Afgelopen jaar ook via jullie dit hotel geboekt als tussenstop naar Hongarije met onze honden. Duidelijke en snelle communicatie en bevestiging. Goede en correcte info over hotel etc. Zeer hondvriendelijk hotel!
Reeds jaren klant ,zeer tevreden ,alleen vorig jaar paniek toen jullie failliet waren maar is in orde gekomen doordat de betaling bij novasol was gebeurd .weet niet bij wie de betaling nu gebeurd
het vakantiehus dat we bij jullie boekten was ruim, zeer schoon en meer dan volledig uitgerust. we hebben zeer genoten van de omgeving. hoewel de hondenstranden aan de baai van mont st.michel betekenden dat je minimaal 2 km. naar het water moest lopen was dat voor de hond geen probleem, die houdt toch al niet van water, maar de ruimte op het strand betekenden voor Bambi lange rondjes rennen en met oesterschelpen spelen. mijn man en ik hadden al eens eerder op jullie website gekeken, maar zo geweldig verzorgd met leuke tips hebben jullie onze verwachtingen meer dan overtroffen. Nog 1 tip, zorg dat je voor de schoonmaak contant geld bij je hebt!
De vraag die gesteld is betro het wel of niet vuurwerkvrij zijn van de woning. Jullie hebben geen uitsluitsel kunnen geven. Ik vind dit vreemd aangezien het een huisje op een europarcs park is. Ik kan mij niet voorstellen dat het park niet aangeeft of het vuurwerk vrij is.
Zoekopdracht geven en alles wordt voorgeschoteld.
De juiste informatie meteen duidelijk op de mail. Je kunt met een gerust hart weg met de honden en hoeft niet alles zelf nog uit te zoeken wat betreft belangrijke informatie als een uitlaatgebied, een dierenarts.
In het verleden al vaker geboekt en zelfs na het onverwachte overlijden van onze vorige hond binnen alle mogelijkheden die er waren correct geholpen
Antwoord liet wat wachten op zich. Maar het antwoord was duidelijk.
Altijd goed geholpen al 7 jaar
Zeer vlugge afhandeling,perfect in orde
De medewerkers zijn zeer meedenkend, houden je heel netjes en duidelijk op de hoogte..door een tip zijn we geslaagd voor een accomodatie om met 4 honden een weekendje weg te kunnen gaan.
Onze vorige ervaring met boeken via Dogs Included was prima! Daarom ook nu weer via jullie geboekt en ook nog hetzelfde vakantiehuis als de eerste keer. Moet het toch wel goed bevallen? Zeker tevreden over alles. Eén opmerking: huis geboekt en er blijkt dan nog de nodige verplichte kosten van zo'n 30% bij te komen. Dat hebben we wel gelezen en gezien, maar stop dat nu gewoon in een totale huurprijs. Het MOET immers sowieso betaald worden. Een totaalprijs geeft een veel beter (en in een oogopslag eerlijker) beeld bij het boeken.
Ik heb 24 augustus een restbedrag van 14 euro betaald maar kan nog steeds niet mijn reisdocumenten printen boeking nummer is 1mfg6j4y Nederweert moppe door
Een heel fijn huisje vooral als je met twee honden bent zoals wij zijn tuin mooi afgeschermd. Met lekker veel privacy. Je zit overal lekker dicht bij.
Makkelijk boeken en snelle antwoorden op vragen etc.
Er is een heel groot aanbod aan woningen waar honden groot of klein welkom zijn.
Goede tips
Uitermate handige zoekfunctie met heldere communicatie. Snelle responsetijd.
Het was weer in 30 minuten gevonden wat wij zochten. Nu naar het lauwrensmeer in 2025
makkelijk, eenvoudig te vinden, goed geïnformeerd. En wat ook belangrijk is, de juiste keuzemogelijkheden voor mensen met honden.
De honden staan op de 1e plek . En de voorzieningen zijn top
Dit is 3e keer dat we via Dogsincluded boeken. Site is overzichtelijk en er wordt snel gereageerd. Eerste 2 boekingen waren zoals beschreven op de site. De boeking op de camping waar nu naar toe gaan, is gebaseerd op onze ervaring van onze boeking in 2021. Toen hebben we dezelfde stacaravan op deze camping ook geboekt. Camping is wat wij zoeken, de caravan is prima en de omgeving is mooi. Ook zeer belangrijk voor ons: de camping en Oostenrijk maar ook Slovenië en Italië (noord) zijn hondvriendelijk. Een laatste pré voor ons is dat er een heerlijk mooi rondje van ca 1,5 uur te wandelen is met de hond, direct vanaf de camping.
Ik maak al jaren gebruik van DogsIncluded, en ben er erg tevreden over!
Na enig scepticisme na de overname van DogsIncluded (wij hadden net een reis geboekt toen de site plat lag wegens faillissement) toch opnieuw gekozen owv eerdere goede ervaringen met DogsIncluded. Tot hiertoe alles zeer vlot en correct verlopen. Hopelijk terug een succes.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)