In onze zoektocht naar een vakantie woning voor 7 personen en vijfhonden kwamen op deze site terecht. genoeg keus, vlotte beantwoording van de vragen en tips hoe verder te zoeken en we zijn dan ook snel geslaagd in onze zoektocht.

Hele snelle reactie.

Goede uitleg, en snel handelen. Goede en duidelijke site.

snelle reactie op vragen

makkelijke boeking Corona-voucher met zeer goede voorwaarden (mogelijkheid lang na datum te gebruiken)

• Kennis & Vakmanschap

Heb al een keer via jullie geboekt

Alles aan verblijf was tip top in orde, enkel spijtig dat de anulatieverzekering die ik al betaald had terug gestort is. Wij konden er niets aan doen dat we moesten omboeken o.w.v. Coronamaatregels, en hebben omboekingskosten moeten betalen. Daardoor werd de reis uitgesteld en zaten we met een iets oudere hond en een persoon met een heupbreuk, dus als we niet konden vertrekken waren we al het geld kwijt.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Duidelijk en overzichtelijk

Goed en aangenaam

Prima verzorgd en geregeld

Persoonlijke vraag werd snel uitgezocht en beantwoord

Heel positief

Er wordt snel gereageerd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer uitgebreide en nuttige informatie over meer dan het huis alleen. We gaan hier zeker vaker gebruik van maken en zal het zeker aanbevelen aan anderen.

Uitstekende service

Uitstekende beschrijvingen van de vakantieaccomodaties en makkelijk te boeken. Perfecte communicatie over de boekingen en betaalgegegevens. Goed te bereiken klantenservice. Alles top!

perfect

Fantastisch dat ik een vraag kon stellen en dat ik dan toch al een optie had. Fijn dat jullie regelmatig lieten weten dat jullie onze vraag niet vergeten waren.

• Kennis & Vakmanschap

Snel antwoord op de vragen. Alleen lang moeten wachten op bevestiging eigenaar,maar dat zal jullie fout niet zijn. Voor de rest prima service.

Prachtig.

Het kan niet beter. Altijd in orde,veel info,hondjes kunnen altijd mee. Kijk zelfs niet meer op een andere site,de service is hier het beste! Doe zo verder!

vriendelijk en meedenkend

Dogs included heeft erg haar best gedaan om een foute boeking van mijn kant om te zetten naar een andere periode.

Goed geboekt

Steeds een goede service, een afgestemd huisje, een mooie voorbereiding, alle hulp en info. Zo ga je gerust op reis en geniet je deze te meer. Bedankt

• Kennis & Vakmanschap

word goed en snel geholpen

prima en duidelijk

• Kennis & Vakmanschap

Snelle en acurate afhandeling van de boeking.

• Kennis & Vakmanschap

Overzichtelijk en duidelijk. Voldoende en goede informatie Makkelijke boekingsprocedure.

Top service!

Duidelijke site, mooie huisjes en snelle afwikkeling. Via deze site voor het eerst geboekt.

fantastisch

prima, geweldige site

Ideaal voor onderweg

Ideaal voor onderweg, tik je route in, afstand en selecteer het hotel waar honden welkom zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Heel fijn om een site te vinden waar alle hotels honden toelaten

Heel handig zo is een hotel met hond veel makkelijker te vinden. Via Google is het vaak niet duidelijk of een hond toegestaan is een hele zoektocht. Deze site scheelt een hoop gedoe en uitzoekwerk.

Snel geregeld,

Eerdere ervaring was goed, boeking ging vlot.

Altijd goed

Altijd netjes en snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Snelle reactie op aanvraag boeking. Goed ,snelle communicatie bij het navragen bij eigenaars voor derde hond.

• Kennis & Vakmanschap

Al diversen keren via jullie een weekend weg geweest en elke keer top. Gr Dirk

• Kennis & Vakmanschap

Al meerdere keren geboekt en altijd goed en vlug geholpen zeer aan te raden deze reisbureau

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)