Weer prima kunnen boeken via DogsIncluded!ed

Heel prettig om een huis te kunnen boeken zonder erop te moeten letten dat onze honden ook mee mogen.

supergemakkelijk

paar keer klikken en geboekt, bovendien een duidelijk overzicht van de kosten vooraf en telkens een verwittiging per email wat er nog te wachten staat in het proces van boeking. Top begeleiding dus.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Onze ervaring is heel goed

Wij zijn zeer tevreden

Fijne organisatie

Wij boeken nu voor de 2e keer een huisje in Denemarken via dogsincluded. Hebben er tot nu toe fijne ervaringen mee gehad,helaas met corona hebben wij destijds om moeten boeken maar ook dat was zeer goed bevallen en werden wij netjes geholpen. Wij blijven dan ook in de toekomst gewoon via dogsincluded een huisje boeken, je weet wat mogelijk is en omschrijving van de huisjes zijn altijd prima tot zeer goed.

Geweldige communicatie

We hadden een vraag gesteld over een huis in Italië, zijn continue keurig op de hoogte gehouden, er is meegedacht en antwoord gegeven. Heel blij mee!

is ok

kon beter maar alles is opgelost

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Ik ben heel tevreden over jullie dienst.Heb hem al vaker gebruikt.Top!

Snel gratis,behulpzaam,je wordt zelfs gebeld om te helpen.Super vriendelijke dame. Dankjewel Ria

Hele goede communicatie

Helaas moesten we erg lang wachten op akkoord van de eigenaren van het vakantiehuis omdat we niet 2 maar 3 honden hebben. Dat maakt het plannen van je vakantie minder leuk. Gelukkig hielden ze ons van DogsIncluded zeer regelmatig op de hoogte zodat we wisten dat er aan gewerkt werd. En nu tóch bevestigd. Fijn!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Altijd duidelijk

Duidelijke website. Nognooit teleurgesteld.fijn info voor hond

Snel een gevonden

Ik heb maar heel kort ervaring omdat het meteen goed geregeld was!

prima service

Top geregeld

Netjes voorreservering afgehandeld, blij mee.

super

zeer klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk dit was de eerste keer bij Dogsinclusive maar zeker niet de laatste keer

• Kennis & Vakmanschap

Het is de 1e keer dat ik via jullie boek!

Zoals gezegd heb ik nog geen ervaring met jullie boekingssite! Wél vind ik ‘t fijn dat er gegevens omtrent mijn hond werden gevraagd; zij behoort immers tot ons gezin! Bij booking.com wordt aangegeven dat je hotels kunt zoeken waar honden zijn toegestaan! Als je echter op een betreffend hotel klikt, staat er duidelijk bij dat honden NIET zijn toegestaan! Fijn dus dat dit bij jullie Absoluut Niet het geval is; anders gaan we Niet op vakantie!

• Kennis & Vakmanschap

wat fijn geregeld om zo een leuk vakantieadres te kunnen zoeken en ook weten waar en hoeveel honden er welkom zijn.

Zeeeer terleurstellend

Nu elke dag gebeld nu 3dagen morgen weer word dan de 4 de dag ,met een klacht ,,Maar dan steenvast het antwoord over 2 uur word u terug gebeld ,niet dus . Vind dit niet kunnen, heb zelf ook klachten bij mijn werkgever moeten oplossen , Maar iets beloven en dan niet terug bellen dat heb ik bij een klacht nog nooit gedaan Hier lusten de honden geen brood van

Makkelijk boeken

Prima huis gevonden op jullie site boor ons en onze Toller Lara. We kijken er naar uit.

Zo blij met dogsincluded

Je krijg altijd snel reactie en ze blijven je op de hoogte houden van de status van je boeking als er extra honden meegaan. Als je vragen heb krijg je snel reactie en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

Prima geholpen

Makkelijk en snel

Het is de manier om goede accomodaties te vinden met honden. Ook de extra service als dierenartsen in de buurt, losloopgebied etc is top.

Altijd prima

Ik heb steeds via Dogsincluded ons hotel/ b&b gevonden..in België, Nederland en Duitsland Altijd tevreden,natuurlijk heeft elk hotel hun eigen regels nog eens ivm honden Momenteel mag hij binnenkort niet in de ontbijt ruimte/ restaurant..wat we wel spijtig vinden,maar daar kunnen jullie niets aan veranderen,bij vele hotels mocht het wel,dit zou dan de enige reden zijn waarom ik niet meer voor ( dit) zelfde hotel zou kiezen..hij is 14 j oud,daarom neem ik hem graag zo veel mogelijk mee( net mijn ander hondje moeten afgeven

Prima geregeld

Uirerst sympathiek zoals jullie voor mensen met een hond de overnachting in een hotel kunnen aanbieden.

altijd perfect geregeld.

mijn ervaring met Dogsincluded, is prima verlopen in de jaren dat wij van hun diensten gebruikmaken .

Boeking aanpassingen gewoon perfect

Netjes gebeld hoe boeking aangepast kan worden Super service

• Kennis & Vakmanschap

Handig en snel boeken voor hondenliefhebbers

makkelijk en snel een plaats zoeken waar wij mét onze vierpotige vriend kunnen verblijven: DogsIncluded!

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)