Snel, goede focus, direct gericht op de vraag; perfecte afhandeling 'achter de schermen' (doorgifte contact en evt. vragen aan accomodatie). Enig minpuntje: blijkt samen te werken met booking.com; dat betekent veeeeel spam in de toekomst en opname gegevens in te bediscussieren database

Denkt goed mee

• Kennis & Vakmanschap

Goed, snel en netjes geholpen

Goed, snel en netjes geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Vlot en duidelijk geholpen.

Wij hadden een vraag over n huisje. Daarop kregen we meteen antwoord dat de vraag in behandeling werd genomen. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat de vraag was doorgestuurd naar de huiseigenaren maar dat ook DogsIncluded nog geen antwoord had gehad. Heel fijn dat we ook tussen door op de hoogte zijn gehouden.

Snel en duidelijk

Ik had een vraag ivm ons logement en werd snel per mail geholpen

Correct snel uithebreid

Prima bookingsite

Redelijk simpel zoeken

Je klikt je wensen en je hebt gelijk alle hotels die beschikbaar zijn.

top site

duidelijk, gemakkelijk,ideaal

goed en overzichtelijk

handig als je met de hond iets zoek . handig in te stellen hoeveel km je wilt rijzen om een overnachting te boeken .

Klasse

dit is de eerste keer dat ik een vakantie boek via DogsIncluded en tot nu toe alleen maar positief. Mooie overzichtelijke website en prima communicatie!

Vlot, accuraat en vertrouwenswaardig

Ik beveel Dogsincluded aan voor alle hondenliefhebbers, mijn 2 viervoeters zijn al telkens op geschikte verblijven geland.

Altijd welkom

Wij boeken altijd via DogsIncluded, vakantiehuizen, hotels, voor vakantie of zakenreis. Wij hebben 2 honden die iets groter zijn dan de gemiddelde hond en het boeken bij DogsIncluded garandeert ons dat als wij een hotel receptie binnen lopen met onze Dame & Muts mensen niet gaan hyperventileren en ons alsnog weigeren, maar ons welkom heten met onze 'meisjes'. In sommige hotels staat er zelfs een etensbak en waterbak klaar en een kleed op formaat voor de meisjes. Onze nieuwe roadtrip naar Spanje is al weer onderweg en het eerste hotel is alweer geboekt.

• Kennis & Vakmanschap

zeer vlug gevonden wat ik zocht via DogsIncluded

Met letterlijk een paar klikken heb ik gevonden wat ik zocht via DogsIncluded, en dit aan de scherpste prijs! Zeer tevreden

Fantastische hulp gekregen

Door omstandigheden hebben wij onze eerder geboekt reis moeten annuleren. Audry heeft dit echt geweldig goed aangepakt en geholpen. Ook voor het vinden van een nieuw huis, heeft ze echt wel tijd voor ons gemaakt. Wij zijn zeer gecharmeerd door jullie service! Veerle

• Kennis & Vakmanschap

Afspraak om te reageren werd keurig nagekomen.

Wij hebben met onze hond(en) regelmatig bij Dogsincluded geboekt en zijn uitermate tevreden over de service.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke, volledige informatie op de site.

TOt nu toe (de boeking moet nog definitief worden gemaakt) kon ik via de site volledige informatie ontvangen en makkelijk boeken. In afwachting van de verdere afhandeling.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

heel heel goed !!

Ik had problemen met de betaling met mastercard maar jullie hebben mij uitstekend geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Ik kreeg meteen een e-mail met de bevestiging.

• Kennis & Vakmanschap

Snel, professioneel en duidelijk.

De boeking en de verdere afhandeling verliep zonder enig probleem.

Top zoals altijd

Gewoon wat je zoekt

• Kennis & Vakmanschap

Boeken via jullie site is altijd prima in orde.

We zijn al eens een keer via jullie op reis geweest en hadden hier niks op aan te merken. Alles piekfijn in orde en hele degelijke info waar je wat aan hebt.

Klant- en hondvriendelijk

Goede communicatie, snelle e-mail beantwoording, uitgebreide boekingsinformatie en randinformatie aangaande faciliteiten voor mens en hond.

Overzichtelijk en informatief

makkelijk in gebruik

makkelijk en professioneel

makkelijke website, enkel bij het terugkeren naar een vorige pagina ben je alle gegevens kwijt en moet je opnieuw beginnen. Voor de rest heel makkelijk in gebruik en alles heel snel geregeld, ook met de geboekte accommodatie

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goed, alleen het selecteren op de site zou iets gebruiksvriendelijker mogen

Snelle terugkoppeling Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon En als bonus ook nog gratis landenpakketjes met info per land

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)