Makkelijk en snel

Heel makkelijk en snel te boeken! Alleen met meerdere honden is soms lastig te zien of het is toegestaan.

• Kennis & Vakmanschap

Goed en snel een andere accommodatie gevonden!

Binnen één week een andere accommodatie gevonden voor 2 volwassenen en onze vier honden = super!!!

• Kennis & Vakmanschap

Vriendelijk, behulpzaam maar kan effectiever

De site geeft goede zoekmogelijkheden. Alleen moet de eigenaar soms nog toestemming geven voor het gewenste aantal (in ons geval 3) honden. De eerste poging duurde een week en was negatief. Wel goede communicatie en vriendelijk contact met Dogsincluded. De tweede poging duurde 2,5 week. In contact komen was nu iets lastiger maar werd wel vriendelijk te woord gestaan. Het was en is onduidelijk waarom het niet lukte om met de eigenaar contact te leggen... Gelukkig was het antwoord uiteindelijk positief en gaan we dus op de gewenste plaats op vakantie! Als je een huis ziet met het juiste aantal honden standaard is dat dus de beste keuze - maar dan moet dat wel op de plek zijn waar je heen wilt ;)

Heel aaibaar ;-)

Dogsincluded is hele fijne organisatie. Enthousiast en nauwkeurig.

Prima service van dogincluded

Positief. Nieuw voor mij: je huurt van een particulier op een vakantiepark. De receptie van het park is alleen voor de sleutel overdracht. Verder handelt alleen deze alleen in opdracht van de huiseigenaar : jij wordt dan naar de huiseigenaar verwezen. Bij vertrek probleem douchegordijn vermeld, maar dat moet ik dan zelf aan de eigenaar doorgeven !

• Kennis & Vakmanschap

super plezante en interessante website. Heel gemakkelijk om te gebruiken.

Ik ben altijd heel tevreden over de service van dogs included.

• Kennis & Vakmanschap

Goede en snelle antwoorden op vragen, duidelijke informatie.

top

perfect

dit wordt mijn 4 de boeking ,alles is naar wens

Makkelijk boeken

Aangezien we al eerder bij dogsincluded hebben geboekt, kwam al onze gegevens zo te voorschijn. We boeken al jaren vanwege uiteraard de hond. Uitstekende service en betrouwbaar.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

snelle zoekresulaten

Het enige minpuntje is dat de pagina niet beveiligd is?

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk gevonden wat ik zocht

Snel geregeld, goede online communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

Dit hotel was heel gastvrij voor onze Bonita. Er stond in de kamer een bak met honden snoepjes en een knuffel beestje voor haar. Zo lief! Wij gaan er zeker nog eens naartoe indien we weer in Bremen moeten zijn. Lieve groetjes van Bonita

Makkelijk te boeken

Voor de zoveelste keer ( 8 of 9) geboekt via dogsincluded. Ging weer heel makkelijk. Prima. Prima extra informatie etc.

• Kennis & Vakmanschap

Last minute snel wat gevonden wat we zochten top!

Last minute snek gevonden wat we zochten Vakantie kan bijna beginnen Zeer tevreden

• Kennis & Vakmanschap

onbezorgde start van onze vakantie

We hebben zojuist voor het eerst via Dogsincluded een vakantievilla in Frankrijk geboekt en Dogsincluded overtreft onze verwachtingen. De mails die we na de boeking ontvingen zitten bomvol nuttige tips om van te voren alvast je nieuwe woonomgeving te verkennen (waar is een dierenarts, dogdaycare, huisarts, bakker etc) zodat je daar zelf geen tijd aan hoeft te besteden. Zelfs een link krijg je met een voorstel tot overnachten tijdens je reis. Kortom supercompleet !

Fijne site

Makkelijk huisjes vinden waar je met honden terecht kan

• Kennis & Vakmanschap

Steeds goede ervaring, steeds behulpzaam en correct

Steeds snel antwoord op mijn vragen, alleen spijtig dat je het boeking nummer moet hebben om je boeking terug te vinden. Maar los daarvan alles in orde.

• Kennis & Vakmanschap

Veel extra info om met je hond op uit te trekken is direct voorhanden. Wow.

• Kennis & Vakmanschap

Op de aangegeven route mooie hotels aangegeven

• Kennis & Vakmanschap

Supermakkelijk om via deze website een vakantie samen met je hond uit te zoeken

Op andere websites begrijpen ze waarschijnlijk niet wat je nodig bent voor je hond!

Jullie blijven toppers

Al veel vaker via jullie geboekt. Het is voor ons zo handig omdat wij 2 honden (beagle's) hebben en via normale boekingsites vaak erg onhandig om te achterhalen of de honden mee kunnen. Via dogsincluded is het gewoon handig. 2 honden ingeven en je krijgt alles te zien waar je terecht kunt. Top gewoon.

Boeken was eenvoudig.

Ik heb niemand hoeven te bellen.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Vakantie was snel geboekt

Het boeken van onze vakantie was heel gemakkelijk, we kregen snel antwoord op onze vraag en de volgende dag ook gelijk een aardig WhatsAppje van de huiseigenaar met contactgegevens, helemaal fijn.

Goed en snel

Snel en efficiënt kunnen boeken bij goed hotel.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)