Duidelijke en efficiënte service

Website biedt de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken op alle denkbare voorkeuren.

Gebruiksvriendelijk site

We kennen lamalou les bains heel goed , praktisch is dat je direct kan zien waar het gelegen is en als je het plan vergroot kan je zien of het niet op een drukke baan ligt en de buren niet te dicht bij zijn , had ik vorige keer niet opgemerkt en het huis in barnas sloeg dik tegen , hebben jullie ook huizen in de buurt van Cottignac voor 2025 , heb niets gevonden

• Kennis & Vakmanschap

Gemakkelijke site en zeer duidelijk

Via de zoekfunctie kan je direct de match vinden die bij jou past. Super!

• Kennis & Vakmanschap

via dogs included meerdere malen geboekt, altijd goed

Inmiddels meerdere malen geboekt via Dogs Included, altijd zeer tevreden, uitgebreide informatie en begeleiding.

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijke omgeving en heel fijn vakantiehuisje

Prima service. We komen al voor het derde jaar naar hetzelfde huisje in Wolphaartsdijk. Heerlijk rustige omgeving en ideaal om te wandelen met de hond. Te varen over de Veerse meren. Fietsen ter beschikking. Goes en Middelburg dicht bij. Heel goed contact met Marian. Reageert gelijk als ik haar app. Hartstikke gezellige vrouw.

Geweldig en makkelijk

Mooi op landkaart uit kunnen zoeken

vlot kunnen boeken

• Communicatie N.v.t.

fijne zokemethode, leuke huizen

al eerder een prachtig huis in italie geboekt en deze ziet er ook heel goed uit

Goed geholpen

Goed uitleg en top service

• Kennis & Vakmanschap

Snel, duidelijk en vriendelijk.

Voor het eerst geboekt hier maar er werd steeds snel gereageerd. We krijgen daardoor alvast een fijn gevoel voor onze vakantie.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn om mijn hond te kunnen meenemen naar zee

Handige informatie

• Kennis & Vakmanschap

Lekker gemakkelijk te boeken en betalen

2e keer geboekt and simpel as always

• Kennis & Vakmanschap

Al meer dan 6 jaar huisjes gehuurd bij Dogsincluded. Is allemaal perfect verlopen!!!

• Kennis & Vakmanschap

Ik werd steeds heel vlug ingelicht bij een vraag

We moesten lang wachten op een antwoord van een eigenares of er 2 honden mee mochten. Jullie lieten me vaak weten dat jullie op haar antwoord wachtten. Zelfs nadat we een andere boeking gedaan hadden, lieten jullie me toch nog het antwoord weten. Uitstekend, zeg!

Super goed geholpen!

Geweldig dat je alles van tevoren kunt navragen. Super snel antwoord en wij hebben fijn huis mét omheinde tuin waar we met onze hond én kat welkom zijn <3 zeer tevreden vaste klant hier!

Snelle reactie, super vriendelijk

Ik had heel snel een reactie.

• Kennis & Vakmanschap

Heel snel onze aanvraag behandeld

Supersnelle afhandeling van onze aanvraag om 4 honden te mogen meenemen en ons tussendoor ook goed van de stand van zake op de hoogte gehouden.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Zoals altijd makkelijk, overzichtelijk. Duidelijke informatie. 3de keer dat ik via jullie heb geboekt

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk communicatie en snelle reacties

Goede intermediair die zorgt dat alles vlot verloopt. Duidelijke in de communicatie en accuraat in de reacties. Prima gevoel bij.

• Kennis & Vakmanschap

Zoals voorheen: duidelijk snel en zeer klantgericht

Snel en goed

Snel en goed

Alles goed geregeld

Goede en snelle afhandeling van vragen en de boekingen

Gewoon duidelijk en betaalbaar

• Kennis & Vakmanschap

Prima communicatie, goed nagedacht over wat er komt kijken bij het op vakantie gaan met een hond. Service waar we zelf niet eens aan dachten, werd al bij voorbaat gegeven.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)