communicatie

geweldige en snelle communicatie met duidelijke antwoorden !

• Kennis & Vakmanschap

Prima, correcte en snelle opvolging.

Zie vorige

• Kennis & Vakmanschap

Perfecte en snelle afhandeling van de boeking

Het is voor ons met 5 honden niet altijd gemakkelijk om een vakantiewoning te vinden. Dit is onze eerste boeking via Dogs Included. Zeer tevreden.... ook met de extra informatie betreffende omgeving, losloopgebieden enz. Top..... volgende keer graag weer.

• Kennis & Vakmanschap

Snelle, accurate en overzichtelijke reactie!

De vakantiehuizen op Dogs Included site zijn aantrekkelijk en in één oogopslag zie je of je daar met je hond of honden naar toe kunt en welke faciliteiten de locatie heeft. Goed overzichtelijke en de afhandeling van de boeking is snel en accuraat. Je krijgt zo direct zin in de vakantie!

• Kennis & Vakmanschap

Fijn om in 1 oogopslag de hotels te zien waar onze hond welkom is.

makkelijke en duidelijke site

duidelijke site, makkelijk boeken en alles snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Als wij geen gebruik maken van de caravan dan boeken wij een huisje via dugsincluded. Gaat gewoon altijd goed en goede service. Gewoon top.

vlotte zoekfunctie /filters

Boeking verliep vlot. Hopelijk tevreden over huisje en afhandeling.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

snel te vinden en super snel met een reactie op mijn vraag.

Gisteravond pas bedacht dat we met ons tweetjes tijdens mijn verjaardag op 9 september 2020 graag een paar dagen naar Zeeland zouden willen met onze twee honden en een uur later al geboekt en betaald! Dit is nu echt eens een super gaaf verjaardagscadeau! Wow: met de honden samen: echt heel erg leuk! Verheugen ons nu al en het duurt nog 10 maanden ! Leuk huisje!

Prima prijs/kwaliteit.

Meerdere keren een vakantie via dogsincluded geboekt, altijd goed! Zeer veel keus in alleprijsklassen.

Superservice

Zeer betrokken en vriendelijke hulp

een beetje teleurgesteld...

Wat mij gisteren tijdens het boeken opviel is dat de prijzen die jullie aangeven (vanaf die of die prijs) heel vaak verschillen met de prijzen die aangegeven worden als je gaat boeken, prijzen die soms veel hoger zijn... Dat is jammer !

• Kennis & Vakmanschap

Door de vertraging van de eigenaren toch een snelle oplossing

Het werd moeilijk omdat de eigenaren mijn honden niet wilden ontvangen. Toch heeft het team er alles aan gedaan om mij een bestemming te geven, ze hebben me zelfs aangemoedigd om niet te stoppen met zoeken en gaven zelf mogelijke bestemmingen op ! Echt top. Ook bij telefonisch contact is men steeds vriendelijk en behulpzaam geweest ... Doe zo verder 😊

kalender

goede ervaring, maar kalender is niet helemaal goed. Kreeg een aantal huizen gepresenteerd die ondanks het aangeven van de periode niet beschikbaar waren

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Makkelijk, duidelijk en vlot.

Aangenaam verrast door de service. 😊👍

perfect

Het wordt allemaal snel afgehandeld

• Kennis & Vakmanschap

Van ons probleem hebben ze een goed alternatief aangedragen

Vriendelijk to the point en een goed alternatief

• Kennis & Vakmanschap

Door de trage reactie van de eigenaar van een pand hebben we wel lang moeten wachten op een definitieve bevestiging maar ondertussen hield dogsincluded ons op de hoogte via mail en zelfs telefonisch om uit te leggen waar de vertraging zat.

In één woord geweldig

Nog nooit zo makkelijk een vakantiehuis geboekt voor ons en onze labrador Bobby

Snelle afhandeling reservering

Vlotte en nette afhandling

• Kennis & Vakmanschap

Buitengewoon snel en efficient geregeld.

Reservering is snel gemaakt, na een kort zoektraject.

• Kennis & Vakmanschap

Ben super geholpen, erg aardige dame aan de telefoon die mij heel goed heeft geholpen. Ben zeer tevreden 👍🏻☕️☕️👍🏻

Makkelijk en prima!

Makkelijk en prima!

Snelle en gemakkelijke site

Duidelijke beschrijving van de huizen

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)