Boeken via de site ging snel, info was duidelijk.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

boeken via dogs included al meerdere malen gedaan en verloopt altijd prima.

Fijne behandeling An onze reservering

Via website boeking kunnen maken voor Hemelvaart. Duidelijke omschrijving op de site waardoor we weten wat we kunnen verwachten...

• Kennis & Vakmanschap

Ondanks deze voor jullie ook stressvolle periode, steeds vriendelijk en behulpzaam. Ik had in paniek er een zootje van gemaakt, maar jullie hebben mij zeer goed geholpen. Wel jammer dat ik niet kon bellen, maar begrijp dat dit te haotisch zou zijn in deze omstandigheden.

klantvriendelijk

Al heel wat jaren klant van Dogs, nooit problemen, zelfs nu dat we onze vakantie voor de tweede keer moeten annuleren kregen we alle hulp.

Goed geholpen

Had snel antwoord, waardoor ik kon boeken.

altijd duidelijk

ik boek sinds jaren met dogs en ben daar tot op heden heel tevreden over

• Kennis & Vakmanschap

essentieel als je met je hond op vakantie!

Je ziet meteen waar je met je hond op vakantie kunt en boeken is zo geregeld! Wat een uitkomst.

• Kennis & Vakmanschap

Goede aanbiedingen, duidelijke info en fijne zoekmachine

Erg weinig foto's

Na lang zoeken, via jullie een huisje gevonden met twee honden. Maar meer foto's was fijner geweest.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

toppie

Ik ben heel goed geholpen met mijn probleem op het laatste moment moesten wij omboeken inverband met zieken (corona) wij zijn jullie dankbaar dat het kon mijn complimenten

Snelle boeking

Is de 2e maal dat wij boeken en niet zonder reden!

Gevonden wat we zochten

Zeer veelzijdige site . We zochten iets in Nederland en kregen de tip eens te kijken op DogsIncluded. het was vooraf al genieten zoveel keus. En duidelijkheid bij iedere aanbieding, wat je zoekt en zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet. Geboekt en straks heerlijk genieten samen met onze hondje Koos. En zullen daarna zeker verslag geven van onze vakantie.

Tot nu toe goed

Top!!

Informatie op de website is goed en volledig, afhandeling boeking verliep razend snel. Helemaal goed!

Supersnel en goed!

Snel!

• Kennis & Vakmanschap

In een half uurtje een leuke accommodatie gevonden met gezin en hond!

Met een concrete zoekopdracht in een half uurtje een accommodatie naar onze zin gevonden voor een goede prijs. Altijd fijn zoeken op jullie website!

perfect, zoals gewoonlijk

niks op aan te merken, altijd prima geregeld

Wederom perfect!

Eenvoudig verschillende verblijven vergelijken en meteen boeken

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijk boeken als je je hond mee wilt nemen

Omdat Dgsincluded vooraf al selecteert op huisdier toegestaan scheelt dat enorm veel zoekwerk en teleurstelling in tegenstelling tot andere zoeksites, waar je vaak niet eens kunt vinden of de aanbieder honden toestaat. Moet je contact op gaan nemen.

Steeds tevreden

Goeie keuze aan vakantiehuizen en -bestemmingen, accurate beschrijvingen en goeie prijzen. Je weet steeds wat te verwachten, en als er iets niet klopt aan het verblijf heeft het meestal met externe omstandigheden te maken. Absoluut aan te raden voor hondeneigenaars.

• Kennis & Vakmanschap

Gaat lekker snel Mooie info over de buurt Handig de info over dierenarts en winkels e.d. Super

• Kennis & Vakmanschap

Waardering in de informatie voorziening en feedback.

Nette afhandeling van je vragen en worden beantwoord. We hebben nog een aantal vragen, deze worden na de juiste ervaring, en wordt binnenkort beantwoord. Goede ervaringen, goede aanrader om samen met de 4voeters vakantie te vieren. Top geregeld... Dogs included dank voor jullie support en kennis van de omgeving. Resultaat en Verwachtingen zijn groot.

• Kennis & Vakmanschap

De vakantiesfeer proef je al bij het maken van de boeking

Het boeken van een accommodatie gaat heel gemakkelijk en de geleverde informatie is simpel en volledig. Geen vanaf prijzen en inclusief of exclusief zodat de prijs gewoon duidelijk is. Ook de persoonlijke noot in de emails en de extra service is een plus.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer makkelijk te boeken en heel veel keuze

Dit is de tweede keer dat wij een vacantie boeken bij dogsingluded. Het gemak en keuzes is enorm.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)