Perfecte service

Duidelijke boeking om te maken en wordt keurig geïnformeerd

• Kennis & Vakmanschap

Tot nu toe alleen maar positief.

Tot nu toe allen maar positief.

Lekker overzichtelijk

Fijne website

• Kennis & Vakmanschap

terug iets geboekt via DogsIncluded omdat we de vorige keer uiterst tevreden waren.

Zeer goede service, en toch ook speciaal door de hond te vernoemen, dat is leuk. Toen we vóór de corona met onze vorige hond, Mechelaar Lex naar Gelderland zijn gegaan was alles tiptop. Ondertussen is die goeie Lex overleden, nu heb ik een adoptiehondje Basil en hebben we een huisje geboekt in het Eiffelgebied. Benieuwd of dat ook zo'n succes zal worden.

• Kennis & Vakmanschap

Verzorgt en gemakkelijk te boeken

Duidelijke omschrijving en makkelijk te boeken

• Communicatie N.v.t.

Altijd goed geholpen

Duidelijke website, gemakkelijk boeken en als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk en snel met reactie

Eerlijk en duidelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Heel nuttig , betrouwbaar !

We zoeken steeds accomodatie om onze 3 windhonden te kunnen meenemen op vakantie of weekend. Nog nooit zijn we teleurgesteld over de aangeboden vakantiehuizen. De beschrijving klopte steeds. Goed werk !

Tot zover prima

Tot dusver ben ik enthousiast, leuk dat de hond zo betrokken wordt in het geheel…

• Kennis & Vakmanschap

Goede service en leuke vakantie gelegenheden

Al meerdere vakanties via dogsincluded geboekt zowel in Nederland als daarbuiten. Tot nu toe goed bevallen.

duidelijk en snel

duidelijk en eenvoudige boeking

perfect

altijd alles in orde en mooie huizen

• Kennis & Vakmanschap

Snel reageren op mail en boeking

Vriendelijk persoon aan de telefoon Snel reactie op mail Boeking goed geregeld Meedenkend Hoe het in de oraktijk is Gaan we ervaren op 8 april voor 3 weken Mvg yvonne uit spijkenisse

• Kennis & Vakmanschap

Goed aanbod voor vakantie met hond

Een goed, ruim aanbod voor vakanties met een hond. De website is soms wat lastig, als je verschillende plaatsen wilt vergelijken. En jammer dat sommige plaatsen wel een hond toestaan, maar niet in een restaurant. Iets waar DogsIncluded natuurlijk weinig aan kan doen.

Prima informatie, heel compleet

Boeken van een tussenstop hotel ging gesmeerd…

Niet te doen!

We willen graag iets boeken via dogsincluded maar het is gewoon niet te doen. Ze hebben geen direct contact met de huiseigenaren dus er gaat weken overheen om zeker te weten of een huisje wel of niet geboekt kan worden (wij hebben 4 honden en dat is altijd op aanvraag). En als het dan niet kan, moet je op zoek naar een ander huisje en begint het wachten opnieuw. Het heeft nu 2,5 maand geduurd voordat we iets hebben kunnen boeken. Niet fijn. En ook met dit huisje hebben ze onze vragen niet kunnen beantwoorden, maar dit is dan wel een huisje waar 4 honden worden geaccepteerd zonder contact, dus de andere vragen nemen we dan maar voor lief. Je moet wat.

• Kennis & Vakmanschap

zeer tevreden over de diensverlening

Had een probleem met Ideal betaling via Novasol , gebeld en werd daarna zeer snel terug gebeld , volgende dag was het in orde en antwoord via telefoon en e-mail.

• Kennis & Vakmanschap

al jaren tevreden over werkwijze en kwaliteit

We boeken nu al een aantal jaren onze vakanties met onze hond via Dogsincluded en onze ervaring is erg positief: de communicatie met Dogsincluded is goed en de huisjes zelf zijn prima.

Prima site

Al meerdere keren bij dogs geboekt

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prima, snel, vriendelijk en efficient

Wij hadden al eens op de website van DogsIncluded gekeken omdat we de laatste jaren onze wat oudere hond niet meer in Nederland wilde laten. Uiteindelijk was het er nooit van gekomen om via deze organisatie te boeken maar door goede ervaringen van vrienden besloten we dit jaar voor Dogsincluded te kiezen. Duidelijke website, eenvoudig te boeken, vriendelijke terugkoppeling en niets te klagen.

Snel en adequaat

Ze doen precies wat ze zeggen, direct en to the point

Altijd prima service

Betrouwbaar adres als je met de hond op vakantie wil gaan.

Al 4 jaar hele goede ervaringen

Vakkundig

• Kennis & Vakmanschap

Snel, eenvoudig en zeer overzichtelijk

Heel veel informatie op een duidelijke en gestructureerde wijze aangeboden. Het boekingsproces verloopt zeer vlot.

6-14 Kennemerplein

Haarlem 2011 MJ