Ben heel goed geholpen van dogsincluded.

Door de corona crisis ben ik door het team goed geholpen om de reis om te zetten. Bij deze ben ik heel blij.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer vriendelijk en hulpzaam.

Met onze vele boekingen bij dogsincluded hebben we alleen maar positieve ervaringen.

• Kennis & Vakmanschap

Dogsincluded geef ik een 9,99999!!

Snelle reaktie op email, of vriendelijke telefoon gesprekken, zelfs in deze Corona crisis, super!!!!

Geweldig!

Zeer prettig contact. Ondanks dat er geen negatief reisadvies was voor onze familie vakantie toch alle medewerking om te verzetten i.v.m. de Corona crisis. Dikke pluim.

• Kennis & Vakmanschap

Dienstverlening zoals het bedoeld is.

We boeken, als honden bezitter, al een aantal jaren via DogsOncluded en hebben alleen nog maar goede ervaring met de manier zoals er door DogsInlcuded wordt gewerkt, maar ook wordt meegedacht.

• Kennis & Vakmanschap

Vandaag vanwege de Corona perikelen onze vakantie naar Denemarken omgeboekt. Ondanks de actuele drukte prima geholpen!

• Kennis & Vakmanschap

In deze spannende tijd vlot gereageerd en goed geregeld

• Kennis & Vakmanschap

We zijn in het verleden steeds fantastisch geholpen. Nu, met de Coronacrisis is het omboeken weer uitstekend verlopen. Een 10!

• Kennis & Vakmanschap

Je wordt steeds goed geholpen

Prima geregeld

Omdat het wat langer duurde voordat er antwoord kwam op mijn vragen werd ik tussentijds goed op de hoogte gehouden. Goed geregeld.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

perfect

hebben al enkele malen met dogsincluded op reis geweest en was altijd in orde, maar nu hebben jullie ondanks de coronacrisis ons super geholpen met de omboeking

Super en snel geregeld

Door de angst van het coronavirus durven wij niet binnenkort naar Brabant te gaan. Een mailtje naar Dogsincluded en het was zeer snel geregeld zodat wij een jaar later kunnen gaan. Gewoon super. Bedankt

Duidelijk, snel en persoonlijk

Snelle reactie, duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekend geholpen ivm een omboeking

Uitstekende communicatie

• Kennis & Vakmanschap

snelle vriendelijke service bij omboeken

Wij werden heel snel opgebeld om de procedure voor omboeken uit te leggen. Dit ging ook bijzonder vlot.

Behulpzaam

Zeer behulpzaam dienstverlening en zeer attent.

• Kennis & Vakmanschap

Snel, klantvriendelijk en goed geregeld!

Van wege het coronavirus kon ik de huur van het huis in de meivakantie opschorten naar de herfstvakantie! Heel fijn!

Fijn en regelmatig contact

• Kennis & Vakmanschap

Klantvriendelijk, behulpzaam in deze Coronacrisis.

Boeking gemaakt enkele maanden geleden voor weekend van 20/03/2020. Daar we net over de grens wonen en Stavenisse niet ver rijden is, wilden we ondanks corona toch naar het huisje gaan. Op woensdag 18/03 kwam van de Belgische overheid het verbod om met meer dan 2pers. samen te zijn, en de grens over te rijden (ook al is deze hier maar 3km vandaan). We hebben dus pas op de laatste moment beslist om toch om te boeken. Was perfect uitgelegd in de omboekingsmail die jullie gestuurd hadden. Dank voor de telefoontjes en alle info. Dogsincluded is een topteam!

geweldig

Mijn vakantie omboeken ging zeer behulpzaam, Dank!

• Kennis & Vakmanschap

Zelfs midden in de Corona-crisis is de dienstverlening top!

We hadden niet verwacht dat we een omboeking zouden kunnen krijgen toen we hoorden dat we ons reisbestemming niet meer gingen binnen mogen. We werden er echter speciaal voor opgebeld en het omboeken zelf was kosteloos en supereenvoudig. We zijn daar alvast ontzettend dankbaar voor en kijken heel erg uit naar ons nieuwe reis.

• Kennis & Vakmanschap

Wij hebben al een aantal keren gereserveerd via Dogsincluded, jammer genoeg moeten wij onze reis naar Jersey uitstellen, wegen Covid-19 daarom boeken wij in eigen land.

simpel kiezen en boeken

helemaal perfect om even een weekendje met de honden weg te gaan

Alleen maar positief!

Ontzettend fijn geholpen met erg veel geduld. Dank daarvoor!

Prima geregeld!

Huis huren, betalen, vraagbeantwoording,,alles ging erg gemakkelijk.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)