Vlotte boeking

Ik heb eenvoudig en vlot een huisje voor ons en onze honden kunnen boeken.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Eindelijk op vakantie met honden

Na oeverloos te hebben gezocht naar een locatie waar we 3 hondjes kunnen meenemen vond mijn dochter jullie website. (Zo frustrerend als je elders selecteert op ‘huisdieren toegestaan’ en dan iets leuks vindt en dan bij nader inzien blijkt dat huisdieren NIET zijn toegestaan!) En ineens was er keus genoeg. Het is plezierig dat de aanvraag voor de extra hond door dogsincluded geregeld wordt. Het duurde in dit geval wel lang (een week) voordat we wisten of de vakantie ook echt kon doorgaan. Maar dat ligt ws aan de verhuurder die dan niet antwoordt. De website zou nog iets beter kunnen. Als ik een eerder gezien huisje wil terugvinden via het zoekveld, en ik typ [woonplaats] in, wordt er niks gevonden. Het systeem oppert dan: ‘bedoelt u: [Woonplaats]? Ja, die bedoel ik! .... Niks gevonden. Verder ziet het ernaar uit dat ik zeker onze volgende vakanties ook hier ga boeken!

Gemakkelijk

Kiezen, boeken, betalen, alles is duidelijk en gemakkelijk met Dogsincluded

• Kennis & Vakmanschap

Handige site, als je snel beschikbaarheid wilt weten van overnachting met hond.

Ik ontving totaalprijs, met of zonder ontbijt. Daarop baseerde ik mijn keuze. Bij locatie blijkt er nog 250 Deense kroon toeslag voor de hond bij te komen. Dát viel tegen. Je mag toch verwachten, dat op een speciale site voor hondeneigenaren ,juist dat erbij in zit.

• Kennis & Vakmanschap

mijn ervaring is goed tot zeer goed tevreden hoor

• Kennis & Vakmanschap

Vasthoudend in het helpen zoeken naar een adres waar we met 3 honden welkom zijn

Na een fantastische week in Denemarken wilden we graag volgend jaar weer naar Denemarken. Nu echter wel een ander gebied en 2 weken ipv 1 week. Bij de eerste 2 gekozen woningen ging de huiseigenaar niet accoord met de komst van 3 honden. Maar Dogs Included bleef ons helpen met de zoektocht naar een passend huis in het gebied waar we graag naar toe willen. 3x is scheepsrecht en de 3e eigenaar heet ons van harte welkom met onze 3 honden. Wij kijken al uit naar onze vakantie volgend jaar!

• Kennis & Vakmanschap

Telkens weer een mooi huisje met 4 hondjes en snel geregeld, echt top!

Gewoon fantastisch hoe we keer op keer met 4 hondjes weer een mooi huisje kunnen krijgen. En een goede snelle en vriendelijke service van DogsIncluded, echt top!

Zeer prettig

Duidelijke site. Goede informatie. Alles met een paar eenvoudige klikken geregeld.

Snel en heel makkelijk

Goede ervaring.

• Kennis & Vakmanschap

De digitale afhandeling is snel en uitgebreid met informatie. Wat ik wel heel erg jammer vind is dat de totale bijkomende kosten nergens vermeld staan bij de afrekening. Ik heb al vaker bij andere een huisje gehuurd en dan krijg je altijd een volledig overzicht van wat je totaal moet betalen. Dus van zowel van te voren als terplekke. Dit kan veel verwarring en discussie voorkomen denk ik. Ik vind het ook transparanter overkomen. Ook de aankomsttijd en vertrektijd staan pas heel laat vermeld. Zo hoe zo erg ik me altijd dat bijna alle organisaties altijd een prijs laat zien waar dan nog verplichte kosten bijkomen. Geef dan meteen de complete prijs. Holidu doet dat trouwens wel keurig zag ik.

Voegt waarde toe

Het doel van de website is duidelijk, het werkt goed, en de service komt netjes en compleet over

Wederom uitstekend!

Het blijft elke keer weer een feestje, op te boeken, de voorpret kan weer beginnen.

Snelle reacties, leuke huisjes

Reageren snel.. Veel extra hond vriendelijke informatie!

Nooit meer

Wij zouden maandag gaan lekker een huisje gehuurd. Wij zouden gaan met 3 mensen en 3 honden. Nu is plotseling 1 hond erg ziek geworden. zodat we niet kunnen gaan. We mogen het ook niet verplaatsen naar een andere datum en we hebben geen annuleringsverzekering, dus nu gewoon geld kwijt. of wij er wat aan kunnen doen dat 1 week van tevoren een hond ziek wordt. Slechte behandeling we gaan echt nooit meer wat bij jullie boeken

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Al eerder via jullie geboekt, duidelijke site waarin ook de extra kosten duidelijk zijn vermeld

goed geregeld

Super geregeld voor de hond. Echt welkom.

• Kennis & Vakmanschap

Heel grote aanbod in een gebruiksvriendelijk site

Heel positief

• Kennis & Vakmanschap

overzichtelijke site met voldoende aanbod

Geweldig!

Ondanks de Corona drukte, maken jullie toch even tijd vrij om mij te bellen. We hebben nu een leuke vakantie geboekt in Zeeland met onze drie hondjes. Bedankt hiervoor. Vr.gr. H. v. Londen

Voor ons geen ander

Wat een geweldige service. Aan alles is gedacht. Alles is tot in de puntjes geregeld en heel leuk de reispapieren zijn zelfs gericht aan iedereen. Ter plaatste vriendelijke service en super complete accommodatie. Een volgende x zeker weer.

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk

Vriendelijke medewerkers, Duidelijke informatie

• Kennis & Vakmanschap

Zeer tevreden boeken zeker nog terug

Zijn zeer tevreden op alle gebied Geen enkele negatieve ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Snel, overzichtelijk, top service!

Last minute nog iets zoeken voor een midweek vakantie met 2 honden mee. Lukte alsnog perfect dankzij Dogsincluded!

• Kennis & Vakmanschap

Snel, duidelijk, informatief! 1 woord=top!

• Kennis & Vakmanschap

Super om bestemmingen met meerdere honden te vinden

Voor een familie die bestaat uit meerdere gezinnen met elk hun hond(en) is het niet makkelijk om een vakantiehuis te vinden waar we welkom zijn met al onze honden. Via Dogsinculded kan dat wel! Super!

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)