Duidelijk en alles goed te vinden. Keuze uit vele locaties

Perfecte communicatie !!!

Goede communicatie en na lang wachten toch nog uitstekend geregeld !!!

• Kennis & Vakmanschap

Boek al jaren via jullie, erg handig, moest wel wennen aan jullie nieuwe werkwijze op jullie site. Maar het is weer gelukt en het blijft lekker handig om je route te plannen met hondvriendelijke verblijven.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Overzichtelijk, hart voor de hond, denken mee en alles netjes op een rijtje

makkelijk boeken!

overzichtelijk website, goede zoekfuncties, snelle antwoorden op vragen.

Mooi overzichtelijke boekingssysteem

Altijd lastig om erachter te komen of een hond mee mag ...

Zoals al jaren perfect

Gewoon perfect

uitstekend zoals altijd

boek regelmatig via Dogs included, dit verloopt altijd prima

Snelle en goede service.

Er wordt steeds snel gereageerd op vragen. Ook als er niet zo snel een antwoord mogelijk is, hoor je dat. Bij het veranderen van de huurperiode een ander boekingsnummer gekregen. In dit bericht zat geen mogelijkheid om te bevestigen. In het volgende bericht kon dat gelukkig wel weer. Verder is er veel informatie beschikbaar over omgeving en de reis er naar toe.

Geweldige service

Top geholpen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

snel geholpen

ik had een verzoek voor wijziging van mijn boeking. Binnen een paar uur was dut keurig geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Het boeken voor een huisje voor 4 volwassen en 5 honden was niet makkelijk , maar dankzij de goede hulp is het toch gelukt !

Een fantastische ervaring met Dogsincludes

Wij hebben een angstige reactieve hond en wilden een vakantiehuis op een vakantiepark boeken vanwege het nabijgelegen meer. Op advies van de dames van dogsincludes hebben we gezocht naar een rustigere locatie voor onze hond met meer vrijheid, fiets- en wandelmogelijkheden aan het water! We kijken erg uit naar deze vakantie!!! Dames, jullie zijn geweldig bedankt voor het meedenken!

• Kennis & Vakmanschap

Eerste keer geboekt bij jullie en tot hier toe prima service

Alles was duidelijk

nagenoeg perfect

huizen zijn zoals beschreven.

Zeer goed.

Altijd snel geregeld. Direct een mail terug.

Zeer goede, gebruiksvriendelijke site

Ook al weigerde een eigenaar ons aantal honden, jullie hadden alternatieven klaar, zodat een andere vakantie gauw geboekt kon worden. Fantastisch toch!

Snelle respons

Binnen één dag kreeg ik een antwoord op mijn vragen.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snelle reactie op de vragen die we hadden!

Er wordt serieus omgegaan met de vragen die gesteld worden. Duurt een reactie vanuit een verhuurder wat langer dan word je ook daarvan op de hoogte gehouden. Heel prettig!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Duidelijke site en makkelijk te reserveren. Zo gepiept!

• Kennis & Vakmanschap

Ik ben geweldig geholpen door Dogsincluded!

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk op vakantie met de hond

Vorige zomer dogs included ontdekt. 4 heerlijke weken vakantie op diverse top locaties gehad door een zeer eenvoudig te boeken site. Medewerkers denken mee, beantwoorden snel en vriendelijk onze vragen en boden hulp waar nodig. Geweldige site.

Slechte ervaring

Waarom ik boekte reeds voor de 2de keer en telkens moeten opnieuw annuleren er zijn nog mensen die geen visa hebben en gewone bancontacten dus ik zie mij verplicht om elders te boeken

• Kennis & Vakmanschap

Tot opheden zeer snelle en duidelijke feedback

Service in optima forma

Voor een last minute boeking heeft Audrey enorm veel extra inspanning verricht om onze reservering te kunnen plaatsen. Het park gaf aan dat er geen beschikbaarheid meer was voor een hondenbungalow. Door vasthoudend te zijn en op zoek te gaan naar alternatieven lukte het haar om toch de boeking te kunnen reserveren. Ook haar meelevendheid met onze terminale hond tekent haar hart op de juiste plek.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)