De informatie over de accommodatie is uitvoerig beschreven.
Snel een huis gevonden dat voldeed aan onze vraag om een weekend weg te gaan. Site is overzichtelijk en boeken gaat zodoende snel.
Het boeken op zich verliep zeer vlot. Het is echter teleurstellend te zien dat de effectieve boeking 200€ duurder is dan eerst vermeld. Dit geeft een vertekend beeld over de werkelijke kostprijs.
zoals gewoonlijk perfect.
We zijn al vaker met jullie op vakantie gegaan en dat was altijd top geregeld.
Er is een vlotte communicatie, en veel dank voor de bemiddeling met de huiseigenaar.
Super geholpen met de antwoorden op mijn vragen! Dank!
Eerste keer en zeker niet de laatste!! Heb zelfs al een 2de vakantie geboekt. Zo duidelijk, zoveel keuze, fantastisch gewoon.
Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van jullie aanbod voor vakantietripjes met onze hond. Een eerdere reservering hebben we, genoodzaakt door de huidige coronaperikelen, dankzij jullie hulp probleemloos kunnen omboeken. Kortom, graag tot een volgende keer....
Goede en snelle communicatie. Voldoende aanbod. Perfecte service.
Goede en snelle service en duidelijke informatie
Via het platform van dogsincluded, werden we gelokt voor een huisje voor €245. In de bevestiging staat keurig: uw totale reissom € 245,- / Houd rekening dat er bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Dan verwacht je niet dat daarmee bedoeld wordt €125 schoonmaakkosten! Welke schoonmaker wordt hier dan ingezet?? Erg jammer dat dogsincluded met dit soort aanbieders in zee gaat. Gewoon niet op je platform toelaten, of duidelijk zijn in de echte kosten. Gelukkig heeft dogsincluded deze boeking voor ons geannulleerd.
Beste Martin, bedankt voor het invullen van je beoordeling en we zijn blij dat je inziet dat de hoogte van schoonmaakkosten niet door ons wordt bepaald. Omdat we wel heel erg schrokken van deze beoordeling en de beschuldiging van oplichting hebben we hierover gelijk telefonisch contact opgenomen. We kunnen ons voorstellen dat een bedrag van 125 euro voor schoonmaak hoog wordt gevonden. Maar dit bedrag stond echter op drie plekken vermeld vóórdat je de boeking plaatste (op het tabblad “overzicht”, het tabblad “boek online” en tijdens het boekingsproces). Wij vinden de term “oplichting” daarom schokkend en onterecht en we trekken het ons erg aan dat we hiervan beticht worden. We raden je aan om bij een volgende boeking – bij welke aanbieder dan ook – goed te kijken welke kosten er in rekening worden gebracht en er niet van uit te gaan dat er alleen maar een beetje toeristenbelasting bij zal komen. Zoals uitgelegd hebben wij geen zeggenschap over de prijzen op de website. Iedere eigenaar van een vakantiehuis mag zelf bepalen hoeveel huur hij vraagt en welke kosten hij rekent voor services die hij bij zijn huis levert, zoals bijvoorbeeld eindschoonmaak of het ter beschikking stellen van bedlinnen. Iedere klant kan vervolgens op basis van de hoogte van de huursom en de bijkomende kosten voor zichzelf bepalen of dat binnen het budget past, of niet. Ondanks dat je de boeking al had bevestigd, hebben we bij wijze van uitzondering de boeking kosteloos voor je geannuleerd. We vertrouwen erop dat we je probleem hiermee goed hebben opgelost. We zouden het sympathiek vinden en zeer waarderen als je je beoordeling nu ook kunt herzien.
Originele beoordeling
Het ligt misschien niet aan dogsincluded, maar lokken met €245 en dan bij betalen €125 schoonmaakkosten berekenen is wel schandalig!!
Prettige en duidelijke website
Leuk dat er zoveel belangstelling voor de hond(en) is. Voor veel hondeneigenaren heel belangrijk.
Het hele reserveringsproces is gemakkelijk en gewoon goed.
Wij werden goed op de hoogte gehouden hoe het contact met de huiseigenaar verliep omdat wij met 2 hondjes komen en dat moest aangevraagd worden
Ik had een huisje geboekt dat dubbel geboekt bleek te zijn. Ik ben heel snel en goed geholpen om een ander huisje te boeken.
Ziet er goed en verzorgd uit , snel een antwoord terug.
Eerste keer gezocht voor accommodatie met hond Doggs included overzichtelijk dus snel geregeld
Fijn dat je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen over je boeking. Ook prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van je aanvraag. Medewerkers zijn altijd erg vriendelijk.
In 2019 hebben wij ook via jullie geboekt en alles was correct verlopen. Ook verkregen wij van jullie goede informatie van de landen die wij bezochten en ook voor onze hond.
Het is altijd lastig 3 honden mee te nemen ik ben blij.
Via google op website terecht gekomen. Leuke accommodaties met de hond. De voorpret kan beginnen!
We hadden geboekt en toe was de accommodatie er niet meer omdat er geen huisje op het park beschikbaar was met hond. We Mochten een ander huisje kiezen dat hetzelfde of beter was wat we hadden uitgekozen. Super geholpen. We verheugen ons op onze vakantie.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)