snel en duidelijk

Leuk dat er snel wordt gereageerd en positief op de hond

• Kennis & Vakmanschap

Eenvoudig goede accomodaties te vinden!

Tweede keer via DI geboekt, voor het eerst in Denemarken. Accomodatie lekker vlot gevonden en heel snelle en duidelijke communicatie.

TOP!

Heel makkelijk een accommodatie gevonden en geboekt voor ons en onze viervoeter!

goede ervaring

huis is altijd in orde alleen schort er wel wat aan sommige route beschrijving

• Kennis & Vakmanschap

Jammer eerste keus ging niet door, dit was wel beschikbaar met hond

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Enorm veel keuze en een super service. Persoonlijk en denken mee. Aangezien we reizen met een hond en baby is het fijn onze reis in tweeën te rijden, ik was zelf aan het zoeken, maar kreeg een mail vanuit dogsincluded. Erg handig !

• Kennis & Vakmanschap

Snel geregeld, netjes en goede informatie

Mijn ervaring met Dogs included is prima. We hebben een hond extra om mee te nemen, en dit werd meteen aangevraagd en was snel geregeld, super. Vriendelijk, en veel leuke en nuttige informatie, ook voor de hondjes!

Zeer positief !

Zeer positief

• Kennis & Vakmanschap

Eerste boeking ooit bij jullie, maar alvast veelbeloven

Ik vind het super dat jullie de klant eerst de mogelijkheid bieden om de eigenaar enkele vragen te stellen en toch het huisje intussentijd reserveren. Als het antwoord dan blijkt tegen te vallen, kan je zonder problemen annuleren.

handig en prettig

prettig voor baas en hond!

• Kennis & Vakmanschap

Helemaal niet afstandelijk, hou wel van jullie manier van werken !

Knap hoe de standaardformule reeds werkt, uitzonderlijk hoe snel jullie reageren op individuele vragen !

Dogsincluded is prima

Via jullie eindelijk een huisje gevonden waar ik met 2 honden terecht kon. Met een omheinde tuin, in het gebied waar ik zocht.

• Kennis & Vakmanschap

Iets langere wachttijd op vraag

Heb een reserveringsboeking gedaan en had een aanvullende vraag gesteld. Kreeg vervolgens voor dat ik antwoord had ontvangen al een mail of ik de boeking definief wilde maken of wilde annuleren. Lijkt me handiger om te wachten met deze (mi geautomatiseerde mail) tot er antwoord op de vraag is gegeven

• Kennis & Vakmanschap

Goede service, kreeg snel antwoord op mijn vraag. Ben vriendelijk geholpen. Zal er zeker nog een keer boeken. Goeie tips erbij!

loopt op rolletjes

goede website

• Kennis & Vakmanschap

doelgericht zoeken, lekker efficient!

Ik vind het jammer dat op hotels en b&B's niet beide in 1 klap te zoeken valt.

• Kennis & Vakmanschap

kan geen prijzen vinden op uw site wat een overnachting per hond kost!

sorry, maar als er geen energie in word gestoken om de echte prijzen te achterhalen wat een hond per nacht kost kan ik net zo goed de site van Hotelspecials gaan boeken!!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prima ervaring!

Het was makkelijk en overzichtelijk kiezen op de website en het boeken ging ook makkelijk. Alle lof!

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekende website om te zoeken, veel aanbod!

Prima website om een huisje te zoeken (en te vinden) waar ook huisdieren mee mogen, in veel landen. En ook de zoekperiode geeft ook meteen aan of iets nog vrij is (als je de reisperiode invult). Ook genoeg info over huis e.d, soms mist nog info over omgeving. Misschien zou het nog handiger zijn als je je zoekhistorie kan opslaan of zo

• Kennis & Vakmanschap

Omboeken wegens corona zonder enig probleem

Ondertussen zitten we al aan onze 3de omboeking door de coronamaatregelen. Alles is zeer goed en zonder problemen gegaan. Onze vragen werden ook telkens direct en correct beantwoord. We zien er nu eindelijk naar uit om effectief naar ons vakantiehuisje te kunnen gaan.

• Kennis & Vakmanschap

Wij hebben al veel vaker via Dogsincluded geboekt en onze ervaring is altijd heel positief!!

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk, overzichtelijk en genoeg informatie.

Ideaal!

Voor het eerst met onze lieve hond op vakantie en dan zoeken hoe dat gaat in hotels. Gelijk op jullie site terecht gekomen en vanuit hier kunnen zoeken naar wat wij willen. Dank!

• Kennis & Vakmanschap

Snel een overnachtingshotel gevonden!

Ideaal dat je je route kunt invoeren en op hoeveel kilometer je onderweg een overnachtingshotel zoekt. Je weet dat de hond daar welkom is. Genoeg keuze uit hotels in verschillende prijsklassen onderweg.

• Kennis & Vakmanschap

Een goed begin is het halve werk!

Alles zeer duidelijk uitgelegd. Beloftes worden nagekomen. Keep up the good work!

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)