Boeken ging weer heel gemakkelijk

Klik klak klaar, super

Duidelijke website

Alleen na boeken staat dat de bevestiging binnen 15 minuten zou komen. en anders even de spam in de gaten houden. Dit duurde ongeveer uurtje voordat de mail binnen kwam. Tot over een paar maandjes

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Ziet er goed uit en alles duidelijk

Tot nu toe is alles goed en duidelijk verlopen en de aanbetaling was goed gedaan

super.

Goede afhandeling, vriendelijk.

Goed geholpen.

Netjes geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Overzichtelijk, snel en goed.

Vanuit de helpende hand (voor mens en hond) gedachte zijn de website en informatievoorziening opgezet. Erg fijn.

Prima zoals altijd

Goede website met duidelijke info.

Snelle service! Goede informatievoorziening

We zijn vanwege Corona voor de tweede keer gefaciliteerd met een omboeking: supersnel geregeld en stap voor stap per mail op de hoogte gehouden!

• Kennis & Vakmanschap

DogsIncluded is helemaal geweldig!

Na een heerlijke week in november hebben we voor februari weer hetzelfde super hondvriendelijke huisje in Drenthe geboekt. Nu al zin in al die boswandelingen met onze viervoeters!

• Kennis & Vakmanschap

de eerste keer met de hond op vakantie, dan is deze site een goede hulp

De keuze is gemaakt, we nemen een hond. Maar we houden ook van vakantie. Hoe nu verder? En dan is 1 googlemoment voldoende. 'op vakantie met hond' en daar is dogsincluded.nl! Goede filteropties, duidelijke omschrijvingen, keuze tussen huis/hotel of zelfs kasteel. Wel of niet op een vakantiepark? Vrijstaand, tuin omheind? Alles is te filteren. Niet heel duidelijk of je voor minimaal 3 sterren, of alleen maar 3 sterren (of 4 of 5) kiest. De praktische informatie over de omgeving is ook prettig. Zeker een aanbeveling voor iedereen die zoekende is in het oerwoud van aanbieders. Wat is de plus t.o.v. andere aanbieders waar je aan kunt geven dat je een huisdier meeneemt? Op Dogsincluded.nl kun je ook nog aangeven of de tuin afgeschermd dient te zijn. En daar zit de PLUS die nodig is om gerustgesteld te worden.

top!

snel en praktisch

• Kennis & Vakmanschap

Goed, duidelijk en heldere communicatie

En een pluspunt is al die informatie gericht op de hondenbezitter. Heel handig. Alleen betalen omvat meerdere stappen waar je even alert op moet zijn.

Prima organisatie

Wij gaan al een aantal jaren via jullie op vakantie. Altijd prima huisjes zoals vermeld staat in de omschrijving.

• Kennis & Vakmanschap

Dankjewel voor jullie hulp bij het annuleren en omboeken!

heel snel en goed geholpen in deze drukke Corona tijd. En er is heel fijn meegedacht

• Kennis & Vakmanschap

snel, ondanks dat er gezegd werd dat het wel eens lang kon duren

het is niet de eerste keer dat via dogsincluded op vakantie gaan, dat zegt genoeg

website zeer gebruiksvriendelijk en geïnformeerd

website zeer gebruiksvriendelijk en geïnformeerd

perfect zoals altijd!

perfect zoals altijd!

Prima in orde

Ook deze keer ging het boeken weer erg soepel.

Alles perfect geregeld

Dit is de tweede keer met dogsincluded goed bevallen dus daarom nu weer met dogsincluded top.

Zo blij met jullie!!

We komen niet voor niets elk jaar bij jullie terug!

Heel snelle afhandeling

Ik ben zeer tevreden van de snelheid en het gemak van mijn reservering. Met een paar kliks en mails was mijn boeking geregeld.

Superwebsite!

Heel goede website, heel klantvriendelijk en niet te vergeten; hondvriendelijk!! Veel keus voor mooie prijzen.

Heel duidelijk

Prima websitr

Prima geregeld

Heel duidelijke website. Alles is meteen duidelijk! Goede overzichtelijke volledige informatie. Boeking gaat ook snel en duidelijk.

Supervlotte hulpverlening!

Omdat wij met vier honden op vakantie gaan, is het vaak erg moeilijk om een vakantiewoning te vinden. Met dogsincluded geen probleem! Zij nemen contact op met eigenaars om te vragen of 4 honden zijn roegestaan en brengen je binnen 24 uur op de hoogte van het resultaat.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)