog niet beoordelen of dat goed is, maar het is wel erg makkelijk zoeken en gelijk zo boeken en ook snel de reservering binnen dus zeer aan te bevelen en ik zou er ook nog vaker gebruik van maken