zeer goed
Top website als je met je hond(en) op vakantie wilt.
Leuke hondenhuisjes in Nederland en in Europa, 3x in een hondenhuisje gezeten met onze 2 Berner Sennen honden. In Noordwijk en in Skåne Zweden, echt een aanrader!
3x hebben wij met onze 2 Berner Sennen honden een hondenhuisje geboekt bij Dogsincluded.nl, Noordwijk en Skåne, zalige tijd gehad
Original review
Ik reserveer net een huisje in Malmedy België voor 1 week voor 251€ moeten we ineens ruim het dubbele betalen!! Kan ik deze boeking nog annuleren? Dit is echt veel te duur voor ons, hoe gaat het nu verder?
Ik vind het steeds opnieuw zeer aangenaam om met jullie samen te werken.
Snel alles kunnen regelen via de website. Op de site staat ruime informatie met ruim voldoende doorklik mogelijkheden. Alles wat we willen weten is er op terug te vinden.
Dit is de 2e keer dat we boeken via Dogsincluded. Ik vind het bijv. belangrijk dat we ergens terecht komen met een omheinde tuin. Bij vele huisjes/ parken is dit onduidelijk of niet te selecteren. Hier wel en de vorige keer was het perfect. Ik weet bijna zeker dat we weer een juiste keuze hebben gemaakt. Daarbij is er ruime keuze aan mooie huisjes met veel luxe voor ons zelf in alle windrichtingen Honden blij, wij blij!
Al enkele keren maak ik gebruik van de website van Dogsincluded om een vakantieplek te vinden. Deze is zeer overzichtelijk en eenvoudig om te gebruiken.
Heel correct en snel geholpen.
Zoals ik gewend ben van Dogsincluded!
Heel gemakkelijk kunnen boeken met duidelijke info.
wij boeken al jaren bij dogsincluded en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van onze vragen
Onze 1e ervaring met uw organisatie en website mbt zoeken en boeken hond vriendelijk vakantiehuis, en meteen ook de allerbeste ervaring! Supersnel leuk huisje gevonden, boeking was ook snel en goed geregeld, en uw mails zijn super klantvriendelijk. Tot nu toe: GEWELDIG!!
Een vlotte boeking met meteen bevestiging
Had mijn nieuwe mailadres verkeerd ingevuld. Dag erna kreeg ik al een telefoontje dat ze geen contact kregen. Of mijn mailadres wel klopte. Hadden de moeite genomen om meteen te bellen. SUPER.
Ruime keuze. Makkelijk in gebruik
Het is altijd weer spannend of een huisje en tuin ook echt fijn is met een hond. Je let toch op andere dingen. Geiten naast je tuin, een vervelende buurhond, een afscheiding waar de hond toch doorhern kan..Bij deze site lees je precies de dingen die je weten wil, zodat je inderdaad ontspannen op vakantie kan.
Goede service we boeken altijd bij jullie
Ik boek vaak via dogsincluded en ben altijd tevreden over de service.
Ook bij bet inleveren van de corona-voucher, waar toch nog iets onduidelijk over was voor me, ging alles netjes en adequaat.
Ik ben heel tevreden over de werking van jullie administratie. Niet alleen worden mijn vragen vlug, duidelijk en correct beantwoord, maar ik heb een paar jaar terug ook de efficientie en warme menselijkheid mogen ervaren toen ik een paar dagen voor datum mijn verbijf moest annuleren wegens spoedopname van mijn man. Ondertussen dartelt hij weer vrolijk rond, samen met de hond. Nog eens mijn hartelijke dank hiervoor. Patricia Ben Django
snelle acties
Mooi dat er een gespecialiseerde plek voor reizen met de hond, dat scheelt een hoop gezoek. Duidelijke beschrijvingen foto's. We verheugen ons nu al op onze week aan zee!
Antwoord op onze vraag bleef lang uit maar daar konden jullie ook niets aan doen. Jullie hielden ons regelmatig over het beloop op de hoogte en wij hadden ook de indruk dat jullie dit zelf vervelend vonden.