Prettig bedrijf.

super idee, super site

Wat een goed idee om een site te maken met accomodaties waarvan je op voorhand weet dat je hond welkom is. Tot nu toe was het bellen of mailen om te vragen of honden geaccepteerd worden. Per toeval op de site van DogsIncluded terecht gekomen. Het was een hele wereld die voor ons open ging.

• Kennis & Vakmanschap

Wij zijn snel, adequaat en heel vriendelijk geholpen.

Adequaat

Goede voorlichting

Wat een uitkomst!!

Het is heel lastig om een overnachtingsadres te vinden als je 3 honden hebt. Dogincluded maakt de zoektocht zó veel makkelijker! En de communicatie met de customer care specialist Hester is ook nog eens heel snel en vriendelijk.

Als de hond het naar de Zin heeft is het al voor 80% goed

Ervaring volgt nog

alles tijdig beantwoord

Wij hadden enkele vragen voor we konden boeken en alle vragen werden netjes beantwoord. (ivm allergie voor veren vroegen we ook naar het beddengoed om niet voor niets alles mee te hoeven slepen. Het antwoord was dat de verhuurder het niet wist. Prima antwoord hoor ook al is het voor ons incompleet) We vroegen ook naar 2 honden omdat meer dan 1 op aanvraag was. Dus best ff spannend of dat door kon gaan. Natuurlijk zit je dan bovenop je mailbox in de hoop op een positief antwoord, maar voordat ik op ging zoeken hoelang ik op antwoord zou moeten verwachten te wachten, kreeg ik al een bericht dat ze er echt mee bezig waren, maar dat de verhuurder nog niet had gereageerd. Heel netjes! Ik ben dus vooralsnog heel tevreden :-)

zeer goed

snelle reactie!

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goede en snelle reactie op mijn vragen

Betrouwbaar en snel

Goed!

Hoefde nadat ik mijn gegevens had ingevuld alleen nog maar te checken en betalen ipv nog een keer alles invullen🤗👍🏼

Fijne open communicatie

Open en duidelijke communicatie en een snelle afwikkeling wat boeking betreft.

• Kennis & Vakmanschap

Dogsincluded... handig voor hondenliefhebbers!

Hopelijk wordt het aanbod in andere landen dan Nederland verder uitgebreid. Verder alles in orde.

Uitstekende info

Duidelijke website. Alle ruimte voor extra vragen. Communicatie via mail uitstekend!

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig dar er zo'n site is voor mensen met (meer) honden.

De site en de boeking werken probleemloos.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Via de site een studio in Belgie gereserveerd. Helaas heeft de verhuurder van de studio erg laat laten weten dat grote honden niet welkom zijn.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk

Kon niet beter!

Dit is niet mijn eerste ervaring met DogsIncluded maar het is iedere keer helemaal naar wens gegaan. Als ik een vakantie met mijn honden wil, zou ik altijd op deze site kijken. Kwispelen!

Gewoon goed

Snel, goed omschreven als en makkelijk te vergelijken. Boeken zeer makkelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goede en snelle service

Ik heb nu meerdere malen bij Dogsincluded geboekt, snelle en goede duidelijke service.

• Kennis & Vakmanschap

De website is gebruiksvriendelijk. De snelle reactie is super. Het is binnen 1 jaar onze derde boeking. En ik vind het zo leuk dat toen we weer thuis kwamen er een welkomstkaart in de bus lag. Ook hotels voor onderweg zijn goed geselecteerd.

Het wijst zichvanzelf

Het zoeken en boeken gaat super makkelijk. Als alles goed blijkt te zijn geregeld: dan een dikke 5 sterren!

• Kennis & Vakmanschap

Ik durf bijna nergens anders te boeken omdat ik dogsI volledig vertrouw en zij alles doen om probleempjes te doen oplossen.

Een aanrader

Alles goed verlopen bij boeking 👍

• Kennis & Vakmanschap

de boeking is perfect verlopen

het is de eerste maal dat wij met dogsincluded een vakantiehuis boeken en jullie hebben een super aanbod en geven heel goede informatie om een goede keuze te maken om met onze viervoeter te kunnen reizen we zijn nieuwsgierig naar het resultaat ter plaatse maar hebben er volle vertrouwen in

• Kennis & Vakmanschap

Erg makkelijk om te boeken.

Zeer gebruiksvriendelijke site

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)