top en snel geregeld

alles super snel en goed geregeld we kijken echt uit naar onze vakantie!!

• Kennis & Vakmanschap

Wij vonden het super dat we in een paar klikken en hele korte tijd konden boeken en onmiddellijk bevestiging terug met alle nodige inlichtingen! TOPSERVICE

• Kennis & Vakmanschap

Gemakkelijk zoeken door filtering, gemakkelijk boeken via internet.

Dankzij de opzet van de website is het eenvoudig zoeken naar een gewenste locatie. Wat een aangename uitbreiding zou zijn is filteren op een maximale afstand van je woonplaats. Wij hebben een vakantie in Frankrijk en dan kan de reisafstand behoorlijk variëren.

Prima overzichtelijk

Makkelijke website goede keus ook, werkt goed

duidelijke overzichtelijke site

Ik vond het erg makkelijk te boeken via deze site

Werkt eenvoudig en snel.

Door de duidelijke punten op de routekaart heb je snel een beeld waar de overnachtingsmogelijkheden zijn. Goed day het type accomodatie aangegeven is en dat je kunt doorklikken voor meer informatie

SNEL EN DUIDELIJK

Snelle en duidelijke uitleg over de reis en verblijf met je hond in het buitenland. Diverse sites, aanbevelingen en aandachtspunten! Echt inclusief hond! Zo hebt je het gevoel dat je hond ook een echte reiziger is en bij de boeking betrokken wordt. Ga zo door.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn door de drukte maar ik kreeg netjes en snel antwoord op de mail. En alles is opgelost, super!

• Kennis & Vakmanschap

makkelijk boeken en heel vriendelijke site

als je een mooie locatie zoekt met hond dan is dit de ideale site

Goede omschrijving van accommodatie

Eerste keer geboekt maar zeker niet de laatste keer.

Heel makkelijk, vlotte service

We hebben al andere meegemaakt. Nu super service, dagelijkse opvolging. Nice, Hartelijk dank voor de ondersteuning

Super service!

Altijd een hele goede service en top geregeld.

Snel en goed

Boeken via de website gaat snel en gemakkelijk. Vragen gesteld tijdens het boeken worden snel en adequaat beantwoordt.

Volledig en overzichtelijk

De website is zeer volledig en overzichtelijk. Er is veel extra informatie die van belang is voor een vakantie met je hond(en). Er zijn veel mooi locaties. Daarnaast is het prettig dat je ze kan bereiken indien dit nodig is.

• Kennis & Vakmanschap

Super service zoals we dat al jaren gewoon zijn van dogs included

Heel goed aangepast aan de Corona context door bij elk vakantiehuis duidelijk de annuleringsvoorwaarden te tonen. Omboeking van een reservatie verloopt vlot en snel en duidelijk uitgelegd. En natuurlijk een fantastisch aanbod!

• Kennis & Vakmanschap

Top een organisatie die ook aan ons honden denkt

Top een organisatie die ook aan ons honden denkt. Goede en handige informatie voor de baasjes verstrekt voor een zorgeloze planning van onze vakantie! Wederom top!

Superrrrr

Vaker met jullie geweest. Snel en makkelijk geregeld

Eerlijk en duidelyk

makkelijke website, snel

Makkelijke website, erg snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Altijd correct en in orde

Altijd correct

• Kennis & Vakmanschap

Leuk dat er zo’n service is!

Ik zag al dat ik via Interhome precies dezelfde huisjes vond voor dezelfde prijs en toen ik de aanbetaling deed zag ik dat die naar Interhome ging :) Maar ik vind dit een hele sympathieke service, dus ik ben blij dat ik het via Dogsincluded heb gedaan.

• Kennis & Vakmanschap

We zijn met de klantgerichtheid van DogsIncluded tot nu toe zeer tevreden.

We zijn m.b.t. het verwerken van de openstaande voucher prima geholpen. De verrekening heeft, gelet op de drukte, snel en adequaat plaatsgevonden.

Duidelijk

Goede website, snel geholpen. Voldoet aan onze verwachtingen.

Vertrouwd en overzichtelijk

We hebben regelmatig geboekt via Dogsincluded en altijd naar volle tevredenheid. Het is vertrouwd en de website biedt voldoende keus en is overzichtelijk. Mocht je vragen hebben dan worden die snel en adequaat behandeld. De extra informatie over nabijgelegen wandelplekken en een dierenarts vind ik een groot voordeel. Daarom zal ik altijd via Dogsincluded boeken en niet via een andere algemene website.

• Kennis & Vakmanschap

Lekker heldere en vriendelijke site

Goed omschreven verblijf en mogelijkheden op de website.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)