Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen! Wat betreft je opmerking over het aanvragen van meerdere honden, snap ik wat je bedoelt. Het is echter niet altijd zo zwart-wit. Soms hangt een uitkomst van een aanvraag af van het soort honden (sommige eigenaren willen wel 3 kleine hondjes, maar vinden hun huis voor 3 grote honden te klein), soms hangt het af van de periode (er zijn huiseigenaren die alleen in het laagseizoen meerdere honden toestaan) en bij sommige huizen hebben we simpelweg nog niet eerder een aanvraag voor meerdere honden gedaan, en dan weten we nog niet hoe een huiseigenaar erover denkt. Dat was bij jullie eerste aanvraag ook het geval. De huiseigenaar heeft daarna aangegeven dat hij nooit meer dan 2 honden wil accepteren, en dat is gelijk aangepast op de website (een aanvraag voor 3 honden is bij dat huis niet meer mogelijk). Kortom, het is niet altijd zwart-wit :-) Gelukkig was jullie tweede aanvraag wel succesvol! Het duurt nog eventjes, maar we wensen jullie alvast een heerlijke vakantie samen met de drie viervoeters!
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)