Snel , goed en professioneel geholpen. Alle informatie beschikbaar die nodig is voor een fijne vakantie.
Inmiddels al een paar keer via dogsincluded geboekt en steeds weer naar volle tevredenheid. Ook al er een keer iets niet goed gaat wordt ik prima en snel geholpen met een goed eindresultaat
Nette website, eenvoudig te lezen en goede info over de objecten.
Makkelijk zoeken via de site. Je kunt alles invullen en het rolt er zo uit. Nu maar hopen dat het corona virus geen roet in het eten gooit.
Zeer slecht jullie zijn niet telefonisch bereikbaar probleem waar ik mee zit ik heb door jullie een voucher heb en deze wil inleveren tegen een last minute bespreking echter weet ik niet hoe ik dit kan verrekenen omdat ik voor morgen moet betalen en niet gehele bedrag wil betalen en antwoord dagen kan duren dus totaal geen hulp op deze manier en zodoende niet weet moet ik nu zelf uitrekenen wat resterende bedrag is of wat krijg ook geld van vorige niet terug dus nee dit is een slechte ervaring later die dag is alles dan toch geregeld maar krijg hier dan weer geen bericht van snap dat het druk is maar als je niet kan bellen geeft dat geen hulp
Hartelijk dank voor je beoordeling. Zoals je misschien wel zult begrijpen is het momenteel enorm druk bij ons, net als bij alle bedrijven in de reisbranche. We doen - met ons kleine, maar toegewijde team - onze uiterste best, maar er zijn momenten dat we telefonisch inderdaad niet bereikbaar zijn. We snappen dat dat lastig is, maar we vinden het heel erg jammer dat je ons daarom beoordeelt met een onvoldoende, terwijl we juist zo ons best doen. Je boeking is bovendien dezelfde dag nog helemaal in orde gemaakt, inclusief de voucher die in de boeking verwerkt moest worden. We hopen dat dat je achteraf toch milder stemt en dat dit een momentopname was. We hopen uiteraard ook dat jullie heerlijk hebben genoten van de lastminute-boeking, dat jullie batterijtje weer is opgeladen en dat jullie er weer even tegenaan kunnen. Vriendelijke groeten van het DogsIncluded-team
Originele beoordeling
Zeer slecht jullie zijn niet telefonisch bereikbaar probleem waar ik mee zit ik heb door jullie een voucher heben deze wil inlever tegen een last minute bespreking echter weet ik niet hoe ik dit kan verrekenen omdat ik voor morgen moet betalen en niet gehele bedrag wil betalen en antwoord dagen kan duren dus totaal geen hulp op deze manier en zodoende niet weet moet ik nu zelf uitrekenen wat resterende bedrag is of wat krijg ook geld van vorige niet terug dus nee dit is een slechte ervaring
Bij dogsincluded is het altijd heel eenvoudig boeken overzichtelijke website met kosten en je hebt het zo geregeld. we hebben er weer zin in
Heel fijn om zo een verblijf uit te zoeken..ik ben dan zeker van de wensen die ik heb omtrent mij honden.
Fijn om meteen de uitgebreide extra informatie te ontvangen zodat je niet alles zélf nog moet gaan uitzoeken. Ook mijn vraag tav de omheining werd vlot beantwoord.
Ondanks Corona-drukte prima geholpen bij een omboeking.
zeer duidelijk en snel
Duidelijke site met goede zoekfilters. We hadden snel een mooie vakantiehuis in de buurt van de zee gevonden voor een mooie prijs. We hopen dat ons verblijf net zo positief is en hebben er veel zin in.
Alles is tot hiertoe vlot verlopen. Er is een aanvraag moeten gebeuren voor een extra hond, en daarom moesten we even wachten. Maar we werden gerustgesteld dat het huis in optie bleef staan. Maar vandaag hebben we supergoed nieuws gekregen, dat we mochten boeken!! Ook dit is een mooi overzicht van het verblijf en bijkomende kosten en dergelijke. Al moet ik wel even ter info meegeven, dat er een mail bij spam is terecht gekomen, terwijl de rest gewoon in postvak in komt..
Tot nu toe geweldig geholpen
Voor de tweede keer geboekt via Fogs Included. Alles weer snel geregeld. Kloppende informatie en nuttige tips.
Vandaag een last-minute geboekt (huisje in Friesland) en daarbij de vraag gesteld of alles ondanks de coronacrisis gewoon kon doorgaan. Na enkele uren had ik al een antwoord terug, hetgeen mij de zekerheid gaf dat ik de boeking van het huisje kon bevestigen. Prima werk geleverd!
Ondanks deze vreemde en daardoor drukke periode heeft DogsIncluded erg snel gehandeld m.b.t. onze omboeking naar een verblijf in Nederland Wij zijn blij dat we nu toch nog in dezelfde periode op vakantie kunnen!
We gaan al jaren op vakantie via DogsIncluded en nog nooit problemen gehad. Vlot geholpen, duidelijke prijzen, persoonlijke service en als er iets niet helemaal goed was geregeld door de verhuurder ter plaatse wordt ook dat keurig afgehandeld. Momenteel iets trager in communicatie agv de nasleep van de coronacrisis, maar dat is begrijpelijk en staat ook vermeld. Kortom: voor ons al jaren een topbedrijf!
Wij zijn al verschillende jaren zeer tevreden over jullie dienstverlening , de huisjes steeds weer tiptop en aangepast aan de honden ! zelfs in deze 'corona-tijd' is jullie service top !
Zeer goede services.
Extra service voor bazen en hun honden zonder extra kosten.
Ik ben goed en snel geïnformeerd over mijn vragen.
Ondanks de corona crisis zijn we goed en snel geholpen! Hebben het huisje omgeboekt en zoals verwacht is dit vlekkeloos Verlopen! Bedankt.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)