Een topwebsite waar je precies kunt vinden wat je zoekt voor je viervoeter.

Bij het plaatsen van je zoekopdracht en wensen lijst, direct inzichtelijk welk accommodatie het meest geschikt is.

• Kennis & Vakmanschap

Telkens opnieuw een topervaring!

De juiste zoekfilters om het ideale vakantieverblijf te vinden. Van boeking tot vakantie telkens een perfecte communicatie. En ook steeds waren de verblijven kwaliteitsvol. Kortom telkens een topervaring, al jaren boeken wij via dogsincluded!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

super makkelijk en snel geregeld

altijd accuraat en snel geholpen , ook toen we een keer moesten annuleren

• Kennis & Vakmanschap

Super behulpzaam, zeer goede communicatie

Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van je boeking. Heel duidelijke en snelle communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

reserveringstraject zoals altijd prima verlopen

reserveringsinformatie wordt direct en volledig verstuurd

• Kennis & Vakmanschap

Geweldige site en goed geholpen!!!

Heel erg veel keus om met je hond (en) op vakantie te gaan!!!

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goede service! men zet zich echt voor de klant en de honden in!

Men zet zich echt met een hart voor de klant en de honden in. Geweldig!

Snelle boeking via DogsIncluded

Snelle boeking via DogsIncluded. Betaling via bank geen enkel probleem.

Goed bedrijf

Wij boeken al langere tijd bij jullie. Omdat we uiterst tevreden zijn. Ook hebben we al vaak jullie aanbevolen bij vrienden en kennissen die ook hondenbezitters zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goede service, en de hondjes voorop!!

Ik vind het een hele fijne site om vakanties met honden te boeken. Ook de extra informatie is heel fijn. We hebben al verschillende vakanties geboekt, en allemaal goed geregeld!!

dogsincluded zorgeloos weg

Zoals gewoonlijk weer snel en correct een boeking gedaan

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Meestal erg prima

Één keer een verkeerde ervaring in Zeeland. Daar waren we twee weken, en kon onze hond alle kanten op.

• Kennis & Vakmanschap

geweldig, snel vriendelijk en hoge kwaliteit dienstverlening

snel en goed

Prima geregeld

Snel en goed geregeld

Snelle en goede service

Al eerder gebruik gemaakt van dogs incuded. Goede service , gemakkelijke site . Snel bericht

• Kennis & Vakmanschap

Snelle en adequate antwoord op mijn vragen ,zodat ik snel mijn boeking kon regelen

• Kennis & Vakmanschap

Snelle reactie op een late boeking!

Zo wij zijn lekker van de last minute en hoe top is het dan dat we onze vragen lekker snel beantwoord krijgen! Met de antwoorden op zak geboekt en nu op naar een mooie vakantie met onze hond!

Heel gemakkelijk

Makkelijk site om iets te boeken met honden!

SUPER!

Een duidelijke website met éénduidige info. Correcte en snelle opvolging bij extra vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Het voelt heel persoonlijk ..

Bij het zoeken en vervolgens lezen over de mogelijkheden bij een accommodaties, krijg je het gevoel alsof ze er zelf geweest zijn. Het is duidelijk en op maat geschreven. Daarnaast reageren ze snel. Het geeft mij een gevoel van persoonlijke benadering. Groet Olga

• Kennis & Vakmanschap

Goede bemiddeling bij de aanvraag

Goede bemiddeling bij de aanvraag voor een vakantiehuis. We gaan met vier honden in plaats van de standaard 2 toegestane honden in dit huis. DogsIncluded hield ons op de hoogte en was duidelijk in de communicatie.

Grandioos

Snel gereageerd op onze vragen

duidelijke site

ik vind het een fijne website om naar huizen te zoeken. duidelijke omschrijvingen en beoordelingen

• Kennis & Vakmanschap

Zoeken en boeken ging heel makkelijk

Binnen 3 minuten klaar met boeken en direct toegang tot eigen omgeving op de website. Heel tevreden

All in one

Gemakkelijk alle info op één site. Simpel te boeken met hond.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)