Boeking snel geregeld en orde keuzes ook met de hond
Die kan ik enkel geven nà de afhandeling maar ik ben er vrij zeker van dat ook dat correct zal verlopen
De hond gaat mee op vakantie maar je weet niet of hij/zij overal welkom is. Dit is een makkelijke zoekhulp met een enorm groot aanbod aan accommodaties waar de hond ook welkom is. Het reisbureau kwam er niet helemaal uit dus gingen we het zelf regelen. via deze site was het echt heel gemakkelijk.
Als je een huis zoekt is het makkelijk te vinden. Land en regio +datum en reisgezelschap invullen en de huisjes zie je direct. Boeken is ook makkelijk en snel geregeld.
Na mijn vraag een een paar uur later het antwoord. Onze vakantie kan beginnen.
Wie beschreven
goede site Makkelijk en vriendelijk in gebruik
Snelle bevestiging van de boeking. Afgelopen weekend in verband met sterfgeval in de familie geannuleerd en dit vervolgens ongedaan gemaakt. Ook bij deze actie snel en adequaat gereageerd door Dogs Included. En dus zeer tevreden@
De site is duidelijk en het boeken gaat gemakkelijk en heel snel.
We worden altijd correct geholpen,vriendelijk en deskundig personeel. Dit is onze 2e vakantie die wij bij jullie hebben geboekt en zullen jullie zeker aanbevelen
Altijd alles goed geregeld, en snel.
Vlot! Duidelijk! Overzichtelijk! Aanrader!
Klantvriendelijk en snel reageren als er iets is of bij vragen
snelle reacties en goed bruikbare adviezen en info over de bestemming
Ze helpen je zeer snel en heel vriendelijk, ik ben zeer tevreden
Het zoeken en reserveren en vervolgens jullie afhandeling ging heel goed
We zijn reeds met dogsincluded op reis geweest en altijd piekfijn in orde.
snel en zeer informatief voor hondenbezitters. Ik ga met een gerust hart op vakantie met mijn 4voeters..
onze ervaring met Dogsincluded is saai, het is altijd perfect
Zoeken naar een fatsoenlijke vakantie- of doorreis-accomodatie waar een hond is toegestaan is niet eenvoudig in Europa. DogsIncluded maakt het mogelijk en omdat de kwaliteit tot nu goed is is dit is de 3e vakantie waar we alles via DogsIncluded boeken.
snelle en goede service, zowel mondeling als digitaal
overzichtelijke en bruikbare site
Tot nu toe 3 reizen geboekt en allemaal eenvoudig om te zoeken en boeken, nu nog hopen dat get terplekken ook super is