wederom goede snelle srvice

Nog geen teleurstellende ervaringen gehad bij boekingen. Ik selecteer altijd wel hotels waarbij huisdier niet op aanvraag is maar direct welkom. Moet soms snel boeken in buitenland en kan niet printen.

• Kennis & Vakmanschap

Wordt goed geinformeerd en op de hoogte gehouden

Boeken via DogsIncuded is een fluitje van een cent. Of de locatie waar we geboekt hebben zich waar maakt wat ze presenteren is nog even afwachten. We gaan het mee maken

• Kennis & Vakmanschap

Audrey heeft mij geweldig op weg geholpen met haar tips om een locatie uit te zoeken.

Audrey heeft mij geweldig op weg geholpen om een locatie te vinden Top

Uitstekend.

Moeilijk om the kiezen, zoveel informatie!

Snel en duidelijk

• Kennis & Vakmanschap

Altijd heel behulpzaam en snelle reactie

Altijd bereid om verder te helpen, uit te leggen, speciale vragen door te spelen etc etc In het algemeen zeer goede ervaring

Snel reactie

De website is duidelijk en overzichtelijk met een goed aanbod en de communicatie bij vragen en na reservering verloopt vlot. Dat is erg fijn!

Alles op èèn plaats

Alle hotels, huisjes,... waar honden toegelaten zijn en bv met info over de aanwezigheid van een omheining vind je hier terug. Ook invoerregels per land is gemakkelijk, gedaan met zoeken.

Wat een goede service

Na een mailtje gestuurd te hebben werd er een dag later contact met mij opgenomen waarbij ze zich excuseerde dat ze mij niet meteen heeft gebeld. De persoon aan de telefoon was he vriendelijk en legde mij netjes uit hoe hun werkwijze is. Meteen na ons telefoongesprek kreeg ik een mail van mijn boeking met daarbij alle informatie die ook meteen duidelijk was.

• Kennis & Vakmanschap

Alert, vriendelijk en snelle respons

Als bovenstaande

• Kennis & Vakmanschap

Geweldige site makkelijk om een hotel te vinden met hondjes

• Kennis & Vakmanschap

goed geholpen omdat we iets zochten om onze hond mee te nemen

x

Vlot

Vlotte manier van kiezen.

prima en snel

duidelijk en snel geregeld

Snelle reactie

Met drie honden is het lastiger om een huisje te vinden, dogsincluded helpt enorm hierbij!

Helemaal prima!

Helemaal goed!

• Kennis & Vakmanschap

Gemakkelijk, overzichtelijk, voldoende filtermogelijkheden op website.

Zie boven. Plus heel veel extra informatie, zoals landeninformatie, dierenartsen in de buurt van je verblijf. Super!

Superaangenaamverrast 🤗

Na het boeken werd ik aangenaam verrast met een mailtje van dogsincludet met de bevestiging de boeking van het hotel een feit is. Dogsincludet had voor de zekerheid toch even het hotel gebeld of het wel ok was ik met 3 honden kwam.. Prima service dus, dank je wel. 🐕👍🐕👍🐕👍

Geweldig geholpen

Jullie hebben ons geweldig geholpen op alle gebied. Daarvoor onze dank

• Kennis & Vakmanschap

Zo snel en zo efficient!

Snel en efficiënt

prettig geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Op mijn vraag snel en netjes geantwoord. En nagevraagd aan eigenaar. Alles duidelijk.! En leuk onze honden hun persoonlijke naam in de mail!

• Kennis & Vakmanschap

Prachtig aanbod, helder weergegeven!

Eenvoudig zoeken en boeken. Moeiteloos.

Goede service klant vriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Super geholpen en te woord gestaan. Een echte aanrader ook voor de hond.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)