Snel contact en fijne service

Wij gaan al jaren op vakantie via Dogsincluded. Ze doen wat ze beloven. Snel en fijn contact.

perfect geregeld

ondanks dat het even mis ging met de bevestiging van onze boeking , is dit door jullie direct perfect opgepakt en is alles perfect geregeld

Super duidelijk

Alles stond zeer goed uitgelegd.. zelfs tips enz.. zalig om zo gemakkelijk te kunnen boeken zonder dat je nog over blijft met vragen !!

tevreden

Heb gevonden wat ik zocht voor ons en onze twee honden. Hoop dat het een fijne vakantie wordt

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

netjes en zeer goed geregeld

netjes en zeer goed geregeld zover het tot nu is gegaan met zeer duidelijke info over verschillende zaken,zoals wat er in de omgeving te doen is ,route beschrijving, en eventueel oppas voor de honden etc etc .

• Kennis & Vakmanschap

Het boeken ging heel makkelijk, je krijgt erg snel reactie als je vragen hebt en de site is erg duidelijk.

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Probleemoplossend en behulpzaam. Vlotte service. Doe zo verder aub. thx.

Duidelijke info

Positief, reeds vier keer eerder gebruik gemaakt van dogs included

Vlot geregeld.

Vlot geregeld.

Snel en makkelijk

Duidelijke site en snel makkelijk te reserveren. Als de rest ook zo clean en easy gaat ben ik zeer tevreden

• Kennis & Vakmanschap

Super service en leuke huisjes/ accomodaties

We hebben meerdere malen geboekt bij dogsincluded. De website is duidelijk en de huisjes/accommodaties zijn met duidelijke correcte informatie. Alle informatie die door dogsincluded wordt na gemaild, i.v.m. hond vriendelijke restaurants, dierenartsen, omgevings info en supermarkten zijn erg heel handig.

Boeking geen heel snel!

Prima geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Maakte me zorgen over de reservering naar met jullie snelle hulp alles weer geregeld

Met twee honden op vakentie zeker twee grote honden is altijd even zoeken blij met jullie nu us het veel makkelijker en goede info en snelle communicatie Groet Astrid

• Kennis & Vakmanschap

Ze hebben ons prima geholpen en we hebben een leuke vakantie geboekt in Frankrijk

Ik was op zoek naar een leuke locatie met een zwembad en ook iets van water voor de honden in Frankrijk. Er was niet veel keuze meer op dit tijdstip maar uiteindelijk een mooie accommodatie gevonden waar onze 2 honden welkom zijn.

Snel en accuraat

Snel geboekt!

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goede en snelle service

We hadden het gevoel dat het in het geheel compleet wordt weergegeven

• Kennis & Vakmanschap

Lekker makkelijk en altijd goed.

Gebruik jullie site al jaren en ben dik tevreden.

Gemakkelijke website. Klantvriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke website en wetende dat als je vragen hebt er altijd iemand klaarstaat en meedenkt…toporganisatie die ik veel boekingen gun!

Alles heel overzichtelijk

Het ging net als de vorige keer van een leien dakje. Er wordt heel duidelijk aangegeven hoe je de boeking moet doen. Kan niet mis.

Goed bereikbaar.behulpzaam

Het duurde erg lang voordat de vragen die ik had gesteld werden beantwoord. Dat kwam uiteindelijk door de op dat moment slechte bereikbaarheid van de huiseigenaar. Wel ben ik door jullie steeds netjes en snel op de hoogte gehouden. Dus op naar de fijne vakantie.

• Kennis & Vakmanschap

We zijn goed geholpen door jullie. Ik vind de reviews klein om te lezen.

We hadden een vraag. Hebben gebeld en werden snel door jullie teruggebeld. dat was heel fijn.

• Kennis & Vakmanschap

Mijn ervaring is uitstekend.

Op de vragen die ik had, hebben jullie zeer correct gehandeld, duurde even,maar werd goed op de hoogte gehouden. MvrG Henk Kerseboom

handig en snel

goede site om een plek te vinden met 3 honden

fantastisch

alles zeer eenvoudig , vlot en correcte communicatie

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)