Tevreden door de behulpzaamheid

Ik heb nu al vele malen via dogsincluded op diverse plekken een verblijf gereserveerd. Het team reageert vlot op eventuele vragen of opmerkingen. Of het nu om informatie over de afzetting van de tuin van het vakantiehuis gaat of over de huidige corona problematiek. Ook waardeer ik de extra informatie die men standaard bij je boekingsbevestiging stuurt over de dichtstbijzijnde dierenartsen en dergelijke.

• Kennis & Vakmanschap

Prima, snel geregeld en overzichtelijk

Ik heb hiervoor al meerdere websites bezocht die aangaven ook voor 1 nacht en inclusief hond aanbiedingen te hebben. Na doorklikken bleek dit toch anders. Alles was binnen 5 minuten geregeld, als de locatie is wat ze voorspellen is mijn achteraf review zeker zo positief.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Zeer goede service en website, zelden zo compleet gezien!

Alles is zeer makkelijk te vinden, zeer uitgebreid en de boeking is een fluitje van een cent. Aan te raden voor alle hondenliefhebbers, die samen met hun viervoeter(s) een uitje willen!

Jullie zijn fantastisch

Altijd goed, adequaat, vriendelijk en snel bij dogsincluded. Een must voor iedere reiziger met hond!

Prima en snel geholpen

Het is jammer dat er tot 2x toe geen akkoord op een derde hond is gegeven maar daar moet je rekening mee houden als het in de beschrijving staat. Fijn dat er dan suggesties worden gegeven waar je meer kans maakt. Uiteindelijk een boeking kunnen doen.

Goed geregeld!

Schoon en vooral ruim vakantieverblijf op vakantiepark Himmelberg in Thalfang. Een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Was in hel korte tijd precies waar ik wilde zijn....fijne snelle site, heel overzichtelijk. Superfijn!

• Kennis & Vakmanschap

Dogsincluded is een uitstekende website voor alle reislustige hondenliefhebbers.

We hebben al meerdere malen via dogsincluded onze vakantiebestemming geboekt. Er is een ruim aanbod aan huizen in binnen- en buitenland waar je welkom bent met je hond. Vragen of opmerkingen werden zeer snel beantwoord. Huizen voldeden steeds aan onze wensen. We raden jullie dan ook aan aan elke hondenliefhebber die we kennen.

Zeer vlot

Boeking verloopt op wieltjes.. zeer gebruiksvriendelijk.. je kan goed je wensen aanduiden!!

Makkelijk boeken

Al enige tijd ervaring in deze goede service

Super ervaring met boeken

Wij wilden graag een weekendje weg met onze hond. En dat is gelukt bij een hotel waar honden welkom zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Meerdere leuke vakanties geboekt bij Dogsincluded.nl

Altijd onbezorgd met onze hond op vakantie via dogsincluded.nl. Je krijgt belangrijke adressen in de buurt van je vakantieadres en het is mogelijk om een vraag te stellen over het huis(je) aan de eigenaar/verhuurder. Wel apart dat je een routebeschrijving vanaf je eigen woonplaats naar bv. Tenerife krijgt, het lijkt me wat onwaarschijnlijk dat er iemand met de auto naar Tenerife rijdt ;-)

Makkelijk om te zoeken.

Ik vond het fijn om een prijs all in te krijgen. Ik snapte niet dat ik niet met iDeal kon betalen. Dat lukte me niet.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Met aandacht voor detail

Hotel zoeken voor onderweg is erg praktisch en met aandacht voor detail. Dat merk ik in alles terug ook in andere boekingen.!

Slecht bereikbaar

Ook na twee keer mailen geen antwoord op mijn vraag gekregen. Jammer. Wel geboekt want ik vertrek binnenkort. Vorig jaar ook gehuurd bij dogsincluded. Toen een beduidend betere ervaring. Zeker in de huidige onzekere reistijd verwacht ik meer snelheid en alertheid van een verhuurbedrijf

Valt tegen

Hotel geboekt voor zondag. Kreeg vrijdagavond bericht dat het hotel gesloten is. Wisten jullie dat niet eerder.

• Kennis & Vakmanschap

Snel antwoord op vragen en alles is super goed geregeld.

makkelijk en snel

Goed site

• Kennis & Vakmanschap

Bedankt voor de snelle reactie

Ons 1ste verblijf werd rode zone. Gisteravond nieuw verblijf geboekt met voucher. Deze middag reispapieren. Stressie periode goed beëindigd door sneele reactie. Top

prima gedaan

heb net gereserveerd een beetje snel om te zeggen hoe het verder gaat Maar ik hoop het beste!!

• Kennis & Vakmanschap

Prettig, snel en vriendelijk!

Mijn ervaring met DogsIncluded is prettig, snel en vriendelijk! Voor ons is het niet altijd makkelijk om een geschikt huis te vinden omdat we 2 honden hebben. Ga vooral zo door! En bereid graag jullie aanbod uit in Nederland en Italie, is ons geval.

• Kennis & Vakmanschap

Super duidelijke site, voorzien van goede informatie en vlotte beantwoording op onze vragen.

Wij, gezin met tot nu toe 4 jackies gaan 3x per jaar op vakantie in een vakantiewoning waar juist voorzieningen voor onze viervoeters belangrijk voor ons zijn. Twee keer per jaar een weekje in Nederland en 1x per jaar 3 weken in onze favoriete vakantieland Frankrijk. We hebben altijd flink moeten zoeken en veel moeten uitzoeken, altijd goed gelukt, maar hoe makkelijk is het en hoe leuk om zoveel aanbod te bekijken op jullie site. Dus tot nu toe zeer tevreden ook met de reacties, super leuke antwoorden. We zijn nu nog twee weken in Frankrijk maar zien er al naar uit op onze vakantie voor 2021. Groetjes Marijke en Leen

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke site en fijn dat je een optie kan doen

Ik kwam jullie site tegen en had interesse maar stond net voor een andere vakantie en kon ik niet overleggen met de andere een hele tijd later toch kunnen overleggen en toen gelijk geboekt en het was er nog. Alleen jammer dat ik bij de boeking de foto’s niet meer kon zien alleen die van het huisje

Zoeken en boeken in 1 beweging

Lekker makkelijk om op de kaart uit te zoeken wat er in welke omgeving te vinden is, met direct doorklikken om meer te weten. Vervolgens doorklikken om te boeken. Een probleem is altijd, dat het bedrag uit de aanbieding in de praktijk (na het boeken) altijd hoger uitvalt, omdat er bijkomende kosten zijn en bv in ons geval toeslag voor de honden. Geen probleem, maar direct inzicht (bv in een side-panel) is transparanter.

geweldig!!

altijd in orde ,nog geen slechte ervaringen mee gehad.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)