zelf mooie plaats gevonden na lang zoeken

die moet nog komen

• Kennis & Vakmanschap

Opnieuw duidelijk en efficiënt. Snel geregeld.

super goed

Wij kregen onmiddellijk antwoord op al onze vragen en bovenop een waaier aan suggesties en informatie over onze boeking en een perfect reisschema.

• Kennis & Vakmanschap

verassend en zeer positief en dit op een zaterdag

heel positief verrast dat er alternatieven werden geboden toen bij een reservatie iets fout was gelopen - Top Ik heb dan ook een van de alternatieven geboekt.

duidelijke website en zoek functie

duidelijke website en zoek functie

• Kennis & Vakmanschap

Snel en netjes geholpen super

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekend, goede hulp zoals altijd

Inmiddels voor de derde keer via Dogsincluded geboekt en weer naar volle tevredenheid. Snelle hulp, meedenken met alternatieven en tot op heden altijd geslaagd, kortom, voor mensen met honden dé specialist om met je hond(en) op vakantie te gaan.

Supersnel en goed geregeld

Supersnel en goed geregeld

Onze wens prima opgelost

Wilden graag met 3 kleine honden in een vakantiehuis. Duurde even totdat de eigenaar had gereageerd, maar werden ondertussen keurig op de hoogte gehouden. Na betaling ook snel en een mooi en duidelijk overzicht van de benodigde papieren en informatie van en over de vakantieplek. De voorpret is al begonnen

vlotte verwerking

top!

Handig

Duidelijk

Altijd goed bevallen

• Communicatie N.v.t.

ALLES VLOT VERLOPEN

alles vlot verlopen ,heel snel en overzichtelijk

• Kennis & Vakmanschap

Super leuke plekken om met je hond op vakantie te gaan

Super snel geregeld

Zeer correct

Zeer correcte dienstverlening, goede en snelle communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig geholpen en een persoonlijke benadering, top.

De 2e keer geboekt bij dogsincluded. Veel nuttige informatie omtrent de hond. Heel snel met boekingsgegevens en adequaat met antwoorden. Ook heel erg attent naar onze choufke door direct de naam overal te vermelden

Snel en correct!

Door het niet weten van alle maatregelen die zullen zijn of volgen vind ik zeker dat jullie pro actief gehandeld hebben. Zo had ik de keuze wat ik deze zomer wilde aanvangen. De communicatie verliep hierover ook vlot, snel en correct. Fijn handelen zo!

Snelle reactie naar boeking

Overzichtelijke site,makkelijk te boeken en na alles te hebben afgerond snelle reactie en alle reisinformatie op de mail ontvangen Kortom top geregeld!

Elke keer goed geregeld

De organisatie geeft elke keer hele duidelijke informatie. De web site is zeer goed opgebouwd waardoor snel en gericht een bestemming gevonden is.

Direct antwoord

Mooie duidelijke site

• Kennis & Vakmanschap

Fantastisch en zeer goed snel geregeld

Nog steeds met het corona virus verschillende protocollen in het buitenland nog om kunnen boeken naar een leuk plekje in Nederland. Snel geregeld. Dank jullie.

• Kennis & Vakmanschap

Informatie nog niet altijd up-to-date. Maar goede service in het oplossen hiervan.

Klantvriendelijk

De keren dat wij bij jullie hebben geboekt ging altijd zeer gemakkelijke en vlot. Vragen werden altijd snel beantwoord.

Makkelijk zoeken en boeken

Ideaal als je met je hond weg wilt. Die wordt meteen mee gereserveerd terwijl je op andere sites er apart contact voor op moet nemen.

Snel en eenvoudig

Het zoeken is gericht op de samenstelling van ons en verloopt dus ook zonder "teleurstellingen".

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)