Het vinden van een accomodatie is handig, boeken gaat eenvoudig.
Het ging vrij gemakkelijk
Zalig bedrijf! Ter plekke een probleem? Dogsincluded lost het snel voor je op ! Wel jammer dat je niet weet bij reservatie of het domein écht dogproof is. Maar na contact met de eigenaar krijg je meestal na een paar dagen al antwoord.
Bij Dogsincluded wordt je vooraf goed en snel geïnformeerd. Uit eerdere boekingen weet ik dat er zonodig met je meegedacht wordt over oplossingen bij specifieke vragen. Bijvoorbeeld of je een kat mee mag nemen in plaats van een tweede hond.
Ik ben zo enorm verrast door de goede en snelle service van dit team! En wat een vriendelijkheid!! Ja echt een dikke pluim voor jullie. Wij gaan met een goed gevoel op vakantie straks en hopen dat de locatie net zo goed bevalt als de service. Ga zo door!
Heel fijn dat er steeds snel gereageerd werd. Geen dagen wachten, "zou het wel, zou het niet" Top!
Prima geregeld
De " hondjes" op de website qua hotels,zijn duidelijk. Ik ben wel nog even naar de hotelsites zelf gegaan om de recenties te lezen.
Als het werkt, werkt het goed. Alleen jammer dat je voor sommige locaties via de mobiele site moet gaan omdat de gewone site een 403 foutmelding geeft.
We waren last-minute op zoek naar een vakantieadres in de Eifel in Duitsland. Via de site van Dogsincluded konden we snel iets vinden. Goede informatie waarop we een keuze konden maken en de boeking verliep ook snel en eenvoudig.
Helaas blijkt bij meer honden op aanvraag dit bijna nooit te kunnen, maar als je een accommodatie gevonden is, dan worden vragen of wijzigingen van de boeking altijd heel vlot en naar tevredenheid afgehandeld. Uit de recensies is vaak waardevolle informatie te vinden, zoals de aanwezigheid, kwaliteit of hoogte van de omheining, bereikbaarheid, enz. Extra relevante informatie over dierenartsen e.d. in de buurt is ook prettig.
Vriendelijk geholpen!
Super om via jullie te boeken, makkelijk, duidelijk en een goede prijs. Je kunt gelijk aangeven hoeveel honden je wilt meenemen. Bij het boeken van een vacante woning kregen wij gelijk tips voor een hotel overnachting onderweg, dat is toch super.
We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van onze vraag.
In zoekmachine eindbestemming opgegeven en een hotel op de route gevraagd. Werkt perfect
Gewoon super goed zoals al me andere vakanties wat ik bij jullie heb geboekt
Klacht serieus genomen en adequaat actie ondernomen
een omheinde tuin erbij maakt het helemaal af voor de hond.
Bij bestelling snel een mail met vragen terug gekregen, en ook snel en goed verwerkt
heb vroeger al op reisgeweest via dogsincluded. Dat was in Normandië. Was een zeer toffe vakantie. Vriendelijke ontvangst gehad bij de mensen die het vakantiehuisje verhuurden. Hoop dat deze vakantie even goed verloopt.
Handige site
Fijn dat we snel bericht hebben gekregen op onze vraag. Jullie zijn altijd heel betrouwbaar! We zijn inmiddels vaste klant!
Duidelijke omschrijving van de accommodaties op de website. Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Duidelijke reispapieren en aanvullende handige tips.
Duidelijke website, uitgebreide info, betrouwbaar!
Jammer dat we voor sommige aanvragen een week moesten wachten op bericht/goedkeuring van de eigenaar.