Altijd fijn om via DogsIncluded te boeken: supervriendelijke medewerkers die net even dat stapje extra zetten om je te helpen!
Goede service vriendelijk personeel
gemakkelijk te zoeken en nadien te boeken om een verblijf te vinden waar je met je hond naartoe kan.
Handige site als je je viervoetige vriend mee wilt nemen op vakantie. Aangezien enquête moet worden ingevuld voordat de vakantie is begonnen is het nog niet duidelijk of de gemaakte beloftes worden nagekomen.
Heel fijn de route berekend wordt. Ook meer dan genoeg keuze. Zijn blij met ‘dogsincluded’
Ziet er allemaal transparant en duidelijk uit.
Dogsincluded is een zeer betrouwbare en behulpzame organisatie.
Wij boeken zeer regelmatig bij dogsincluded en het voldoet altijd aan de beschrijving en de verwachting.
Snelle service en snelle actie bij vragen online. Geen op- of aanmerkingen.
Altijd snel geholpen alles duidelijk na zeker ruim 10 jaar hier boeken blijven we hier bij dogsincluded boeken
zoals in het verleden weer heel goed geholpen
Via dogsincluded is het sltijd simpel om iets te vinden voor ons en onze honden.
Geen gezoek waar nu weer dat vinkje zit om alles te vinden waar honden toegestaan zijn. Dit maakt het zoeken naar geschikte accommodaties zoveel makkelijker.
Last minute boeking met de hond en fijn mooi huisje gevonden met alle gemakken en bij het bos.
Overzichtelijk en veel keuze
duidelijk overzicht waar de huisjes liggen, wel of geen omheinde tuin , eventuele activiteiten in de buurt etc. Zelfs mijn (kritische) man had al snel kunnen besluiten waar voor ons de meest ideale plek was.
Een genot om op deze duidelijke wijze te kunnen communiceren én boeken. En wat leuk ook om zo'n welkom te geven aan onze honden!
Na een eerdere boeking ging er technisch iets mis. Ondanks toezegging van reactie binnen dagen nooit iets vernomen. Maar deze keer ging het "van een leien dakje".
Nu voor de 2e keer geboekt via dogsincluded. Vorige keer is het goed bevallen, alles goed geregeld.
Ik ben heel gelukkig met de snelle bevestiging. Helemaal fantastisch.
ehhhh deze beoordeling komt misschien iets te snel: bevestiging van boeking nog niet eens binnen.....ik ken nu alleen nog maar de site, meer weet ik niet
Niets is te veel gevraagd. Medewerkers zijn altijd aardig en beleefd. TOP!
Wij gaan nog overnachtingshotels zoeken en gaan daar voor ook weer gebruik maken van dogsincluded. Een jaar of 4 geleden hebben wij via dogsincluded ook overnachtingen geboekt voor een reis naar Kroatie. Dat was toen ook erg goed bevallen.
Je kunt aan de route uit een groot aantal accomodaties zoeken. Boeken is snel en makkelijk