snel antwoord op mijn vraag
Zonder problemen onze vakantie kunnen omboeken. Zowel naar Kroatie als Oostenrijk, waar onze tussenstop geboekt was.
Een keer geboekt nooit weer . De klanten moet zijn ervaring geven en beoordeling geven . Zelf hebben ze geen onderzoeken gedaan als de parken hond vriendelijk zijn.
Beste Rene, wij zijn hier erg in verwarring. We kunnen geen boeking van je terugvinden. We weten niet over welk park je het hebt en we hebben ook geen direct bericht van je ontvangen zodat we weten waar je nu ontevreden over was. Het is belangrijk om ons te laten weten om welke reservering het gaat en wat precies de inhoud van je klacht is zodat we hier op een normale manier op kunnen reageren. Nu is dat voor ons onmogelijk. Als je een bepaalde mate van klant– of hondonvriendelijkheid hebt ervaren willen wij dat graag weten. Je zult begrijpend dat wij geen controle hebben over het gedrag van iedere individuele parkmedewerker of eventueel –bezoekers maar we kunnen wel voor je uitzoeken wat er is gebeurd en waarom. Dus laat ons per email even weten waar je nu zo ontevreden over bent dan kunnen wij er iets aan proberen te doen. Met vriendelijke groet, Fabiana van der Heiden
Al jaren klant zeer tevreden over de service en gebruiksvriendelijk en het gemak.
Nog niet eerder gebruik gemaakt van songs included. Maar wat een uitkomst is dat zeg. Fantastisch.
Snel en goed
Niets op aan te merken
Een zeer goede en professionele service/ dienst voor mensen met een hond.
Al eerder van de site gebruik gemaakt; dus dat was makkelijk deze keer! Leuk opgezet. Jammer dat de honden jet kunnen lezen!
Ik heb wel ontzettend veel mails gekregen die dezelfde inhoud hebben , vandaag nog over boeking die niet meer bestaat ... we kregen een upgrade en ander boekingsnummer , ik zal het wijten aan de crazy Corona tijden , we zijn tot nu toe heel tevreden , snelle antwoorden op mijn vragen , vriendelijke mails terug dus we zijn tevreden , hopelijk kunnen we ook vertrekken Naar Kroatië en dan zijn we helemaal content
Zo enorm eenvoudig om het via jullie te boeken. Daarnaast ook nog eens voordeliger als via belvilla. Goede communicatie!
Mijn vraag over de omheining van de tuin is vlot en duidelijk beantwoord. Ook de overige info die dogs included ongevraagd aanlevert is nuttig.
Wij hebben nu voor de 4de keer via DogsIncluded een huisje geboekt, normaal gingen we dit jaar naar De Haan voor een week, spijtig genoeg met die Corona toestand hebben we kunnen om boeken naar volgend jaar in de paasvakantie, hopelijk lukt het zowel voor de paasvakantie als deze boeking in La Roche. Wij zijn alleszins zeer tevreden van jullie diensten. Met vriendelijke groeten. Gisele en Erwin.
Goede site, duidelijk en overzichtelijk. Snelle verwerking van boeking.
Super voor hondenliefhebbers!
De kwaliteit van de service en informatievoorziening is vele malen hoger dan bij welke reisorganisatie dan ook ! Helemaal perfect. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, hebben een hoog inlevingsvermogen en werken snel aan oplossingen dmv advies of alternatief. Ze natuurlijk houden ze van honden en dat voel je!
Ook de vorige boeking welke overigens is uitgesteld naar mei 2021 zijn wij zeer goed geholpen.
Hoop dat het vakantiehuis ook goed bevalt
Binnen 5 minuten een huis naar ons zin gevonden.
Gewoon goed.
bij omboekingen, vragen, snel reactie op je mail, mar helaas niet altijd antwoord op je vraag. ik begrijp vanwege de coronacrisus dat het druk is, maar als je antwoord krijgt we zijn bezig met verzekeraars ivm annuleringsverzekeringen en je omgezette vakantie komt bijna in beeld en je hebt nog geen antwoord of de verzekering naar de omgeboekte vakantie wordt overgezet vind ik dit persoonlijk jammer. doordat we snel moesten omboeken binnen een week en ik toen nog niet wist of ik vrij kon krijgen en we nu eigenlijk gebruik hadden willen maken van de annuleringsverzekering omdat ik geen vrij van school krijg. ervoor gekozen om nogmaals om te boeken en dan maar 75 Euro te betalen omdat we de aanbetaling niet kwijt willen zijn en nu nog niet weten of de annuleringsverzekering van de eerste boeking overgezet wordt naar de nu 2e omboeking.
We hebben nu zeker al 6x gebruik gemaakt van dogsincluded zowel in eigen land als in het buitenland en het was steeds weer een super accommodatie waar we terecht kwamen. Alle benodigde info word aangeleverd en zo kun je heerlijk relaxt met je viervoeter op vakantie gaan. Echt helemaal top!!!!
Fijne prettige site, duidelijk en helder
Het Dogsincluded team doet er alles aan om ook in deze tijd met problemen i.v.m. Corona je snel en goed te informeren en duidelijkheid te scheppen over de (on)mogelijkheden. Helemaal prima!
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)