Kort maar krachtig! Fijne snelle boeking.
Duidelijke site en makkelijk te boeken . Meteen al veel informatie over de omgeving en route er naartoe.
wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van DogsIncluded. Ook nu zijn we weer tevreden met de service.
Ruime keuze, makkelijk te bieden.
We hebben een huisje geboekt voor dec 2024. De communicatie verliep prettig, ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik kan nog niks zeggen over het huisje en of dit met onze 4 honden bevalt.
Je kan heel goed filteren op zaken waar je bij andere site's niet op kan filteren. Alle informatie die ze hebben is echt heel compleet, vaak aangevuld met later verkregen info van beoordelaars en antwoorden op vragen van eigenaren. Na het boeken kan je meteen allerlei vragen stellen, die bij de eigenaren worden nagegaan.
Met een paar klikken weet je waar je kunt overnachten. Bekijk je de accommodatie en prijs. Bij akkoord vul je gegevens in en klaar. Snel een bevestiging ontvangen en klaar voor onze reis.
prima vakantiebeleving met honden
Zoeken, boeken en betalen ging erg gemakkelijk. Informatie over omgeving en hotels onderweg is erg goed gedaan en is al uitgezocht voor je.
Vorige boekingen via dogsincluded waren steeds correct
Nog even lekker snel een lastminute geboekt. Ook dat kan prima bij Dogsincluded
Enorm vlot verder geholpen
Het last-minute boeken verliep wat lastig omdat de eigenaar van het huisje niet snel reageerde maat door jullie aanhoudenheid is het allemaal alsnog binnen 5 werkdagen geregeld.
Ik werd constant op de hoogte gehouden van mijn vragen over mijn boeking. mijn boeking bleef voor mij gereserveerd.
Makkelijke en duidelijke website.
Prettige, snelle en duidelijke communicatie.
Website biedt de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken op alle denkbare voorkeuren.
We kennen lamalou les bains heel goed , praktisch is dat je direct kan zien waar het gelegen is en als je het plan vergroot kan je zien of het niet op een drukke baan ligt en de buren niet te dicht bij zijn , had ik vorige keer niet opgemerkt en het huis in barnas sloeg dik tegen , hebben jullie ook huizen in de buurt van Cottignac voor 2025 , heb niets gevonden
Via de zoekfunctie kan je direct de match vinden die bij jou past. Super!
Inmiddels meerdere malen geboekt via Dogs Included, altijd zeer tevreden, uitgebreide informatie en begeleiding.
Prima service. We komen al voor het derde jaar naar hetzelfde huisje in Wolphaartsdijk. Heerlijk rustige omgeving en ideaal om te wandelen met de hond. Te varen over de Veerse meren. Fietsen ter beschikking. Goes en Middelburg dicht bij. Heel goed contact met Marian. Reageert gelijk als ik haar app. Hartstikke gezellige vrouw.
Mooi op landkaart uit kunnen zoeken
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)