Dit is voor ons de tweede keer dat wij hier boeken voor ons pinksterweekend met het hele gezin omdat we dan in totaal 4 hondjes hebben is het lastig iets leuks te vinden voor zowel de hondjes de kinderen en de kleinkinderen maar bij jullie lukt dat en we worden dan ook goed op de hoogte gehouden of onze wensen te realiseren zijn. Wij zijn zeer tevreden.
Overzichtelijke site, makkelijk zoeken en boeken, snelle respons
Prima en snel gedaan
Goed in hulp bieden snelle reacties op boeken en annuleren, vriendelijk en eerlijk
makkelijk te boeken
Heel goede dienstverlening en zeer klantvriendelijk
Snel en adequaat. Scheelt veel zoekwerk op internetsites of honden zijn toegestaan.
Duidelijke informatie op de website, vriendelijke tekst. Leuk dat de hondennamen worden gevraagd!
Mooie, overzichtelijke website. Heel veel informatie. Duidelijk! Supervlotte reservatie.
Groot aanbod, redelijke prijzen, goede communicatie en snel geregeld!
Reageren snel en doen wat met klachten. Hele goede hondvriendelijke huizen.
voor mensen met een of meerdere honden een prachtige site correct vriendelijk en duidelijk betere site is er niet om te boeken met huisdier al meerdere keren geboekt via dogincluded en nooit teleur gesteld prima
Overzichtelijke website, duidelijk, twijfel of we onze 3 honden zouden mogen meenemen, werd zeer vlot voor ons opgevolgd. Zelfs al had de eigenaar nog niet geantwoord op deze vraag, wij werden zeer goed en regelmatig geïnformeerd.
Via andere sites is het meestal niet gelijk duidelijk of honden welkom zijn. Op deze site wel. Reserveren ging snel en makkelijk.
Goed geholpen. Duidelijke site
ruim aanbod en jullie houden ons prima op de hoogte van het verloop na het stellen van een vraag
De vraag die ik had gesteld werd gelijk door dogs included opgepakt, ondanks dat het een tijd duurde eer de huiseigenaar antwoorde werd ik door het team regelmatig op de hoogte gehouden. Erg goede service
je hebt een hond - je wilt op vakantie of alleen maar een tussenstop - wij vinden al jaren lang prima onderkomens via Dogsincluded!
Mijn tweede reservering en keuze om via dogsincluded te reserveren.
Al onze reserveringen via Dogsincluded zijn snel en netjes afgehandeld.
Snelle reacties en antwoorden op onze vragen. Goede tips en leuk dat onze harige kinderen meetellen.....
Er word vlot gereageerd op vragen en over het algemeen is de informatie duidelijk. Dat er nagevraagd moet worden of de tuin omheind is vind ik wel jammer, dit verlengt nl het zoeken naar de meest geschikte accomodatie.
Duidelijke en vriendelijke communicatie toen onze reservering niet gelijk lukte ivm het aantal honden. Goed op de hoogte gehouden en ook de suggestie gekregen om om te boeken
Uitstekende service en snelle afhandeling en terugkoppeling
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.