Ik heb onlangs de website voor een vakantieverblijf met mijn hond bezocht en ik ben zeer tevreden over de ervaring. De site was zeer duidelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel en efficiënt de informatie kon vinden die ik zocht. De foto’s die op de website werden gepresenteerd, zagen er prachtig uit en gaven me een goed beeld van zowel de accommodatie als de omgeving. Over het algemeen zou ik deze website zeker aanbevelen aan andere hondenbezitters die op zoek zijn naar een geweldige vakantie met hun hond.
Gemakkelijk een bestemming zoeken en ook de vakantie boeken ging prima. Mooi dat Dogs included zo meedenkt
December 2022 heb ik geboekt. Boekings nummer 7909272. In mei kreeg ik te horen dat dit niet door gaat . Opties genoeg ,volgens jullie en mocht ik iets willen wat duurder is .... jullie bemiddelen wel !!! Ik zocht iets , en vond . Goedkoper en dichter bij huis !!! Helaas na ruim een week wachten , 3 honden werden niet geaccepteerd. Op nieuw zoeken ....... iets gevonden waar 3 honden wel toegestaan zijn ...... Van bemiddeling ,wat kosten betreft ,niets gehoord !!!! Wel dat ik onmiddellijk de reservering moet betalen !!!!
fijn dat de boeking on hold staat gedurende de wachttijd voor het verkrijgen van een uitgebreid en begrijpelijk antwoord.
Vriendelijke benadering. Als je met je hond(en) op vakantie wilt dan is dogs included een aanrader.
Het is gemakkelijk geschikte vakantieadressen te vinden waar honden welkom zijn. Het is erg gebruiksvriendelijk en alle informatie is goed toegankelijk.
Lijkt ok te zijn
Wij boeken al onze vakanties met dogs included. Ze zijn zeer behulpzaam en zorgen dat je vragen zo snel mogelijk beantwoord wordt. Ook bij calamiteiten op vakantie zijn ze altijd bereikbaar. Top!
Vraag gesteld en in no time hotel geregeld. Precies wat ik zocht.
Heerlijk, lekker zoeken naar een mooie omgeving waar we met de hond heen kunnen!
Ze hebben veel moeite moeten doen om onze reservering met 5 honden rond te krijgen , is ze gelukt.
Al meerdere keren met dogsincluded op vakantie geweest en altijd is het een feestje. Met name het gemak dat je altijd weet dat je honden welkom zijn en vaak is er een presentje voor de hondjes.
Zoals altijd een ruime keus, en ik ben blij met de vondst die ik gedaan heb!
Duidelijk en overzichtelijk. Overige en extra kosten duidelijk aangegeven, zodat er geen verrassingen zijn. Top!
Geen enkele opmerking, alles prima verlopen. Vraag snel beantwoord, reservatie in beraad gehouden. Prima service.
Alleen de bijkomende kosten boven op De huur, komt niet duidelijk over Moet je dat bij aankomst betalen? Of op een andere manier? Waarom geen overzicht wat de kosten hiervan zijn.
zeer snelle reactie en een goed contact
Goede uitleg en heel duidelik. Makkelijke site! Dit is onze 1e reis met de hond.
Super geholpen, een echte aanrader
Ik had een vraag over de omheinde tuin en binnen 1 dag had ik antwoord op Mijn vraag super ben benieuwd hoe het huisje is
We houden ervan om onverwacht een weekendje te boeken. Met een (grote) hond is dit niet altijd even eenvoudig maar met dogsincluded lukt dit snel
Voorziet in behoefte
Het is altijd fijn om via de Dogsincluded een plekje te zoeken om met de hond op vakantie te gaan. De website is zeer gebruiksvriendelijk en geeft je alle mogelijkheden om te selecteren op basis van een prettig verblijf met de hond(en).
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)