Alles was duidelijk uitgelegd.twas nieuw voor ons maar na herhaaldelijk te schrollen en te kijken zijn wij eruit geraakt.we hebben nu door hoe het in elkaar zit.
Al vaker geboekt via dogsincluded, altijd snel en goed geregeld.
zie hierboven
Ik ga er voor de 2de keer heen, dus goed
Vragen worden zeer snel beantwoord.
Mijn vragen werden steeds heel vlug beantwoordt waarbij dank ik verheug mij op de vakantie met mijn man en natuurlijk met mijn hondjes is de eerste maal dat ik boek via jullie ben super blij dat ik nog iets heb gevonden waarbij dank
Voor de eerste keer , hier geboekt! Snelle reactie op Onze vragen gehad!! Fijne gevoel, daarbij nadat we geboekt hebben ook aanvullende tips gehad via mail met adressen, om Onderweg met onze hondjes een overnachting te kunnen maken.
Snel antwoord op de vragen en afhandeling
Einfache Buchung, Überschaubar… alles gut!
Super fijn geregeld en zeer duidelijk allemaal
Alles heel overzichtelijk,en goed beschreven. Boeking verliep handig en vlot.
Ik wilde mijn reservering wijzigen. Dit had ik per mail doorgegeven , maar ik wilde snel reactie om nog om te kunnen boeken. Ik kreeg snel contact via de telefoon, maar kreeg niet direct antwoord op mijn vraag. Collega zat aan de telefoon. Na een uur weer teruggebeld en wederom geen contact gekregen met een andere collega. Toen maar zelf nieuwe reservering gemaakt. Daar kreeg ik wel snel reactie op en de omboeking was snel gedaan. Ik weet niet of hier nog extra kosten voor gerekend worden; dat zou jammer zijn, want dat is bij andere organisaties niet zo.
Bij vragen over de omgeving en faciliteiten bij een boeking binnen enkele dagen een goed antwoord gekregen.
simpel boeken duidelijke uitleg en heel behulpzaam
goede ervaring
Ff ontdekken hoe het werkte maar toen ging het super en sympathiek! Leuk dat er gelijk hondvriendelijke suggesties gegeven worden voor de omgeving!
Heel eenvoudig om hier te boeken
Uitstekende eerste ervaring!
Inmiddels al een aantal vakantie's via Dogsincluded geboekt en altijd naar te vredenheid!
Super fijn dat er zo snel wordt gereageerd en dat de website zo duidelijk is.
Mijn ervaring met DogsIncluded is heel goed vlug met antwoorden en duidelijk.
Een heldere website zorgt er voor dat je bij je het juiste vakantie huisje terecht komt. Veel praktische tips beschikbaar over het het huisje, omgeving, je eigen wensen en die van je hond. Bij het stellen van een vraag kreeg ik gelijk een duidelijk antwoord terug via de email. Zeer tevreden over het gemak en toegankelijkheid van de website en het afhandelen van vragen.
Vaak is het zoeken of een hond welkom is of niet. Op deze site heb je dat probleem niet. Ook de extra info voor de hondebezitter is vaak erg handig.
Meteen aangeboden gekregen wat we zochten.