Er was even een Babylonische spraakverwarring men heeft mij gebeld en alles goed opgelost. Ben trots op jullie

• Kennis & Vakmanschap

Vlot en duidelijk, snelle reactie

Niet evident als je met verschillende honden op reis gaat. Deze website is duidelijk, er wordt snel gereageerd en je hebt de kans om specifieke vragen ivm de honden aan de eigenaar te doen via de site.

• Kennis & Vakmanschap

Topvakanties met de hond!

- Hele duidelijke site - Ruime keuze - Betaalbaar aanbod - Voldoende (nuttige) info - Ook last minute een topper! Ik heb via Dogsincluded al heel wat bijzondere plekjes mogen ontdekken. Heerlijk om onbezorgd je huisdier te kunnen meenemen. Aanrader!

Als steeds weer prima

Boeking snel geregeld. Zal weer een leuk weekje worden denk ik.

• Kennis & Vakmanschap

Al eerder gebruikt gemaakt van jullie diensten en tot nu toe naar grote tevredenheid.

• Kennis & Vakmanschap

Het team van DogsIncluded heeft ons goed geholpen. Ook adviseerden zij om tijdig een andere vakantie te reserveren, omdat de eigenaar van de beoogde woning niet bereikbaar was.

Makkelijk, snel en hondvriendelijk

Fijn dat er 2 honden mee mogen. Duidelijke goed functionerende website, mooie selectie aan huisjes.

meer dan prima

communicatie is duidelijk en direct.

eerste keer

Na het vruchteloos zoeken naar een kampeerplaats met hut waar de hond welkom was toevallig op deze site uitgekomen. Ik ben enorm onder de indruk Het gehele traject kan ingevoerd worden en keuzes zijn er genoeg. Deze pagina zit ondertussen vast op mijn favorietenbalk. Top werk !

• Communicatie N.v.t.

Snel en diervriendelijk

Dit is mijn eerste kennis making met dogs included het is fijn dat duidelijk is waar je met je hond kan logeren

• Communicatie N.v.t.

Duidelijk

Duidelijk antwoord

Snel en goed

Ik deed een aanvraag voor 2 honden en binnen 2 dagen had ik antwoord, ben tevreden

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

heel goed geholpen met alles snelle afhandelingen echt een aanrader

gewoon top in alles

Zeer persoonlijke nebadering!

Goede communicatie en heel vriendelijk, mooi dat de honden bij naam worden genoemd in het contact!

Altijd fijne service

Altijd fijne en snelle service

Leuke aanbiedingen, mooie huisjes

We hebben al eerder via dogs included een huisje gehuurd. In Ommen op vakantiepark Junne en in Noordwijk aan Zee op vakantiepark Duinrust waar we in september weer heengaan. Nu wilden we graag naar Zeeland maar was wel moeilijk zoeken naar een huisje met omheinde tuin en waar 3 hondjes in mogen tegen een redelijke prijs. Gelukkig kunnen wij buiten het hoogseizoen.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goede eerste kennismaking.

Na een negatieve ervaring in een hotel waren we opzoek naar een alternatieve locatie waar 2 hondjes welkom. Dankzij dogsincluded hebben we die vrij makkelijk en snel gevonden.

Ze zijn Top

Ik het verleden vaak Via hun geboekt .

• Kennis & Vakmanschap

Goede website en heldere, snelle communicatie.

Zeer positief, wat alleen jammer is, is dat op de website beschikbaarheid wordt getoond maar dat t uiteindelijk niet beschikbaar is. Het zou fijn zijn als die informatie klopt.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goed en snel geholpen

Wij boeken voor het buitenland altijd via Digs included. Snel antwoord terug en er eerden goede alternatieven geboden. Bedankt daarvoor!

TOP organisatie

Medenkend Meehelpend Staat klaar met suggesties

• Kennis & Vakmanschap

Overzichtelijke website, eenvoudig om te boeken, goeie en correcte communicatie. Een aanrader.

Fantastische service

Fantastisch geholpen bij de boeking van onze vakantie met drie honden.

• Kennis & Vakmanschap

Alles klopt bij Dogs Included.

Al diverse keren boekte ik bij Dogs Included en alles is duidelijk. Ik boek graag weer bij Dogs Included, waar ook naartoe.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)