Heel tevreden

Alles heel snel in orde gebracht voor een very last minute. Supervriendelijk.

Als altijd super goed

• Kennis & Vakmanschap

Ik ben telefonisch zeer fijn te woord gestaan. Ook een zeer snelle reactie op de mail. Top!!

Boeking en aanbetaling

Gisteravond plotseling ff een huisje geboekt voor onze honden Daycko en Busse. Vandaag wilde ik aan betalen maar lukte niet want ik was vergeten te bevestigen Jullie wezen mij daar op en nu aan betaald . Ik ben tot nu toe dik tevreden Voor ons de 2e keer met dogincludid We kijken er nu al naar uit

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Al jaren een Dogsincluded gebruiker en altijd naar tevredenheid.

Wij reizen ca. 2 x per jaar richting Scandinavië en onze voorkeur gaat vaak uit naar Denemarken. Dit doen we al jaren naar tevredenheid bij Dogsincluded. Duidelijk verhaal wat ze aanbieden, simpel te boeken en snelle reactie bij vragen.

• Kennis & Vakmanschap

fijn dat je direct reactie krijgt via de site

Hotel zoeken zonder gedoe

Een hotel vinden waar de hond mee mag is door jullie geen gedoe. Wij zochten een hotel voor onderweg. Heel makkelijk, vertrek en bestemming aangeven en hoeveel kilometers je wilt rijden op een dag. Daarna is het alleen nog maar uitzoeken wel hotel ons aanspreekt. Het boeken ging super handig. Nu wachten tot we kunnen gaan.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Topsite om een hondvriendelijke accommodatie te zoeken

Superduidelijk site, vlotte afhandeling

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk en makkelijk overzichtelijk.

Super vlot

Vraag snel beantwoord, boeking betaling verloopt op een prettige manier.

• Kennis & Vakmanschap

Fijne website en aardige mailwisseling

Bij DogsIncluded doen ze er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen! Alle vragen die belangrijk waren voor ons legden ze voor aan de eigenaars vh huis dat wij graag wilden huren. Die waren niet zo snel met reageren maar we kregen meteen van DogsIncluded de update hierover, top! Verder vragen ze ook echt of ze iets voor je kunnen doen omdat ze je graag willen helpen. Fijne mailwisseling dus ook. In 1 woord gewoon TOP !!

zeer goed

duidelijke info en makkelijk boeken

• Kennis & Vakmanschap

Hele fijne en vooral duidelijk informatie

Olaf heeft ons prima geholpen we zijn zeer tevreden.

Snelle overzichtelijke boeking.

Zie hierboven. Ervaring moet nog blikken en komen we op terug.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snel een leuk tussenstop hotel gevonden!

We twijfelden of we toch een tussenstop moesten doen met onze honden. Bij besluit binnen 24u reactie op onze aanvraag ivm 2 honden echt superfijn!

Goede service!!!

Klantvriendelijk oplossing gericht en goede service!!!

prima geholpen

Makkelijke site kon alles prima vinden. Snel antwoord op vraag.

• Kennis & Vakmanschap

Overzichtelijk en mooi aanbod, goede dienstverlening

Dit is de 2e keer dat wij met Dogsincluded reizen. De vorige keer was heel goed bevallen en we hebben dan ook zonder twijfel weer voor Dogsincluded gekozen voor dit jaar. Communicatie is helder en vriendelijk, ze zijn behulpzaam en het aanbod qua huizen is hartstikke goed.

Snelle en perfecte service

Altijd weer een genot om onze vakantie via DogsIncluded te boeken. Ruime keuze, goede beschrijvingen en snelle vriendelijke communicatie. Alles perfect geregeld!

Snel en makkelijk

Super handig om zo een overnachting inclusief hond te vinden

• Kennis & Vakmanschap

Snelle reacties en goede opvolging van vragen

Wij zijn al veel vaker via DogsIncluded op vakantie gegaan, zijn altijd goede ervaringen geweest. Fijne mensen om mee te communiceren, goede website en je krijgt wat je boekt, kortom heel prettig!

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke site

Bij Dogs included worden vragen die je hebt snel beantwoord, ook wordt er mee gedacht.

Website werkte makkelijk

2e boeking via dogs included

Onze ervaring met de 1e boeking is prima we gaan ervan uit dat dit deze keer weer zo is

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)