heel goed
Wij boeken nu voor de tweede keer via Dogs Included. De bevestiging is snel binnen. Altijd bereikbaar bij vragen en/of problemen. Gelukkig nog niet nodig gehad.
Geweldig en correct geregeld!
Ik heb nu meerdere keer een vakantiehuisje via dogsincluded geboekt. Ik ben altijd zeer tevreden! Ik vind de site heel makkelijk te gebruiken, en heb altijd vrij snel een huis gevonden waar ik heel blij mee ben! Ook een prima prijs/kwaliteit verhouding ! Indien ik een probleem tegenkom ben ik altijd heel snel en vriendelijk geholpen ! Ik zou zeker dogsincluded aanraden!
Duidelijke site, makkelijk te vinden accomodatie via plaatsen op de kaart
Overzichtelijke website,terugkoppeling met info correct
Heb al vaker via dogs included geboekt en het is fijn dat je weet dat de hond welkom is met allerlei tips om een goede vakantie te hebben.
Al een aantal keren gebruik gemaakt van jullie diensten! Vriendelijk te woord gestaan en prima service!
Snelle service al de volgende dag antwoord op mijn vraag . Die ze moesten overleggen met de verhuurder
Het is leuk om bij jullie te boeken, dat belooft voor de vakantie :-)
Prettig te woord gestaan en geholpen met een boeking die via de site niet direct lukte. Sowieso een prettige en goed informatieve site!
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met dogsincluded
het zoeken van een overnachting adres langs onze reisroute is op deze manier erg makkelijk en vervolgens zeer eenvoudig om een boeking te maken.
Snelle reactie en vriendelijke medewerkers
duidelijke snelle en toch uitgebreide informatie
Zonder problemen het huis inboeken naar een andere periode!
Snelle reactie en goede informatie
Vorig jaar ook al via Dogsincluded geboekt en wel bij hetzelfde park als waar we nu weer hebben geboekt (nu huisje met andere naam en iets andere ligging). Dit is tenminste nog betaalbaar en de vorige keer hebben onze hondjes erg genoten, net als wijzelf trouwens!
Het is de 2de keer dat we bij jullie boeken en we zijn terug zoals vorig jaar super tevreden!!
Een zeer goede opvolging, communicatie en correcte afhandeling van onze (om)boeking.
Nu al een aantal keren via dogsincluded geboekt en gaan altijd met een gerust gevoel onze vakantie tegemoet!
Duidelijke website en je kunt alles vragen. Snel en makkelijk te regelen.
Duidelijke en volledige website met overzichtelijke informatie. Leuke en persoonlijke focus op de honden.
zie reactie hierboven, binnen korte tijd geregeld, well done
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)