Blij dat deze organisatie er is.

Via allerhande sites is het moeilijk naar een hotel zoeken waar een hond is toegelaten. Bij Dogsincluded gaat het als vanzelf. Ben benieuwd naar de Spaanse hotels die we over 2 weken aan gaan doen. Met vriendelijke groet. Paul en Annemieke Vreeswijk en Baxter

Pico Bello service

Klantvriendelijk, ter zake en snel. Prima !

• Kennis & Vakmanschap

Boeken van het huisje ging heel makkelijk

Duidelijke website!

Duidelijke website, veel keuze......!!

Prima info

Dit is voor ons de 1e keer dat wij met onze hond op vakantie gaan en het is fijn om van te voren wat extra info te kunnen lezen.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke omschrijvingen, makkelijk zoeken, veel detailzoekfuncties, alles supersnel geregeld en bevestigd. Nog nooit zo snel een vakantie gezocht, gevonden en gereserveerd.

Snelle reactie

1 optie werd niet geaccepteerd door de verhuurder, ik kreeg direct nieuwe opties. Er wordt meegedacht. Zoals de optie hondenhotels langs de route!

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Geweldig!

Al meerdere keren geboekt via DogsIncluded: werkt perfect en heerlijk dat jullie al hebben uitgezocht waar honden welkom zijn!

Wederom TOP service

Wederom hartelijk dank voor jullie TOP service! Ondanks dat jullie het heel erg druk hebben een snelle reactie mogen ontvangen, heel fijn. Alles is weer goed geregeld, maar dat zijn we van jullie gewent, complimenten voor het hele team!!

prima en persoonlijk

gebruikersvriendelijk en behulpzaam

Zeker aanrader

Makkelijke website, zeer snelle en vriendelijke communicatie. Top!

Perfect en snel

Ook voorgaande keren dat ik via dogsincluded geboekt heb, was de service heel goed en snel. Wij zijn erg tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd correcte afhandeling en vriendelijke service!

Ik heb nu de laatste jaren al diverse keren via jullie geboekt en ben zeer tevreden.

prima.

Altijd ok

Ga al jaren weg via dogs.. Altijd alles ok.

Duidelijke emails

De emails die ik heb ontvangen zijn netjes, duidelijk en persoonlijk. Heel fijn om zo benaderd te worden bij een boeking.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

top!

Zeer vriendelijke en accurate dienstverlening. Ga zo door. Ik maak reclame voor jullie bij mijn hondenvrienden.

Alles prima geregeld

Alles netjes geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk en altijd goed.

Dogs included geeft duidelijke informatie in één oogopslag. Fijn dat je meteen je vragen kan stellen over het hondengeleider aan de accomodaties; zo kom je niet voor verrassingen te staan.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

• Kennis & Vakmanschap

De eerste 2 keer toen ik probeerde te boeken bleek het niet mogelijk omdat de accommodatie niet meer beschikbaar was. Dat is balen want je bent dan al een uur aan het zoeken en als je dan iets vindt blijkt het niet te kunnen. Dan vraag ik mij af waarvoor ik eerst andere informatie krijg!

Perfect denken mee

Al diverse malen hier geboekt . Handig en snel aanbetaald. Tijdens de eerste Corona pandemie zonder problemen kosteloos kunnen overboeken naar volgend jaar. Perfect wat een service.

Zeeeergoed

Snelle reactie, prima aanbod en echt gericht op de klant met honden. Goede website en bereikbaar als er onduidelijkheden zijn. Toporganisatie

Uitstekende service voor een vakantie met 3 honden

Snel reactie. Duidelijk site.

Goed geregeld

Ben per ongeluk op de site terecht gekomen, maar kon vervolgens makkelijk boeken.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)