wij hadden een leuk huisje maar kregen een minderwaardig in de plaats

Onze eerste keuze viel op een huisje, dat we in het zelfde park als het huisje dat we nu geboekt hebben, dat ruimer was en een mooiere badkamer. Door een 'storing' blijkt dat dit niet mogelijk is omdat waarschijnlijk de huisjes in dat park waar honden toegelaten zijn niet meer beschikbaar zijn. Jullie raden ons een ander huisje aan dat ok, goedkoper is, kleiner is en dus eigenlijk minderwaardig is. Wij vonden het niet erg om de meerprijs te betalen om dan iets ruimer te zitten als het voor een huisje voor tien personen is. dan nu 1 voor 6 personen, gewoon omdat jullie nu waarschijnlijk groepen proberen te lokken die met meer personen aanwezig zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Doginclused regelt het voor je

Het is fijn dat ze voor je navragen of er nog extra huisdieren mee mogen,je krijgt binnen een paar dagen antwoord,in ons geval was het goed nieuws,als het niet kan zit je nergens aan vast,ze regelen het voor je en doen navraag,ik hoefde alleen nog maar te betalen,doginclused is echt fijn als je met 2 of meerdere honden op vakantie wilt, zelf krijg ik niet klaar om wat leuks te vinden waar ook mijn 3 honden mee mogen.

Snelle reacties na vragen

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang mbt de gedane reservering.

superformidastisch

In enkele simpele klikken vind je een verblijf voor je trouwe viervoeter en jezelf.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goed en snel on line geholpen door een medewerker

De website is overzichtelijk en snel, het enige wat ik mis is zoeken in bosrijkgebied in een regio. Nieuw is bij jullie zoeken op bijvoorbeeld natuurgebied maar dan kan je weer niet een bepaald gebied aangeven. Dan zoekt hij dit in het hele land (hert land wat he je hebt ingevoerd). Of ik moet totaal iets verkeerds doen....

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Mijn boekingsaanvraag was in 'ongewenst terecht gekomen. Bedankt voor de tip!

Makkelijk, overzichtelijk en duidelijk

Heel overzichtelijk om te boeken. Duidelijke informatie en geen verassingen achteraf.

top

overzichtelijk, goede communicatie, fijn om snel iets te vinden waar honden welkom zijn

• Kennis & Vakmanschap

Het beste voor hond en baas

Er is geen betere in het helpen bij je boeking tussen baas en accomodatie. Snel antwoord, hulp bij vragen. Zelfs een leuke kaart na je vakantie. Ik raad het mijn vrienden en familie aan!

Snel geregeld.

Perfect!

Heel goede service! Fijn dat je bij een boeking heel veel informatie krijgt die handig is wanneer je je viervoeter meeneemt op vakantie.

Lekker vlotte reactie top

Lekker vlotte reactie top

Zoals altijd goed geregeld

Geweldige service

Wordt goed behandeld, ook nog snel. Kortom je bent geen nummer ze doen der best voor je, geweldig. Ga hier zeker vaker boeken.

Steeds correcte aanbiedingen.

Goede service!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Fijne communicatie

Dogsincluded denkt goed mee met de klant

Altijd ruime keuze

Altijd leuke vakanties.

Super service

Jullie hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden. Dank u daarvoor.

Snelle en prima service

Binnen een paar klikken een nette overnachting voor gezinnen met een hond geregeld. Top!

Veel informatie

Goed en veel informatie waardoor je goed begrijpt hoe je met je hond terechtkomt in het land

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Heel duidelijke mails

Top service!

Het was niet makkelijk om “last minute” nog een vakantie te boeken, vier honden meenemen blijkt namelijk nogal moeilijk. Na enkele weigeringen op uitzonderingsaanvragen, kregen wij wel onmiddellijk mooie alternatieven aangeboden. Daardoor is het ons dan ook gelukt om een ideaal verblijf te vinden. Snelle reacties op mails, goede opvolging. Heel tevreden van de service!

Teleurgesteld

In februari boekten wij een vakantie via dogs included. Een leuk huis in Bruinisse. Ruime omheinde tuin. Fijne vakantie gehad. 3 maanden later ontvingen wij een mail van Dogs included dat er een melding was gedaan door de huiseigenaar dat we met 5 ipv 3 honden op vakantie waren geweest?? Omdat dit voor ons als een complete verassing kwam hebben we even contact opgenomen met de eigenaar van de vakantie woning. Zij wist nergens van! Voor we kans kregen om te reageren op de mail van dogsincluded werden we gebeld door Bel villa dat we nog €50,- mochten betalen voor de 2 Extra honden? Wij hebben maar 3 honden. Eigenaar beweert niks gemeld te hebben. Dogs included geeft aan dat we het bij Belvilla moeten uitzoeken en Belvilla geeft telefonisch aan dat je mag mailen en geeft vervolgens fout e-mail adres waardoor je nergens uit komt. Geen van de partijen is bereid het uit te zoeken waardoor de onterechte beschuldiging blijft bestaan. Geen fijn gevoel. Voor ons geen Dogs included meer. Van vakantie hoor je op te knappen en dit geeft ongewenste stress!

Voor herhaling vatbaar

Vlotte reservatie en communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Weer supersnel geboekt :-)

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)