Makkelijk te boeken en snelle reactie, heel erg fijn
Na contact over de bereikbaarheid van Belvilla prima geholpen en nu onze nieuwe vakantie bij DogsIncluded geboekt. Top!
Ben niet zo handig, maar het is toch gelukt.
Snelle, vriendelijke service. Super tevreden
De reservering is snel verlopen, behalve dat ik geen bankrekening vind om mijn betaling uit te voeren
Vlot, vriendelijk en allemaal informatie over wat er in de buurt is.
Snelle, vriendelijke en adequate beantwoording op gestelde vragen voorafgaande aan definitieve boeking. Top!
Vlot kunnen vinden wat we zochten, vlot kunnen boeken, overzichtelijke site.
Deze site al vaak gebruikt altijd makkelijk om te weten dat onze honden mee mogen.
Geweldige site en snelle service, wij boeken altijd via Dogsincluded.
Al jaren gaan we op vakantie via DogsIncluded. Nog nooit problemen gehad. Veel keuze en duidelijke uitleg.
Wij boeken al jaren bij jullie, eerst met onze Lars en nu met onze Pipo. Altijd leuke vakantie huisjes,.ook fijn dat er huisjes zijn met omheining.
Gemakkelijk een locatie te vinden
je weet zeker dat de hond gewenst is als je naar een vakantieverblijf zoekt op Dogsincluded
Boeken is erg overzichtelijk
Vriendelijk en prettig
Eenvoudig te regelen, goede hulp bij het zoeken van een accommodatie en vriendelijke hulp
Snel en overzichtelijk. Binnen een paar klikken een geweldig hotel wat je een enorme zoektocht bespaard
Snel, toegankelijk makkelijk en overzichtelijk, veel info en tussenstop mogelijkheden erg goed.
Heel makkelijk om via jullie website een hotel te boeken waar onze Siepie ook kan verblijven. Super!!!!
Helemaal prima.
Verder wacht ik tot na de vakantie
Geweldige organisatie. Makkelijk boeken.
op de hoogte gehouden van voortgang
ik ga in de toekomst zeker nog via deze weg reserveren !!