Snel, klantvriendelijk en de mooiste plekjes

Wij hebben diverse keren via Dogsincluded nu een vakantie geboekt en geen enkele keer zijn wij teleurgesteld teruggekomen; mooie plekken, geen (negatieve) verrassingen en ze staan altijd voor je klaar. Een duidelijke site, waar je snel vindt wat je wilt.

• Kennis & Vakmanschap

overzichtelijke site met gemakkelijke boekingsmogelijkheden

Gemakkelijk om alla mogelijkheden om met een hond op vakantie te gaan op 1 site terug te vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Goede informatie, snel en duidelijk boekproces, overzichtelijke persoonlijke boekingspagina

Ik vind het leuk dat de hond bij naam genoemd wordt in de emails. Bij veel sites heb ik het gevoel dat de hond, ondanks het feit dat ik vaak fors voor hem moet betalen, slechts gedoogd wordt. Bij jullie staat de hond naast ons genoemd, grappig en leuk! Daarnaast vind ik de persoonlijke boekingsomgeving heel compleet en overzichtelijk. Ik kan op 1 pagina in 1 overzicht alles zien, van betalingsoverzicht tot dichtstbijzijnde hondenstrand of dierenwinkel, echt compleet. Bedankt voor deze service!

Netjes en goed geregeld

Tot zover top geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Erg hondvriendelijk en professioneel, super!

Erg hondvriendelijk en professioneel, super!

• Kennis & Vakmanschap

zeer vlot, zeer duidelijke communicatie

Met een paar klikken boek je je hondvriendelijke vakantie. Je krijgt bijzonder veel info! De opvolging loopt erg vlotjes!

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig eindeijk iets gevonden waar honden welkom zijn

Ervaringen komen later

Tot nu toe tevreden

Heb nu alleen de boeking gedaan, daar zijn we tot nu toe tevreden over

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

wordt zogoed mogelijk geholpen altijd een prettig gesprek

goede ervaring

• Kennis & Vakmanschap

We zijn goed geholpen met informatie

Ik heb ff een aantal dagen moeten wachten op informatie van het vakantie adres.

Mooie site

Duidelijke info en ook extra aandacht voor details

Zeer veel uitleg

Er was heel veel info te vinden over wat wel en niet kon met de honden

Tot nu toe alles super

Gaat goed

• Kennis & Vakmanschap

Heel tevreden van jullie service !!!

We kunnen geen betere logies vinden geschikt om met onze honden op vakantie te gaan . En de extra info die we er steeds bij krijgen is zeker een meerwaarde !!

Goed en professionele hulp

Goed geholpen om in korte tijd iets te regelen.

• Kennis & Vakmanschap

Reservering snel en goed , geen verassingen achteraf Prima , en hotels zijn als omschreven

• Kennis & Vakmanschap

Zeer behulpzaam geweest met het vinden van een geschikte lokatie.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn huis, aardige ontvangst, kortom super, ook oor onze dieren. En dit was 2 jaar geleden, reden te over om weer voor dit stekje te kiezen!

• Kennis & Vakmanschap

Handig om mee te boeken. Niet altijd speciaal contact opnemen ze weten dat de hold mee komt

Gemakkelijk

altijd super service

je wordt goed op de hoogte gehouden als er nog vragen openstaan. duidelijke antwoorden, kortom, super service

Duidelijk

Dogsincluded was reeds bij ons bekend maar nog nooit iets geboekt. Weekendje Limburg was vrij snel geboekt door duidelijke keuzes en geen extra kosten tijdens de voltooiing van de boeking. Zal jullie site zeker aanraden.

Altijd goede service

Ga al jaren op vak. via jullie organisatie

perfect zoals gewoonlijk

alleen maar goede ervaringen mee

duidelijk

goed duidelijk en snel ben zeer tevreden

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prima dienstverlening en informatie

Heel fijn om meteen accommodaties te vinden waar de honden welkom zijn, zeker als er al beoordelingen van andere hondenliefhebbers op staan.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)