Beste Arnoud, hartelijk dank voor je beoordeling. Je gaf aan dat je de afronding van de betaling zorgelijk vond en ik heb daarom meteen even gecontroleerd. Je betaling werd direct ontvangen en verwerkt en je hebt ook daarna meteen je reispapieren van ons ontvangen. Volgens mij bedoelde je dat na betaling je niet direct terug werd omgeleid naar je boekingspagina. We zullen nagaan waarom dit in jouw geval niet goed ging, maar we kunnen in ieder geval zien dat er geen dingen verkeerd zijn gegaan en alles goed is verlopen m.b.t. je betaling.
Beste Marie, Allereerst hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Voor een volgende keer is het misschien handig om te weten dat je gerust kunt wachten met het bevestigen van je boeking tot we je antwoord hebben gegeven op je vragen! Het vakantiehuis staat namelijk in de tussentijd gewoon voor jou gereserveerd. Met vriendelijke groeten van het DogsIncluded-team
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)