Alles loopt op rolletjes.

Heb eerder reservering gedaan via DogsIncluded; dat ging toen ook zonder problemen.

• Kennis & Vakmanschap

Bedankt voor de fijne hulp

Heel klantvriendelijk!

Omwille van quarantaine ivm coronabesmetting in de familie waren wij genoodzaakt om 2 dagen voor ons weekend te annuleren. Gelukkig kregen wij snel antwoord: wij mochten omboeken naar volgend jaar.

Subliem

Vorige week boekten wij via dogsincluded.nl een b en b in Dilbeek. Hierbij kregen wij alle info om een aangenaam verblijf te creëren. Zelfs de dichtstbijzijnde dierenartsen werden niet vergeten. Alles verliep vlot en vooral aangenaam. Zeker aan te raden.

Goed geregeld

Al een aantal keer geboekt bij dogsincluded binnen en buitenland altijd goed geregeld!

• Kennis & Vakmanschap

Snel mooie locatie voor vakantie met de hond gevonden

Duidelijke website en makkelijk om een geschikte accommodatie voor een vakantie met de hond te vinden. Afhandeling van boeking zeer vlot.

Mooi concept

Door corona hebben we reefs in april onze reis naar Duitsland moeten omboeken. Da hadden we naar november omgeboekt maar ook nu gaat het niet goed. Reis nu omgeboekt naar een huis in Nederland. Doordat er telefonisch geen contact mogelijk is, veel misverstanden gehad maar gelukkig nu toch uiteindelijk goed opgelost door Dogsincluded.

Positief

Gisteren opgebeld voor een ongelukkige en verkeerde annulatie van ons verblijf. Persoon aan de telefoon gaf duidelijke uitleg en heeft zo vlug mogelijk de reservatie herbevestigd,waarvoor dank.

Helemaal prima

Boeking en documentatie daarna goed ontvangen.

Geweldig!

Goede snelle communicatie en veel inzet om te helpen bij een oplossing voor problemen. Goede vriendelijke service. Fijn om accomodaties te kunnen vinden waar hondjes welkom zijn op 1 plek. Zeer informatieve site ook.

Eenvoudige boeking met hond

Het is niet altijd even makkelijk om een accommodatie te boeken met hond. Bij DogsIncluded gaat dit een stuk eenvoudiger.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Fijn dat we snel geholpen werden toen boeking niet door kon gaan.

Ik vond het heel prettig dat ik gebeld werd toen er iets mis ging met onze boeking. ( Brand in het huisje waardoor wij er niet in konden). De alternatieven die op zo'n laat tijdstip nog werden aangeboden vond ik adequaat.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed geïnformeerd!

Ja goede informatie en nu afwachten of het huisje net zo goed en leuk is als het eruit ziet! Van de informatie op de pagina zeker super!

• Kennis & Vakmanschap

Dat ik het behoorlijk ingewikkeld vind, zal wel met mn leeftijd te maken hebben. Vroeger veel makkelijker. Telefoneren, reserveren en geld overmaken. Maar ja,

• Kennis & Vakmanschap

Via de site boeken en info werkt prima, er loopt nu een klacht van mij, daar kan ik nog niet op reageren hoe dat afgehandeld wordt, ik hoop wel naar mijn tevredenheid, wij hebben veel tijd in schoonmaak gestoken, zie ook klacht. Tot nu toe ben ik tevreden over de communicatie met DogsIncluded, wordt snel gereageerd door Fabiane van der Heiden Hoe de afhandeling verder verloopt ga ik zien.

Boeking is vlot verlopen

Boeking en info zijn dik in orde.

Duidelijke informatie

Prima manier om met de hond te boeken.

Tevreden met de service

• Kennis & Vakmanschap

Ons weekendje weg naar Duitsland was helaas geannuleerd vanwege Corona. Ik was er, door omstandigheden, zo aan toe om lekker even weg te gaan dus zat in zak en as toen ons weekendje geannuleerd werd. Maar toen was daar DogsIncluded met hen overzichtelijke site en heerlijke last minuten. Boeking en betaling verliepen vlekkeloos. Duidelijke uitleg. Nu alleen nog hopen dat we iets eerder het huisje in mogen, dan is het helemaal perfect

Tip top in orde

Wij hebben tot hier toe nooit een probleem gehad, was altijd in orde.

Gemakkelijk vriendelijk en begripvol

Al een paar keer ben ik met jullie op reis geweest en geen enkele keer heb ik daar spijt van gekregen. Ook heb ik a talloze mensen de weg gewezen naar uwe website. Ben dus zeer tevreden en zal in de toekomst wss nog reizen boeken.

denken mee over beste oplossing, heel klantvriendelijk

denken mee over beste oplossing, heel klantvriendelijk

snelle afwikkeling en eenvoudig

net als eerder snel en goed geregeld

Vlotte communicatie

Boeking is net verwerkt, inclusief betaling Tot nu verloopt alles vlot Doe zo verder!

• Kennis & Vakmanschap

Konden ivm I reis verbod Denemarken in november niet naar het geboekte huisje. Binnen 30 min was alles ingeboekt jaar een andere datum. Goed geregeld blij met de goede service

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)