Mijn tweede reservering en keuze om via dogsincluded te reserveren.
Al onze reserveringen via Dogsincluded zijn snel en netjes afgehandeld.
Snelle reacties en antwoorden op onze vragen. Goede tips en leuk dat onze harige kinderen meetellen.....
Er word vlot gereageerd op vragen en over het algemeen is de informatie duidelijk. Dat er nagevraagd moet worden of de tuin omheind is vind ik wel jammer, dit verlengt nl het zoeken naar de meest geschikte accomodatie.
Duidelijke en vriendelijke communicatie toen onze reservering niet gelijk lukte ivm het aantal honden. Goed op de hoogte gehouden en ook de suggestie gekregen om om te boeken
Uitstekende service en snelle afhandeling en terugkoppeling
Dit is de tweede keer dat wij een vakantie boeken via jullie site. Het lijkt net of het deze keer nog makkelijker ging dan de vorige keer. Binnen vijf minuten reis geboekt en aanbetaald. Super bedankt Fam. Haarman
Wij boeken al jaren bij DogsIncluded en zijn hierover nog steeds zéér tevreden. Uitgebreide informatie, snelle reactie op vragen en duidelijke terugkoppelingen. Jullie zijn gewoon een topteam! Wederom hartelijk dank voor alles, wij kijken weer erg uit naar onze twee net geboekte vakanties voor aankomend jaar. Ga zo door!
Klantvriendelijk.
Snelle actie!
Wij boeken al een paar jaar via Dogsincluded, voorheen met 2 honden, maar nu dus met 3..Alles is altijd netjes geregeld en alle informatie is prima zodat je niet voor onverwachte dingen komt te staan. Iedereen die ik ken met honden raad ik altijd aan Dogsincluded eens te bekijken, ipv zelf uitdokteren of je de honden wel mee kan en mag nemen.
Het is helder hoe te reserveren. En zeker weten dat de hond welkom is en niet alleen gedoogd vind ik belangrijk
Goede opvolging ook al antwoordt de eigenaar niet onmiddellijk ! Tevreden over de communicatie en de extra info die we kregen !
Rustig gevoel dat ik via dogsincluded heb geboekt.
Telefonisch een vraag gesteld . . . . teruggebeld door Dogsincluded en goed geholpen door laatste stap (betalen).
Directe reacties. Erg leuk dat de namen van de honden genoemd worden in de mail. Doet erg sympathiek aan
Ik kon duidelijk zien wat voor huisje het is en op de vragen die ik had kreeg ik heel snel antwoord. Ook heel fijn dat het huisje gereserveerd was toen ik even moest wachten op antwoord.
Ik wilde een last minute boeking omzetten. In eerste instantie zou ik de dag erna teruggebeld worden, maar tot mijn verrassing werd ik dezelfde avond nog gebeld. Een uiterst behulpzame meneer had ik aan de lijn, die alles voor me heeft uitgezocht en geregeld. Hij belde zelfs nog een keer terug om te checken of ik de bevestigingsmail had ontvangen. Vervolgens heeft hij mijn vraag aan de verhuurders voor mij in het Frans vertaald en naar deze verhuurders gestuurd. Chapeau!
De website was vooraf zeer informatief en na het boeken werd veel aanvullende informatie beschikbaar voor de honden maar ook bijvoorbeeld een complete routebeschrijving en medische adressen. de aanvullende vragen die ik had gesteld werden op een fijne manier gecommuniceerd en ook werd heel attent geïnformeerd dat het nog niet was gelukt om de antwoorden te ontvangen van de beheerder. Kortom, heel fijne service!
Natuurlijk zijn wij tot op heden uitsluitend nog bezig geweest met ons te informeren én te boeken, dus geven we nog eventjes geen 10. Hopelijk komt dat nog.... Na 40 jaar Communicatieadviseur te zijn geweest en tekstschrijver. Vind ik uw site en al uw mails een verademing in de reiswereld. Het lijkt wel of jullie zèlf meegenieten. Bijzonder plezierig, met een vracht aan gerichte en heel uitvoerige info.
onmiddellijk geholpen door een vriendelijke dame. snelle , efficiënte en excellente klantenservice
Eerder zeer positieve ervaringen opgedaan met dogsincluded en dit keer weer. Wat een gemak om met jullie hulp een overnachting voor onderweg te vinden!
Warm aanbevolen!
Boek al heel lang bij Dogs Included, altijd super tevreden, word goed op de hoogte gehouden van beantwoording van vragen; er word meegedacht voor een evt alternatief, , Super
Wij zijn na onze eerste vakantie met Dogsincluded zeer tevreden, zeer goede communicatie en zorg voor duidelijke antwoorden als er vragen waren.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)