loopt lekker vlot

• Kennis & Vakmanschap

Alles erg makkelijk en goed geregeld. Erg fijne overzichtelijke website om huizen te zoeken

vrij gemakkelijk

Vrij snel te boeken en te betalen

Snel en goed geholpen op zeer klantvriendelijke wijze

Snel en goed geholpen op zeer klantvriendelijke wijze

• Kennis & Vakmanschap

Goed en ondanks drukte door Corona snel geholpen

Bij vragen krijg ik redelijk snel antwoord ondanks de drukte ivm Corona. Heldere en duidelijke informatie op website en de boekingsmails die je krijgt.

• Kennis & Vakmanschap

Jammer dat de voucher voor deze boeking niet te gebruiken was.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke,snelle en klantvriendelijke dienstverlening.

Mijn ervaring is heel positief en geeft mij een 'veilig' gevoel.

Vriendelijke en goede service

• Kennis & Vakmanschap

Fijn dat deze organisatie zoveel rekening houdt met je hond!

Mooie huizen, ruime keuze, geen belachelijke bedragen. Helder en overzichtelijk.

Heel goed.

Goede site, duidelijk en goed te boeken.

• Kennis & Vakmanschap

Jullie hebben contact gezocht op het moment dat het belangrijk was.

Wij hebben geannuleerd door steeds meer gebieden die code oranje kleurden in Frankrijk in augustus 2020. Na ons contact met de huiseigenaar hebben jullie contact gehad met Belvilla, hetgeen geresulteerd heeft in het verplaatsen van onze boeking naar 2021. Superblij mee!

Prima en makkelijk geregeld

Hoewel er geen direct menselijk contact is, werkt dit systeem van hotel boeken heel goed.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Duidelijk dat de hond mee kan en mooie locaties.

Prettig en overzichtelijk

geduldig met mijn problemen

zelfs in zijn vrije weekend dingen voor mij geregeld prima daarna nog maandag gebeld voor verdere uitleg !! prima gedaan !

Xxxx

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Het was erg fijn om te boeken via DogsIncluded!

Het was geweldig

Op zich prima

Op zich prima, maar deze keer was eerst teleurstellend vanwege de melding: "Wij zagen dat je hebt geprobeerd om een vakantiehuis in "Ouddorp" (Zuid-Holland - Nederland) te boeken, maar dat dit helaas een storing opleverde. Het probleem is van technische aard en komt in een heel enkel geval wel eens voor: het blijkt dat dit huis (of eigenlijk de "huiscode") door het park wordt gebruikt voor zowel huizen waar wél als geen honden zijn toegestaan. Dit type huis is dus nog wel beschikbaar, echter niet meer voor huizen waar honden zijn toegestaan. Het vervelende is dat wij dit vooraf niet kunnen controleren en dit pas bij het daadwerkelijk inboeken in het systeem van het park kunnen vaststellen. We kunnen hier nu helaas niets aan veranderen" Ik begrijp best dat jullie hier niet veel aan kunnen doen, maar je verwacht gewoon niet dat het op het einde van het boeken ineens toch niet beschikbaar blijkt te zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Goede en, naar omstandigheden (Coronadrukte) snelle afhandeling. Het enige foutje (in de haast) was dat jullie vergeten waren de eigenaar van de vakantiewoning te informeren. Die belde zondagavond waar we bleven.

Mooi overzicht

Super makkelijk als je met hond reist. Hoef ik niet meer achter gaan of het toegestaan is en zo makkelijk en snel boeken.

Fantastisch !

Perfecte site voor honden families

• Kennis & Vakmanschap

Fantastisch wat een duidelijke website

Alle informatie aanwezig en makkelijk in te vullen.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke en overzichtelijke site.

Makkelijk, snel en persoonlijk

Goede informatie, eenvoudig en snel te boeken.

• Kennis & Vakmanschap

Prima en overzichtelijke site.

Zie boven. Wat ik meestal jammer vind is dat er bij extra kosten, ook werkelijk van alles uit de kast wordt gehaald om de consument zijn portemonnee te laten trekken. En de extra kosten zijn ook vaag. Servicekosten?, toeristenbelasting?, enz.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)