Al drie keer met onze honden op vakantie geweest in Zeeuws Vlaanderen via DogsIncluded. Wij hebben 6 honden en gelukkig hebben wij in Breskens een mooi vakantiehuis gevonden via DogsIncluded waar onze honden welkom zijn.
Heel goed en snel
Steeds goed geholpen. Goede ervaringen met de vakanties.
Reservering is goed en snel verlopen.
Vorig jaar geboekt bij jullie en alles was in orde
Vlotte afhandeling terzakekundig niets dan lof
Door Corona maatregelen is onze oorspronkelijke boeking twee keer verzet en gelukkig is dit proces goed verlopen.
Ik reserveer bij jullie en krijg ook een bevestiging van booking.com ???
Allereerst hartelijk dank voor je vertrouwen in DogsIncluded en voor het invullen van de beoordeling. We zijn eerlijk gezegd nogal geschrokken van deze dikke onvoldoende! Je geeft aan dat je in de war bent, omdat je ook een boekingsbevestiging ontving van Booking.com. Om zoveel mogelijk hondvriendelijke vakantie-accommodaties te kunnen aanbieden, werken wij samen met partners. Dit was je als het goed is bekend, want je hebt al eerder bij ons geboekt. In de boekingsbevestiging die je bij je boeking hebt ontvangen, staat het volgende vermeld: "Deze reservering is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner booking.com. Ook van hen ontvang je een bevestigingsmail, dus er is geen sprake van een dubbele boeking als je je dat misschien afvraagt." Misschien hebben we dit niet duidelijk genoeg geformuleerd, of misschien heb je dit over het hoofd gezien? Iedereen die ons een beetje kent, weet dat wij een klein team zijn dat enorm gemotiveerd is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het raakt ons daarom heel erg als we zo'n slechte beoordeling krijgen. We vinden het jammer dat je niet op onze mail hebt gereageerd, waarin we je vragen wat er beter had gekund. We krijgen namelijk graag de kans om onze service te verbeteren, als iemand ontevreden is. We hopen nog van je te horen.
Ondertussen hebben we al verschillende keren via DogsIncluded geboekt. Steeds ondervonden we een snelle en correcte afhandeling van de boekingen. (Ook tijdens Corona-tijden) De extra info over de bestemmingen, eens je geboekt heb, zijn top! Een absolute aanrader!
het hotel is zo gevonden maar om de extra's zoals hond en halfpension oud is zeer lastig.
Al jaren boeken we een vakantie via dogs included. Loopt altijd soepel en de hotels zijn ook berekend op onze hond. Helemaal top. Het enige minpuntje is dat ik altijd een mail krijg van booking.com waar dogsincluded blijkbaar gebruik van maakt.
Ik had het huisje dat me aanstond redelijk snel gevonden, ook omdat ze op aankomstdatum zijn uitgekozen.
Overzichtelijke website en hele vriendelijke boekingsprocedure. De persoonlijke benadering in de geautomatiseerde mails zijn een pré. De klant, zijn vragen en zijn huisdier staan centraal
Top organisatie voor mensen met honden.
Snel overzicht in wat anders een oerwoud is aan mogelijkheden.
Prettig om een kaart in beeld te krijgen waarbij je regionaal kunt kiezen. Dit bracht mij snel bij Bitter&Zoet
Is prima
Ruime keuze, en natuurlijk zijn altijd honden toegestaan, makkelijk boeken, snelle reactie.
de site is heel netjes. de berichten worden binnen 1 dag beantwoord en het is netjes geregeld! ik vind het vooral fijn dat de honden bij de huisjes van all included gewoon welkom zijn.
Nog geen ervaring. Pas de eerste keer geboekt
Originele beoordeling
Nog geen ervaring. Pas de eerste keer geboekt
vorig jaar hadden wij een huisje bij jullie gehuurd maar door het plotse overlijden van onze lieve viervoeter Castaar hebben wij dit huisje geannuleerd.We hebben dan een heel lieve troostende mail ontvangen van jullie en dat heeft ons echt veel plezier gedaan. Ondertussen hebben we een nieuwe lieve viervoeter Archie en hebben we besloten om terug bij jullie een vakantiehuisje te huren.Alvast bedankt voor de snelle bediening mvg, Sabine, Erik en Archie
Heel duidelijke richtlijnen en uitleg. Super voor een gezin met honden.
Voldoende info!!
Heb al meerdere keren via dogs included geboekt, telkens opnieuw een goede service!
Al meerdere jaren boeken we via dogsincluded. Altijd naar tevredenheid en we krijgen altijd snelle reacties op onze vragen. Bijvoorbeeld of er twee ipv een hond meemogen of inrichting van het huis.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)