Prima service!

Vlotte bediening

Vlotte bediening

• Kennis & Vakmanschap

Heel duidelijk met voldoende informatie weergegeven op de site

Heel erg bedankt voor het remind bericht, ik dacht dat ik het al had bevestigt maar schijnbaar niet dus. Wij (mijn vader en ik) hebben er zin in. Groet, Janny IJsselmuiden

Overzichtelijke website.

Ik vind het wel betreuringswaardig dat Novasol geen enkele tegemoetkoming heeft bij Covid-maatregelen.

Behulpzaam

Tijdens het boeken van onze vakantie heb ik regelmatig contact gehad met medewerkers van Dogsincluded. Zij reageren vlot op mijn via de mail gestelde vraag.

• Kennis & Vakmanschap

Mooie huizen en duidelijke communicatie

Ik kende jullie bedrijf niet, maar ben blij jullie gevonden te hebben. Het geboekte huis vo´doet tot nu aan al onze verwachtingen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Meteen antwoord op mijn vraag

Een duidelijke site

attent

hel erg fijn, dat jullie meedenken en nu ook weer aanbieden om onze vakantie gratis te mogen omboeken, helaas is dit nu voor de 3e keer, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen.

Uitstekend!

De support van het Dogsincluded team is uitstekend. Men reageert snel en is erg behulpzaam bij het vinden van oplossingen. Het zal niemand verbazen dat wij voor onze vakanties eerst grasduinen in het aanbod van Dogsincluded!

• Kennis & Vakmanschap

Dogsincluded : daar waar de hond echt een verdiende plaats krijgt !

Het is echt zo fijn om altijd in een accommodatie te kunnen komen waar je zeker van bent dat de hond welkom is. Een topsite wat mij betreft want bij andere sites moet er nog steeds nagevraagd worden...

veel keuze

er is veel keuze tussen huizen. mooi overzichtelijke site. snelle reactie

• Kennis & Vakmanschap

zo geregeld, informatie op de site is erg duidelijk

Heb geboekt via internet, heb geen telefonisch contact gehad, dit was niet nodig. Daar alles goed beschreven stond.

Klinkt super

Zeer vlotte boeking, alles snel verwerkt

prima website

Het boeken ging simpel en goed. Helder site

Helder en overzichtelijk

Fijne site om te zoeken en ruim aanbod. Verbeter punt zou evt kunnen zijn dat duidelijk omschreven staat hoeveel honden welkom zijn. “2 maar misschien ook wel 4, na overleg met de eigenaar”: dan haak ik af. Waar er gewoon 4 welkom zijn, daar kijk ik dan verder.

Geruststellend en overzichtelijk

Wat is het toch fijn om naar vakantie adressen te kunnen zoeken waar onze honden welkom zijn. Ook de aanvullende reis informatie ter voorbereiding is heel praktisch. Overzichtelijke informatie per woning met info die voor hondenliefhebbers belangrijk is. En zoveel landen. Echt top!

alles onmiddellijk duidelijk.

bij een eerste raadpleging op internet was duidelijk waar wij onze vakantie wilden doorbrengen.De site was gemakkelijk te raadplegen, en overzichtelijk.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

We boeken al heel wat jaren onze accomodatie via dogsincluded . We zijn altijd goed geholpen. Zolang wij een hond hebben blijven we via dogsincluded boeken

• Kennis & Vakmanschap

snelle service, klantvriendelijk en heel persoonlijk

jullie reageren steeds heel vlot op vragen per mail. de persoonlijke touch door bv het noemen van de namen van onze honden vind ik erg prettig en alle extra's die jullie overzichtelijk hebben gemaakt waardeer ik ook enorm. zoals dichtsbijzijnde huisarts, dierenarts, zwemplekken

• Kennis & Vakmanschap

Al vaak geboekt bij jullie, altijd goede service!

Goede service! Ook tijdens de Corona onze reis in 2020 kostenloos kunnen opschuiven naar 2021. Snelle reacties en mooie huizen . We hebben het altijd goed getroffen

Snel Geregeld

Duidelijke uitleg

• Kennis & Vakmanschap

Snelle reactie op omboeking en keurig geregeld.

Eerste positieve ervaring

Eerste maal dat ik via deze site boek maar tot op heden alleen maar een positieve ervaring. Onze vakantie vindt plaats deze zomer dus kan nog niet volledig oordelen of alles netjes gaat verlopen maar in ieder geval goed begonnen.

Super site !!

Heel makkelijk en overzichtelijk!!

• Kennis & Vakmanschap

Zeer snelle reactie op mijn e-mail en prima opgelost.

Zeer snelle reactie op mijn e-mail en prima opgelost.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)