Goede hulp bij het boeken en houd de klant prima op de hoogte tijdens het boekingsproces

Hele fijne overzichtelijke pagina

Je kunt heel gemakkelijk een huis/appartement zoeken in het gewenste land met de gewenste omgeving. De informatie is zo uitgebreid mogelijk en het is heel overzichtelijk.

Prima geregeld

Heel prettig om te weten dat ik een hotel geboekt heb waar mijn hondje welkom is.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Boeking snel en correct afgehandeld

• Kennis & Vakmanschap

Prima service, snelle reactie!

Heel fijn geholpen, zowel per e-mail als aan de telefoon. Wij waren op zoek naar een vakantiehuis met een goede omheining en het was niet één keer teveel gevraagd. 3 reserveringen gemaakt en uiteindelijk zonder probleem 2 kunnen annuleren omdat de omheining niet zo bleek te zijn als wij wilden en bij de 3e reservering weer gevraagd hoe het zat. Netjes antwoord gekregen en direct de reservering definitief gemaakt. Fijn al die informatie waar je eventueel rekening mee moet houden in het buitenland met de honden. Kortom, tot nu toe een heel tevreden klant. We kijken uit naar de zomervakantie.

• Kennis & Vakmanschap

Aangenaam zoeken naar een vakantie

Het is tof om een keuze te kunnen maken uit zovele vakantie plaatsen samen met de hond.

• Kennis & Vakmanschap

Nadat mijn eerste reservering niet kon doorgaan, werd een goed alternatief voorgesteld.

Prompte regeling

Vlotte afloop van de reservatie.

top

Was makkelijk te boeken en goed overzichtelijk.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Boeken via dogsincluded is nog nooit misgelopen. Er staat voldoende uitleg bij over de vakanties met je hond. De vakanties zelf zijn altijd al zeker de moeite geweest.

Correct en vlot

Correct, vlot met antwoorden, bellen jou persoonlijk op bij onduidelijkheid en altijd 100% inzet van de medewerkers

• Kennis & Vakmanschap

Leuke accommodaties en snelle reactie

Prima site om iets te boeken voor vakantie accommodaties waar de hond ook welkom is.

super

Niet altijd gemakkelijk om met meerdere honden op vakantie te gaan . via jullie lukt dit in enkele muisklikken ! super concept

Altijd goede informatie

Je wordt alrijd goed ingelicht

geweldig

We waren al een tijdje aan het zoeken ook op dogs included totdat we dit tegen kwamen ,hopelijk rust met oud op nieuw. Bedankt ook namens DIA.

• Kennis & Vakmanschap

Wist niet dat deze site bestond tot nu toe niets dan lof

geweldig

ik ga nu voor de derde keer via Dogsincluded naar een vakantie huisje en dat is mij heel goed bevallen het is tot in de puntjes verzorgt Grote klasse Bertus Hubers

vlot en duidelijk

Eerste keer geboekt maar informatie was heel duidelijk en eenvoudig te vinden.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Goede en snelle service En het hotel is echt een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Eerste vakantie geboekt met onze Oscaar. Dus wel wat zenuwachtig en met veel vragen. Die werden zeer snel en efficiënt beantwoord. En nu aftellen naar juli.

Snel geregeld

Snel en duidelijk

• Kennis & Vakmanschap

Snel, vriendelijk en correct!

Snelle, vriendelijke en correcte dienstverlening!

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk te reserveren via site en vervolg contact via mail/telefonisch geeft een goed en vertrouwd gevoel.

• Kennis & Vakmanschap

heel ruime keuze uit woningen in binnen en buitenland , met je huisvriend.

dit doe ik asap na mijn geboekte vakantie

Super service

professionele service. Alles werd goed in de gaten gehouden en de stand van zaken werd steeds met ons gedeeld

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)