Zeer goed!

Goede, vriendelijke service!

• Kennis & Vakmanschap

Vink je wensen aan en gaan!

Wat zijn onze wensen, vink, vink, vink ennnnnn kiezen maar! Even de ervaringen lezen en boeken maar! Het is zo geregeld en nu al plezier.....op naar een fijne vakantie.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Info duidelijk, vlotte boeking

Uitstekend!

Ik zocht snel een hotel voor mijn hond en mij en vond het vrijwel onmiddellijk. En betaalbaar bovendien!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goede service ( communicatie)

Werd netjes, en uitgebreid op de hoogte gehouden van mijn boeking. Prima service! Hoop.zejer in de toekomst vaker via hun te boeken

• Kennis & Vakmanschap

Ook bij problemen erg meedenkend

Wij hadden helaas een probleem met onze boeking, maar DogsIncluded heeft naar onze mening er echt alles aan gedaan om dit bij de hoofdaanbieder nog te veranderen. Dat het niet is gelukt ligt zeker niet aan DogsIncluded; het contact hierover was persoonlijk en snel van de kant van DogsIncluded (in tegenstelling tot de hoofdaanbieder Novasol...) Gelukkig hadden wij een prima reisverzekering en staan onze volgende 2 vakanties al weer geboekt bij ze! Kortom: al jarenlang zeer tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

voor de eerste keer geprobeerd te boeken en...goed gelukt

Boeken was redelijk gemakkelijk, ook voor senioren... Een tip het adres van het huis eenvoudiger weergeven op de site zodat het op te zoeken is via Google Earth

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goede service, snelle reactie. En de vakantiewoning is zoals beloofd

Wij gaan al jaren regelmatig weg met de honden dankzij een vakantiewoning van dogsincluded. Zij doen wat ze beloven en denken mee waar nodig, met 3 honden:)

Duidelijk en snel.

Duidelijke uitleg en communicatie.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke communicatie. Fijn

Duidelijk en correct

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke uitleg en correcte beschrijving

• Kennis & Vakmanschap

Alles op zeer korte termijn perfect geregeld!! Top...

• Kennis & Vakmanschap

Het was voor mij overzichtelijk

In een paar klikken heb je zicht op vakantiekeuzes met je hond waar dat op andere sites echt zoeken is. Ook heel leuk dat je hond ook wordt aangesproken in de communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

tot zo ver goed, maar het moet nog beginnen allemaal

heel blij dat er zoiets is voor honden maakt het allemaal veel eenvoudiger. en nu gaan we het ervaren hoe het echt verwacht het beste

positief

men laat om de paar dagen weten wat de stand van zaken is met de boeking

Prima boekingsproces!

Prima boekingsproces. Duidelijk en snel doorlopen. Snelle bevestiging via mail.

• Kennis & Vakmanschap

Goede uitleg op de site en een vlotte boeking.

Heel goed.

• Kennis & Vakmanschap

Huisjes precies zoals vermeld, leuk en zeer handig die extra informatie

Fijne website en altijd leuke huisjes. Fijn ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over of de hond mee mag, dat mag altijd. Plus de extra info over dierenartsen in de buurt geeft me een veilig gevoel. De ander extra informatie vindt ik erg fijn. Als je gaat weet je precies waar je aan toe bent, erg fijn.

• Kennis & Vakmanschap

het is gemakkelijk om te zoeken en te boeken.

Wij hadden de pech om bij ons eerste uitgekozen huisje te lang te moeten wachten op een antwoord van de eigenaar. DogsIncluded heeft haar uiterste best gedaan om een antwoord te krijgen, maar dat lukte niet op korte termijn. Een ander huisje gevonden via DogsIncluded, dat was meteen geregeld ! Perfect !

Super!!

Uitgebreide info en ondersteuning. ¨Bij toeval¨ al voor de 2e keer een mooiere accommodatie gekregen, als wat wij uitgezocht hadden. Toeval? Nog graag antwoord op de vraag waarom onze grotwoning in gecanceld door de eigenaar. Verder niets dan lof voor jullie organisatie. In November December gaan we weer met jullie in zee!

perfecte site en informatie

zeer duidelijk en veel informatie

Snelle reactie op boeking

Snelle ervaring op boeking maar niet duidelijk weergegeven dat ik op bijkomende kosten opeens met een op mij onbekende naam te maken kreeg.

• Kennis & Vakmanschap

Telefonisch snel en goed geholpen en via site snel en makkelijk geboekt

Zeer positief en prettig en vooral aan de telefoon heel warm en menselijk.

top

alles goed beschreven op de site en zeer goede servis

Goed en gemakkelijk

Reservering met hond prima geregeld.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)