Reeds diverse keren ....ach...een zeer tevreden terugkerende klant!

Zie boven! Top, ook voor boekingen binnen een paar dagen voor vertrek!

prima !

Vlug antwoord op gestelde vragen, persoonlijke aanspreking geeft het gevoel van geen nummer te zijn. Bedankt !

mooie opvolging

beetje moeten wachten op een antwoord van mijn vraag, ondertussen mailtje gekregen dat ze ons niet vergeten waren, maar zelf nog aan het wachten waren op antwoord. fijn om te zien dat de boekingen goed opgevolgd worden.

• Kennis & Vakmanschap

geweldige service en mooi aanbod

snelle opvolging op vragen en veel keuze uit een enorm groot aanbod van hondvriendelijke huisjes

• Kennis & Vakmanschap

Prima organisatie hebben jullie!

Hel goede ervaring weer met de Dogsincluded! Dit is de derde keer dat we plannen via DICL, Dit keer duurde het contact met de eigenaar iets langer dan gebruikelijk(lang leve het internet zou je zeggen!) Maar eind goed, alles goed gaan we meemaken in september!

• Kennis & Vakmanschap

De communicatie met een aantal vragen en verzoek snel en goed

Wij hadden na het boeken toch nog een aantal vragen en een verzoek, men heeft contact opgenomen ter plaatse en heeft dat voor ons geregeld

Boven verwachting!

Van het aanvragen van informatie over het op vakantie gaan naar Spanje met een hond, zijn wij geholpen met het boeken van accommodatie, waar wij "hond"vriendelijk ontvangen worden. Fantastisch.

• Kennis & Vakmanschap

Snel iets kunnen vinden waarbij welkom zijn met de honden.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

de vraag lekker snel beantwoord.

Ik krijg bij het invullen van mijn naam andere namen en adressen in beeld. lijkt mij dat dat niet moet kunnen.

• Kennis & Vakmanschap

Toplocaties waar je ook met je honden terecht kunt.

Een goed en luxe vakantieadres waar je met je gezin en de honden een zorgeloze vakantie kunt vieren is niet makkelijk. Totdat we de zoekmachine met de zin; vakantie in Oostenrijk met honden, opdracht gaven. DogsIncluded geeft veel mogelijkheden aan waarbij we na een tijdje puzzelen de perfecte plek gevonden hebben. We konden zelfs kiezen uit meerdere opties. Via de website kom je snel aan alle noodzakelijke informatie en is de boeking snel gedaan.

Gewoon goed

• Kennis & Vakmanschap

Erg fijn dat er eerst even geïnformeerd is bij de hotels of er geen bezwaar is om met meerdere hondjes te komen.

Alles ging gestroomlijnd

Duidelijke informatie. Snelle verwerking. Leuk dat de gegevens van de "hoofdhuurder", onze hond, ook opgevraagd worden.

• Kennis & Vakmanschap

Wát een fijne, overzichtelijke site en lage prijzen!

Altijd leuke aanbiedingen, leuke huisjes en je weet dat je hond overal mee mag. Super!

• Kennis & Vakmanschap

Eerste keer hier geboekt maar erg goed.

Heel eenvoudig en overzichtelijk.

Super!!

Deze site maakt op reis gaan met huisdieren aangenaam en makkelijk. Men heeft echt aan alles gedacht. Superfijn!!

• Kennis & Vakmanschap

Ik ben snel bediend geweest en heb correcte informatie gekregen op al mijn vragen

• Kennis & Vakmanschap

Zeer vriendelijk en goede opvolging

• Kennis & Vakmanschap

Prima overzicht, als hotel nu ook ok is........

Eerste maal maar goed overzicht, nu nog wachten of alles goed verloopt in het hotel

Meedenken

Ik vind de link om hondvriendelijke tussenstops te zoeken echt een een briljant (en goed werkend) idee.

Snel en makkelijk zoeken

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed en snel geholpen

Alles ging erg vlot. Een aantal vragen gesteld en de volgende dag al antwoord. Super geregeld

Vlotte reactie

Vlug antwoord gekregen

• Kennis & Vakmanschap

Goed door het process geleid, wel wat onhandige site

Er is voldoende informatie op de site beschikbaar om een goed keuze te maken. De focus op honden inclusief is ideaal. ook wordt je goed door het boekings process geleid. Enige verbeterpuntje is het gebruiksgemak van de website.

• Kennis & Vakmanschap

Snel en correct antwoord op mijn vraag

Uitstekende service naar de klanten en vlug een antwoord op je vraag

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)