Een goede betrouwbare organisatie.

Al drie keer met onze honden op vakantie geweest in Zeeuws Vlaanderen via DogsIncluded. Wij hebben 6 honden en gelukkig hebben wij in Breskens een mooi vakantiehuis gevonden via DogsIncluded waar onze honden welkom zijn.

Heel goed en snel

Zeer goed.

Steeds goed geholpen. Goede ervaringen met de vakanties.

• Kennis & Vakmanschap

Reservering is goed en snel verlopen.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Gemakkelijk

Vorig jaar geboekt bij jullie en alles was in orde

• Kennis & Vakmanschap

Vlotte afhandeling terzakekundig niets dan lof

Goede ondersteuning bij boekproces

Door Corona maatregelen is onze oorspronkelijke boeking twee keer verzet en gelukkig is dit proces goed verlopen.

Verwarrend

Ik reserveer bij jullie en krijg ook een bevestiging van booking.com ???

Snelle en correcte afhandeling

Ondertussen hebben we al verschillende keren via DogsIncluded geboekt. Steeds ondervonden we een snelle en correcte afhandeling van de boekingen. (Ook tijdens Corona-tijden) De extra info over de bestemmingen, eens je geboekt heb, zijn top! Een absolute aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Niet gemakkelijk extras toe te voegen.

het hotel is zo gevonden maar om de extra's zoals hond en halfpension oud is zeer lastig.

Al jaren goed geholpen

Al jaren boeken we een vakantie via dogs included. Loopt altijd soepel en de hotels zijn ook berekend op onze hond. Helemaal top. Het enige minpuntje is dat ik altijd een mail krijg van booking.com waar dogsincluded blijkbaar gebruik van maakt.

• Kennis & Vakmanschap

Goed kunne zoeken naar ‘n passend huisje

Ik had het huisje dat me aanstond redelijk snel gevonden, ook omdat ze op aankomstdatum zijn uitgekozen.

Super gebruiksvriendelijk website

Overzichtelijke website en hele vriendelijke boekingsprocedure. De persoonlijke benadering in de geautomatiseerde mails zijn een pré. De klant, zijn vragen en zijn huisdier staan centraal

Prima service.

Top organisatie voor mensen met honden.

Efficiënt !

Snel overzicht in wat anders een oerwoud is aan mogelijkheden.

Snel en doeltreffend

Prettig om een kaart in beeld te krijgen waarbij je regionaal kunt kiezen. Dit bracht mij snel bij Bitter&Zoet

Wij zijn goed geholpen

Is prima

• Kennis & Vakmanschap

Super makkelijk zoeken en boeken

Ruime keuze, en natuurlijk zijn altijd honden toegestaan, makkelijk boeken, snelle reactie.

super

de site is heel netjes. de berichten worden binnen 1 dag beantwoord en het is netjes geregeld! ik vind het vooral fijn dat de honden bij de huisjes van all included gewoon welkom zijn.

Nog niet

Nog geen ervaring. Pas de eerste keer geboekt

• Kennis & Vakmanschap

jullie zijn een super team

vorig jaar hadden wij een huisje bij jullie gehuurd maar door het plotse overlijden van onze lieve viervoeter Castaar hebben wij dit huisje geannuleerd.We hebben dan een heel lieve troostende mail ontvangen van jullie en dat heeft ons echt veel plezier gedaan. Ondertussen hebben we een nieuwe lieve viervoeter Archie en hebben we besloten om terug bij jullie een vakantiehuisje te huren.Alvast bedankt voor de snelle bediening mvg, Sabine, Erik en Archie

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Heel duidelijke richtlijnen en uitleg. Super voor een gezin met honden.

• Kennis & Vakmanschap

We zijn geweldig geholpen.

Voldoende info!!

• Communicatie N.v.t.

Super goede service

Heb al meerdere keren via dogs included geboekt, telkens opnieuw een goede service!

Duidelijk en behulpzaam

Al meerdere jaren boeken we via dogsincluded. Altijd naar tevredenheid en we krijgen altijd snelle reacties op onze vragen. Bijvoorbeeld of er twee ipv een hond meemogen of inrichting van het huis.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)