Top ! Gemakkelijk om een reservering in orde te brengen
Wij maken al een aantal jaar gebruik van DogsIncuded, en met veel plezier. De huisjes zijn prima en is er veel keuze. De service is super; we krijgen veel tips mbt honden in de omgeving van het huisje, de informatie is altijd uitgebreid en bij vragen worden we snel geholpen.
Onze 1e keer een boeking via dogsincluded. Wij zijn ook fan van ardennes etapes en natuurhuisje. Jullie organisatie levert heel veel info over het huis, de, tuin en omgeving. Veel foto's ook. En ook prettig de beoordelingen te lezen. Prettige en snelle terugkoppeling van de boeking. We kijken naar onze vakantie uit.
Ineens duidelijk wat al dan niet inbegrepen is en dat je hond toestemming heeft en welkom is om mee te reizen.
We wilden een ander huisje hebben maar omdat we 3 honden hebben was dat huis niet mogelijk maar de suggestie die jullie gaven waren ook perfect
Altijd super snelle reactie
Was een heel mooie locatie. Onze Diesel( de hond) had een mooi afgezette tuin waar hij kon stoeien. Zeker een aanrader. Op het park is alles aanwezig en op een wip ben je aan zee. Heel mooie huisjes met alle comfort.
Mijn ervaring is geweldig bij jullie, snel reactie op een vraag , duidelijke papieren,
Fijne afhandeling, alles vlot verlopen. Prima service en erg blij dat er een website is die me vooraf selecteert waar ik met de hond terecht kan
De Waarom kiezen voor DogsIncluded met daarbij: Wij zijn duidelijk over alle kosten, niet alle aanbieders doen het, maar bij ons zijn alle kosten (ook die ter plaatse!) duidelijk aangegeven! Tip: als je prijzen wilt vergelijken met anderen let dan goed op wat er wel en niet bij de reissom is inbegrepen. Soms lijkt iets goedkoper maar is het uiteindelijk toch niet als je naar de kleine lettertjes kijkt! Die vlieger gaat voor mij helaas niet op. Ik heb een geboekt via DogsIncluded met duidelijk een prijs doorgekregen. Daarna ging de boeking blijkbaar via Booking.com (kreeg van hun een mail bevestiging) naar het betreffende hotel. En in de Booking.com boeking stond een stukje dat het hotel contact op zou nemen over mogelijke EXTRA kosten voor mijn beide honden. Van het hotel niets vernomen en maar zelf voor de zekerheid via booking.com boeking de vraag gesteld over er mogelijke extra kosten zouden zijn. En jawel hoor €15,00 per hond per nacht aan kosten komen er hier alsnog bij en ter plaatse betalen. Erg jammer vind ik dit.
Beste Peter, Allereerst hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om de beoordeling in te vullen. We vinden het heel erg jammer dat je ontevreden bent en we hebben gelijk even gekeken wat we bij jouw boeking kunnen vinden. Bij veel hotels weten we namelijk wel OF er extra kosten gerekend gaan worden (en dat staat ook bij ieder hotel vermeld), maar niet hoeveel die kosten dan zijn. Bij het hotel dat jij hebt geboekt staat er echter duidelijk op de website dat het hotel extra kosten rekent en dat die kosten 15 euro per hond per nacht bedragen. Deze kosten staan vermeld sinds 13 maart 2023. Ook in de beoordelingen staat vermeld dat gasten 15 euro extra kosten moesten betalen voor hun hond. Misschien heb je dit over het hoofd gezien? Mocht je nu met deze extra kosten toch liever van de boeking afzien, dan kunnen we hem tot 5 maart nog gewoon kosteloos voor je annuleren. Neem gerust contact op met onze klantenservice als we nog iets voor je kunnen betekenen. We zijn je namelijk graag van dienst. Met vriendelijke groet, Jouw DogsIncluded-team
Al meerdere keren via jullie geboekt en nog nooit teleurgesteld
Gaan al diverse jaren via deze organisatie op vacantie en zijn dik tevreden, tot nu toe klopt alles zoals omschreven op de site.
Vooral belangrijk of de tuin omheind is.
Prettig
Tijdens het boekingsproces werden wij prima op de hoogte gehouden van de status. Helaas ging deze boeking niet door maar Dogsincluded stuurde gelijk een mail met alternatieve huizen geschikt voor 2 honden en onze voorkeur in datums. Heel erg fijn scheelt een hoop zoekwerk. Tot nu toe erg tevreden, een echte aanrader
Een hele goede service en vriendelijkheid Bij vragen krijg je heel vlug antwoord.
Fijne duidelijke site en goede communicatie, tot nu toe uitstekende ervaring met DogsIncluded
Altijd weer goed en goede service
Website is ook zeer gebruiksvriendelijk
We reizen met hond en al een paar jaar met hulp van de dogsincluded. We zijn nog nooit teleurgesteld. Het is makkelijk zoeken op de site naar locaties, de informatie klopt altijd en het boeken is heel makkelijk. Ik hoop nog lang van deze service gebruik te kunnen maken.
Gemakkelijk communicatie, persoonlijke, snelle antwoorden, heel fijn.
Je kan hier het ideale vakantieadres vinden
Duidelijk erg snel
Heel snel!
Veel keus, mooie kwaliteit huizen!
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)