Diverse jaren gaan we al met Noah onZe bruine verwende Labrador al naar Denemarken. Een hond vriendelijk land met geweldige natuur. En om dit alles te kunnen zien maken wij graag gebruik van de huizen welke Dogsincluded ons aanbied. Eigenlijk nog nooit een slecht huis getroffen in de reeds 10e x dat wij hiervan gebruik hebben gemaakt.
Wijnazijn zeer tevreden over het afhandelen in deze toch wel moeilijke periode. Wij willen jullie hiervoor oprecht bedanken en kijken uit naar volgend jaar ons familieweekend!
alles staat duidelijk vermeldop de site.
Werkt altijd perfect
Vlot verwerkt.
snel, helder, duidelijk, houden we van !
Correcte info en alles perfect afgehandeld
Het zag er op het eerste gezicht goed uit. Totdat we op de dag na de boeking een bericht kregen dat er geen plek is voor onze hond. Dat is dus balen.
Beste Arno, bedankt voor je beoordeling maar ik ben hiervan werkelijk ontdaan. Je hebt een hotelreservering gemaakt waarbij jullie hond OP AANVRAAG was. Dat betekent dat we honden moeten aanvragen bij zo'n hotel omdat het kan zijn dat er al meer honden zijn of dat de kamers waar honden zijn toegestaan al vergeven zijn. Een hotel dat honden op aanvraag heeft kan zelf beoordelen of er ruimte is voor nog meer honden. Daar hebben wij natuurlijk geen enkele controle over. We kunnen het alleen voor je aanvragen en we hebben je dit op voorhand laten weten want het staat bij iedere hotelomschrijving vermeld en ook in de reserveringsbevestiging staat: "We willen graag nog even benadrukken dat er eerst bij het hotel gecheckt moet worden of de komst van jullie hond akkoord is. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan laten wij of het hotel je dat zo snel mogelijk weten. " Het is natuurlijk erg vervelend dat de reservering niet door kon gaan in dit specifieke hotel. Dat vinden wij zelf ook heel erg vervelend maar wij kunnen helaas niets doen aan het beleid van een hotel. Ik hoop dat je inziet dat - alhoewel het heel erg vervelend en teleurstellend is dat het zo is gelopen - dit buiten onze invloedssfeer ligt. We doen graag alle moeite om alles voor iedereen aan te vragen maar we kunnen bij dingen die op aanvraag zijn niets garanderen. Als je een garantie wilt dat je hond welkom is moet je een hotel kiezen waar honden niet op aanvraag zijn, dan weet je alles zeker. Bovendien heb je razendsnel antwoord gekregen en hadden we graag met je verder gezocht naar een mooi ander alternatief voor jullie en Blitz. Dat je ons hiervoor verantwoordelijk houdt en een dergelijke beoordeling geeft, terwijl je zelf een hotel op aanvraag reserveert vind ik werkelijk volledig onfair. Het kan zijn dat je over de aanvraag informatie hebt heen gelezen, dan zou ik het zeer waarderen als je je beoordeling aanpast op een manier die wel een rechtvaardig beeld geeft van de werkelijkheid.
Het is allemaal goed geregeld
Wij boeken enkel onze vakanties via DogsIncluded. Dit omdat onze hond altijd meekan. Prijzen van accomodatie zijn aantrekkelijk. Veel keus. Tevreden.
Veel keuze, makkelijk te boeken en erg overzichtelijk
Goed en snel geholpen. Mail komt snel in spam terecht, maar daar wordt ook duidelijk voor gewaarschuwd. Jammer dat er geen mogelijkheid is tot live chat of bellen, maar het mailcontact verliep snel en soepel.
duidelijk, direct en correct
De boeking verliep goed. Wij hadden een zieke deze week en ik heb het huis in optie moeten houden tot 1 dag er voor. Toch blij dat we nog kunnen vertrekken.
Aangezien wij met 5 honden op vakantie wilde was dit de ideale site voor ons. Het hangt natuurlijk af van hoe snel de huiseigenaar antwoord geeft, maar wij kregen vrij snel antwoord of het mogelijk was om met onze 5 honden te komen. Het is gewoon erg handig als dit voor je geregeld wordt en je met een gerust hart op vakantie kan.
3e reis die wij via jullie boeken. Super ervaring. Super gemakkelijk dat alles steeds in het Nederlands kan. Want zoals iedereen wel weet schrijven en spreken is een groot verschil.
Tot op heden zijn na we vorige boekingen via Dogsincluded nooit teleurgesteld.
Simpel te reseveren. Duidelijke uitleg.
Binnen één minuut was ik Verder geholpen, dankjewel!
Afgelopen jaar voor het eerst geboekt via dogsincluded. Is goed bevallen en vragen worden direct beantwoord. Goede service. Tijdens ons verblijf nu alweer geboekt voor hetzelfde huisje voor komend jaar.
Al diverse keren bij dogsincluded geboekt en altijd zeer tevreden . Alles netjes geregeld en snelle en duidelijke reacties op vragen . Goede service . En niet onbelangrijk , zeer vriendelijk te woord gestaan .
Goede ervaring
Goede site / Snel antwoord op vragen
Heel aangenaam verrast door de snelle, behulpzame en vriendelijke adviezen. Top!
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)